Monday, 15 September 2014

7 Days Whitening Lyanaz Beauty Care Original : MINUMAN PENCERAH KULIT SEPANTAS 7 HARI

Assalamualaikum wbt




7 Days Whitening Lyanaz Beauty Care
ORIGINAL!
MINUMAN PENCERAH KULIT SEPANTAS 7 HARI

  • Minuman untuk memutihkan atau mencerahkan seluruh badan dan muka.
  • Mampu menghilangkan masalah kulit seperti bintik-bintik hitam, jerawat, parut jerawat dan jeragat pada muka dan badan.
  • Kesan akan dapat dirasai seawal 7 hari!
  • 2 kali sehari mampu membuat diri anda kelihatan lebih cerah, segar dan berseri-seri. Siapa yang memandang pasti terpikat!
  • Tidak menggemukkan dan sesuai diambil oleh wanita, lelaki serta kanak-kanak dan serta semua peringkat umur.
  • Selamat diambil oleh penghidap kencing manis dan juga wanita mengandung.
  • Produk pencerahan yang telah siap tersedia hanya perlu diminum sahaja serta mudah di bawa ke mana-mana sahaja.




 7 DAYS  WHITENING TERBUKTI BERKESAN!
PENCERAHAN SEAWAL 7 HARI!
KESAN PERUBAHAN SEAWAL 1 HARI
SEDAP, MUDAH DAN CEPAT. 
7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE HANYA BUKA DAN MINUM DENGAN RASA GABUNGAN BERRY DAN DELIMA JUGA KEBAIKAN UNTUK DALAMAN.




KEISTIMEWAAN 7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY CARE ORIGINAL

✔ Memutihkan dan mencerahkan seluruh badan serta muka.
✔ Mensekatakan tona kulit.
✔ Mampu menghilangkan masalah kulit seperti bintik-bintik hitam, jerawat, parut jerawat dan jeragat pada muka dan badan.
✔ Kulit akan menjadi pinkish serta gebu seawal 7 hari.
✔ Meningkatkan imuniti badan.
✔ Anti penuaan.
✔ Menganjalkan payudara.
✔ Mengawal berat badan dan tidak menggemukkan.
✔ Sesuai diambil oleh wanita dan lelaki serta semua peringkat umur.
✔ Boleh diambil oleh wanita mengandung & menyusukan bayi.




KANDUNGAN 7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY CARE ORIGINAL

✔ L-Glutathione, Kolagen ikan dan serbuk mutiara - Untuk pencerahan, keanjalan dan melembabkan kulit selain untuk antipenuaan
✔ Stevia, Garam Buluh, Vitamin C, Mineral dan Multi Vitamin - Membantu meningkatkan kesihatan dalaman dan  imuniti badan
✔ L-Carnitine dan Chito Glucacant - Mengawal berat badan!




CARA MENGAMALKAN 7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY CARE ORIGINAL

✔ 1 botol (120ml) bertahan selama 5 hari.
✔ 1 hari minum 2 kali (waktu pagi dan malam semasa perut kosong)
✔ 1 box - 6 botol - tahan sebulan - 12ml untuk setiap kali minum




HARGA PASARAN:

RM 110 SM / RM120 SS



HARGA KAMI?

RM 75 SM / RM 85 SS
*Termasuk pos 1 Malaysia



BORONG:

6 kotak = RM58/kotak

10 kotak = RM55/kotak

30 kotak = RM53/kotak

50 kotak = RM50/kotak

100 kotak = RM48/kotak

*Tidak termasuk pos



READY STOCKS NOW!

PRODUK 200% ORIGINAL!




SMS/WHATSAPP: 011-15652915

INSTAGRAM: @naylisuhailicollections






TESTIMONI PENGGUNA 7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY CARE ORIGINAL




















BERMINAT?





7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY CARE ORIGINAL



HARGA PASARAN:

RM 110 SM / RM120 SS



HARGA KAMI?

RM 75 SM / RM 85 SS
*Termasuk pos 1 Malaysia



BORONG:

6 kotak = RM58/kotak

10 kotak = RM55/kotak

30 kotak = RM53/kotak

50 kotak = RM50/kotak

100 kotak = RM48/kotak

*Tidak termasuk pos



READY STOCKS NOW!

PRODUK 200% ORIGINAL!




SMS/WHATSAPP: 011-15652915

INSTAGRAM: @naylisuhailicollections






Friday, 5 September 2014

Loose Item Amyera Beauty (Soap, Night Cream, FBC)

Assalamualaikum bwt


READY STOCKS! RETAIL DAN BORONG DIBUKA!


Set Flawless Face and Body Cream Amyera Beauty 3 in 1
Boleh rujuk SINI


Loose Item Amyera Beauty : Soap/Cleanser
1 pcs = RM20
15 pcs = RM15/pcs
100 pcs = RM12/pcs
*tidak termasuk pos

Loose Item Amyera Beauty : Night Cream
1 pcs = RM35
15 pcs = RM30/pcs
100 pcs = RM28/pcs
*tidak termasuk pos

Loose Item Amyera Beauty : FBC
1 pcs = RM30
15 pcs = RM25/pcs
100 pcs = RM22/pcs
*tidak termasuk pos


FUNGSI FBC: Dirumus khas utk memberi kesan yg lebih terhadap kulit, utk extra whitening, extra soft, extra repair!

Cara pakai : Fbc ni haruslah di campur bersama night cream!! Boleh digunakan di muka / badan. Tak boleh pakai fbc sahaja, harus di campurkan bersama NIGHT CREAM ya, saya ulang night cream!! Pakai nipis-nipis sahaja.. Tak perlu terlalu banyak!



Video Special untuk customer NSC!


Thursday, 21 August 2014

Jualan Lelong.. Harga Rugi

Assalamualaikum wbt



"JUALAN LELONG.. HARGA RUGI
JUALAN LELONG.. HARGA RUGI
JUALAN LELONG.. HARGA RUGI"



JUALAN LELONG.. HARGA RUGI

Kami nak clearkan stok produk keluaran Mollys Beauty
Produk 100% Original 
.
● Triple Beauty Powder (TBP)
>> 1 jar = RM60 + pos SM RM6, SS RM10
>> 6 jar = RM330 + pos SM RM10, SS RM15
.
● Mollys BB Doll Cream Foundation (kod 02 = natural/beige)
>> 1 pcs = RM35 + pos SM RM6, SS RM10
>> 6 pcs = RM180 + pos SM RM6, SS RM10
.
Borong & retail dibuka.. Ready stocks!
SMS/WHATSAPP: 011-15652915 @ PM PAGE: Nayli Suhaili Collections


Friday, 15 August 2014

Sumbangan Ikhlas Aman Palestin

Assalamualaikum wbt..
.
Syukur dengan rezeki hari ni dan sepanjang minggu ni.. Dihari jumaat ni, Kami nak share something dengan kesayangan NSC semua.. Niat bukan nak menunjuk apatah lagi riak.. Jauh-jauhkan lah allahuakbar.. Kami cuma nak share ke mana wang anda pergi bila setiap kali membuat pembelian dengan kami.. :)
.
In shaa allah, setiap minggu kami salurkan sumbangan anda semua ke tabung Amal Palestin ya.. Kita sama-sama buat saham akhirat.. Ya selama anda membeli dengan kami, kami tidak pernah menjanjikan wang anda akan disumbangkan ke mana mana, berapa amount etc.. Sebab? Kami tidak suka berjanji nanti termakan janji.. :) Amanah tu tanggungjawabnya berat.. Takut tak terpikul nanti.. Allah..
.
Setiap minggu (usually hari jumaat) kami akan salurkan sumbangan bagi setiap pembelian.. Sikit ke banyak ke amount nya (bergantung pada sale minggu tu) kami tetap akan salurkan.. Niat kami, bukan kami sahaja buat saham akhirat.. Anda juga dapat buat saham akhirat.. Bagi customer kami yang bukan beragama islam, terima kasih kerana sudi membeli dengan kami.. Kami sentiasa doakan kesejahteraan untuk anda..
.
Hari ni saja-saja nak berkongsi cerita dengan kesayangan NSC semua, apa aktiviti kami.. Kita sembang-sembang petang.. ;) Sebab kami tak pernah nak sembang-sembang dengan hampa.. Bukan sombong tapi tak dak masa.. Sorry na! hewhewhew..
.
So hari ni, alhamdulillah.. Sale sepanjang minggu ni, kami dah masukkan tadi.. Minggu ni sahaja kami update pasai ni na.. Kami takkan update setiap minggu.. Sebab nak elakkan fitnah/salah sangka etc.. Ingat tau! Actually hari ni saja ja.. Rasa nak karang ayat panjang-panjang skit.. Terlebih rajin.. Hewhewhew..
.
Thanks kerana sudi support, berurusan dan mempercayai perkhidmatan kami.. Segala kekurangan tu harap maafkan.. Kami cuba buat yang terbaik untuk semua customer kami.. in shaa allah..
.
.


.
Anda semua yang berminat untuk mengikut perkembangan bumi palestin, boleh ke facebook Aman Palestin :) Harap dapat membantu ya.. Terima kasih!
.
.
.
SMS/WHATSAPP: 011-15652915

Thursday, 19 June 2014

Mollys BB Doll Cream Foundation Formulasi Baru

Assalamualaikum wbt..


Dah guna bermacam-macam jenis bb cream tapi tak tahan lama? Berminyak? Mudah cair dan merekah? Dengan Mollys BB Doll Cream Foundation anda tidak perlu risau lagi, dengan formulasi baru iaitu pertambahan collagen dan almond oil serta mempunyai SPF50++ dapat membantu anda menyelesaikan masalah kulit anda. Ia bukan sahaja menegangkan kulit, malah menjaga kulit dari sinaran uv yang boleh merosakkan kulit yang menyebabkan kusam,berminyak,tidak sekata, tompok hitam serta berjerawat. Ianya sesuai digunakan oleh pelbagai jenis kulit termasuk kulit sensetif. Struktur cream yg padat, dapat memberi kesan solekan yg tahan lama serta menutup hampir seluruh cela. Ianya bukan sekadar cream biasa yg hanya utk solekan semata-mata, ia sesuai utk kegunaan harian serta tahan sehingga 18jam dan mampu merawat kulit secara konsisten. Satu bekas tahan sehingga 3 hingga 4 bulan mengikut kekerapan guna. Ia juga mempunyai dua pilihan warna iaitu utk kulit cerah serta gelap. Jadi anda tak perlu ragu-ragu utk menggunakannya.






Kelebihan Mollys BB Doll Cream Foundation:
• Tidak berminyak
• Tahan sehingga 18 jam.
• Anti rekahan dan anti penuaan
• Mempunyai spf50 sebagai pelindung UV
• Tidak perlu guna bedak utk kesan glowing
• Merawat jerawat,parut,jeragat,kulit kusam
• Mempunyai collagen utk menegangkan kulit
• Menutup cela hampir 100% (jeragat,parut,pori)
• Sesuai utk kegunaan harian serta solekan pengantin


Mengandungi bahan tambahan istimewa iaitu SWEET ALMOND OIL


Kelebihan almond oil (minyak badam):
1. Moisturizing
Badam mempunyai cara utk memerangkap kelembapan pada kulit dan mengekalkan kelembapan pada setiap masa. 
2. Anti- radang
Minyak ini juga telah terbukti mempunyai kesan pada orang yg mempunyai alahan kulit dan keradangan. Ia mempunyai kedua-dua keupayaan untuk melegakan serta merawat alahan kulit . Luka-luka kecil , kulit luka, dan jangkitan kulit lain juga boleh dirawat dengan menggunakan minyak badam.
3. Mengurangkan Kedutan dan menghilangkan eye bag.
Minyak badam mengandungi vitamin yang membantu ia melambatkan kemunculan kedut dan merawat kesan hitam bawah mata.
4. Perlindungan dari matahari
Sinar ultraungu yang berbahaya menyebabkan kedutan , selaran matahari , penuaan dan kanser kulit. Minyak badam boleh membantu membaiki kerosakan disebabkan oleh pendedahan matahari .



HARGA:
1 unit = RM55 sm, RM60 ss
TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)

SMS/WHATSAPP: 011-15652915



Kandungan bahan:
-Sunblock SPF50++,Collagen,Sweet Almond Oil,Titanium Dioxide, Alumina, Triethoxycaprylylysiline, Diisostearyl Malate, Petrolatum, Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Cocyl Adipic Acid/Trimethylolpropane Copolymer, Phenylpropyl-Dimethylsiloxysilicate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, CI 77492, Simethicone, Mica, Aminopropyl Dimethicone, Triacontanyl PVP, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Silica, Iron Oxides, Talc, Microcrystalline Wax, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Beeswax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ozokerite Wax, Butyl Methoxydibenzoylmethane, CI 77499, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, BHT, Gold, Methylparaben, Propylparaben.

Cara penggunaan:
Sapu bb doll cream pada dahi, pipi, dagu, leher dan bawah mata. Basahkan span dan lembapkan lalu ratakan seluruh wajah.Untuk kesan glow tidak perlu guna bedak, untuk kesan gebu sila guna bersama bedak dgn cara basahkan span bedak, sapu sedikit bedak dan dap dap kan pada wajah.


Mollys BB Doll Cream Foundation
ada 2 kod warna pilihan


Siapa yg boleh menggunakan bb doll cream?
-Remaja dan dewasa.kanak-kanak berumur 12tahun ke bawah tidak di galakkan kerana faktor kulit yg masih muda. 
-Jurusolek pengantin atau apa-apa sahaja yg berkenaan dengan solekan. Selain dapat mencantikkan wajah ia juga memberi perlindungan kepada kulit.
- Orang yang mempunyai masalah penuaan, jerawat, jeragat, kulit kusam, parut dan pori terbuka. Formula di dalam bb doll cream dapat membantu mengatasi masalah tersebut.

Bolehkan bb doll cream di pakai bersama cream lain?
-Ya boleh, jika anda ada menggunakan sebarang skincare,toner atau sebagainya boleh di pakai bersama bb doll cream. Caranya: sila guna cream/skincare/toner anda terlebih dahulu, selepas 3 minit baru anda apply bb doll cream.

Boleh tak jika digunakan oleh seorang yg bekerja di bawah pancaran matahari?
-Ya boleh, kerana bb doll cream mempunyai spf50 yang bertindak sebagai pelindung UV dan dapat mengelakkan kulit anda sunburn. Selain itu, terbaru kami kami telah menformulasikan dgn bahan yg baik iaitu glutathione iaitu untuk mencerahkan kulit wajah. Selain di gunakan utk solekan, ia juga bertindak sebagai perawatan.

Boleh di guna ketika solat?
-Seeloknya cuci sebersihnya kerana dalam solat kita perlu bersih dari sebarang cream.

Waktu yg sesuai utk guna bb doll cream:
-Bila-bila masa d mana jua kecuali waktu tidur. Kerana bb cream lebih sesuai di guna utk solekan.

Bagaimana cara nak cuci?
-Sebaiknya gunakan makeup remover atau tisu basah kerana bb cream mempunyai tekstur yg agak pekat, jadi anda boleh menanggalkannya seperti yang di nyatakan.

Ada berapa color bb doll cream dan kulit yg macam mana sesuai utk guna?
- Bb doll cream mempunyai 2 color iaitu 1 untuk kulit cerah dan 1 lagi utk kulit gelap. Jika anda berkulit cerah spt cina, kulit sawo matang, kuning langsat serta sederhana anda boleh gunakan soft light. Jika anda mempunyai kulit sawo matang atau gelap boleh gunakan sweet beige.
- Kulit yg kering/berminyak/sensetif boleh menggunakannya.



Mollys BB Doll Cream Foundation


ada 2 kod warna pilihan





HARGA:

1 unit = RM55 sm, RM60 ss

TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)



SMS/WHATSAPP: 011-15652915





Testimoni Pengguna Mollys BB Doll Cream Foundation Formulasi Baru:












HARGA:

1 unit = RM55 sm, RM60 ss
TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)



SMS/WHATSAPP: 011-15652915

FB: Nayli Suhaili Collections




Mollys BB Doll Cream Foundation ada KKM YA :) Boleh guna tanpa was-was!




HARGA:
1 unit = RM55 sm, RM60 ss

TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)



SMS/WHATSAPP: 011-15652915