Monday, 18 May 2015

SUPRA KRYOLAN FOUNDATION 10g MURAH

Assalamualaikum wbt
Hye!


Supra Kryolan Foundation 10g Murah
Rahsia Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini. Dahulu rahsia la tp skang tak lagi..


Produk ini telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless.. Supra ni memang bagus! Ia adalah pemakaian bedak yg paling asas..

Foundation ni tahan lama dan kalau berpeluh pun muka masih nampak sekata, erti kata lain x sememeh cuma tempek (touch up) semula sikit-sikit dengan bedak compact.. Tak rugi membelinya untuk kegunaan sendiri.. Nak beli yang pack besar mahal sangat! Jadi anda boleh beli yang repack 10g ni dah boleh tahan 5 hingga 6 bulan (bergantung pada cara pemakaian).. 


Cara pakai semudah ABC:
Langkah pertama sapu rata supra ni (sikit-sikit je dah boleh cover satu muka)
Langkah kedua baru la pakai bedak debu (loose pwder) atau pakai bedak compact.. Siap!
Tips Nayli Suhaili Collections: Gunakan span/berus make up yang lembap untuk kesan yang cantik dan superb!


Ciri-ciri produk:
  • oily base- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler
  • utk org kulit normal & kering amat2 sesuai

Supra Kryolan Foundation 10g Murah


Rahsia Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini. Dahulu rahsia la tp skang tak lagi..



Kebaikan Supra Kryolan Foundation:
  • Memberi efek kulit muka yg licin
  • Menutup parut jerawat, jeragat & cela
  • Tidak perlu memakai bedak
  • Ringkas, mudah dan cepat Amat jimat!!
  • Hanya oles sedikit shj dapat diseratakan keseluruhan wajah


Kod Supra Kryolan Foundation 10g yang available:


Supra Kryolan Foundation 10g Murah


Rahsia Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini. Dahulu rahsia la tp skang tak lagi..


  • ivory : cerah cina (adira)
  • 2w : sangat cerah pink (zizie ezzete)
  • 3w : cerah pink (lisa surihani)
  • 4w : sawo matang (ayu raudhah)
  • 5w : sawo matang pink (amy mastura)
  • nb : natural pink base (rozita che wan)
  • fs38 : natural melayu kuning (fasha sandha)


HARGA:
1 UNIT (10gm)
RM20
pos tambah 
RM6 SM
RM10 SS


BORONG:
10 UNIT × RM13
60 UNIT × RM12
120 UNIT × RM11
tidak masuk pos


Untuk order,
SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915
















Tuesday, 12 May 2015

SABUN APLHA ARBUTIN (ALPHA ARBUTIN SOAP) LabDee MURAH DAN ORIGINAL!

Assalamualaikum wbt
Hye!


SABUN APLHA ARBUTIN (ALPHA ARBUTIN SOAP) LabDee MURAH DAN ORIGINAL!
Sabun Pemutih Hebat!




ALPHA ARBUTIN SOAP LabDee dari Negara Jiran , Thailand memang Sangat HOT sekarang.. Kalau uolls nak tahu, Sabun ini dapat membantu menghalang Tirosinase Enzime.. Bau sabun nih Sangat Wangi tau... Bau Aroma Fruity yang SUPER Fresh.. Memang best!

Apa tu Tirosinase Enzyme ?
Tirosinase Enzyme nih bertindak balas dengan Melanin dalam kulit... Ia berfungsi untuk mengurangkan parut dan menjadikan kulit putih secara semulajadi. ALPHA ARBUTIN SOAP ini juga membantu menghalang proses pengeluaran melanin yang berlebihan yang boleh menyebabkan terjadinya jeragat..

Kelebihan Sabun Alpha Arbutin
  • Dapat memudarkan & menghilangkan Pigmentasi , Bintik Hitam , Jerawat , serta Jeragat di Wajah / Badan
  • Dapat menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru
  • Menjadikan kulit semakin lembap
  • Di formulasikan dari SWITZERLAND & Lulus FDA di Thailand
  • Sangat EFFECTIVE untuk mendapatkan Kulit yang Cerah berseri & akan sekatakan Tona Kulit
  • Menjadikan kulit licin dan gebu
  • Boleh digunakan pada Wajah & Badan
  • Selamat digunakan & Tiada Side Effect
  • Effect yang akan Memuaskan Hati
  • Mampu menjadikan kulit semakin sekata dalam masa 7 hari dengan penggunaan secara konsisten

Cara guna
Macam guna sabun mandi biasa,biarkan beberapa minit kemudian basuh




SABUN APLHA ARBUTIN (ALPHA ARBUTIN SOAP) LabDee MURAH DAN ORIGINAL!
Sabun Pemutih Hebat!



HARGA:
1 unit x RM10
pos sila tambah
RM6 SM
RM10 SS


BORONG:
12 unit x RM4.50
tidak termasuk pos


SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915









Sunday, 26 April 2015

IWATAGA SEAMLESS SPORTS BRA TOP AND PANTIES SET MURAH

Assalamualaikum wbt
Hye!



IWATAGA SEAMLESS SPORTS BRA TOP AND PANTIES SET MURAH



Bersukan dengan selesa! Malah boleh pakai untuk harian juga! 

Anda WAJIB miliki Iwataga Seamless Sports Bra Top And Panties Set kerana:
  • 1 set bra dan panties
  • Saiz M dan L
  • Terdapat beberapa pilihan warna yang menarik
  • Potongan bra dan panties yang menarik dan seksi
  • Bra tanpa wayar, sangat selesa dan full support
  • Tekstur kain lembut yang serap peluh, pengudaraan yang baik dan selesa dipakai sepanjang hari
  • Maximum uplift effect and posture correction
  • Harga murah dan berbaloi


IWATAGA SEAMLESS SPORTS BRA TOP AND PANTIES SET MURAH


Warna yang available:
Dark Blue
Pink
Black

Saiz:
M dan L


Harga:
1 set = RM47
pos sila tambah
RM6 SM
RM10 SS

Borong:
6 set = RM40/set
12 set = RM38/set
tidak termasuk pos!


SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915
FB: Nayli Suhaili Collections




IWATAGA SEAMLESS SPORTS BRA TOP AND PANTIES SET MURAH


Ukuran Iwataga Seamless Sports Bra Top And Panties Set:

Saiz Bra:
M: 79-87 cm (70A, 75C, 75B, 80A)
L: 86-94 cm (80B, 80C, 85A, 85B)

Saiz Panties:
M: 80-95cm
L: 95-110cm

Ukuran Iwataga Seamless Sports Bra Top And Panties Set Murah



Closed Up Iwataga Seamless Sports Bra Top And Panties Set:


Bra:






Panties:







Warna yang available:
Dark Blue
Pink
Black

Saiz:
M dan L


Harga:
1 set = RM47
pos sila tambah
RM6 SM
RM10 SS

Borong:
6 set = RM40/set
12 set = RM38/set
tidak termasuk pos!


SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915


















Thursday, 23 April 2015

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (SSWKC) ORIGINAL DAN MURAH

Assalamualaikum wbt
Hye


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (SSWKC) ORIGINAL DAN MURAH



HARGA:

SET JIHAN
RM200 SM / RM210 SS
(JIMAT RM20!)
TERMASUK POS
FREE SOAP
FREE SERUM
FREE MIRACLE WATER


SET DR. HALINA
RM150 SM / RM160 SS
(JIMAT RM20!)
TERMASUK POS
FREE SOAP

READY STOCKS!
100% ORIGINAL!
SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915




SUPPLEMENT PEMUTIH KULIT
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk Kesihatan & Kecantikan anda
Rahsia kulit cantik kini terbongkar!



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (SSWKC) ORIGINAL DAN MURAH



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ( jar hijau)
  • jerawat di hidung dan dagu dah mengecut/hilang
  • parut jerawat makin pudar
  • tiada lagi masalah kulit berminyak
  • tona kulit lebih cerah & berseri
  • Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari
  • Kulit Lembap dalam masa 1 hari
  • Kulit Halus dalam masa 1 hari
  • Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari
  • Jerawat Kecut dalam masa 3 hari
  • Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari
  • Parut Pudar dalam masa 7 hari


KANDUNGAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract


Bahan-bahan utama:
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon



KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk KULIT :

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk KESIHATAN:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan




KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para IBU/IBU MENGANDUNG 4 bulan keatas:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (SSWKC) ORIGINAL DAN MURAH


KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dicipta untuk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.

Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.









  • LULUS HALAL JAKIM
  • LULUS KKM
  • 100% kilang muslim halalan toyyiban
  • gunakan tanpa ragu-ragu




  • Cara Pengambilan:
    • 1 sachet sehari sebelum tidur
    • Boleh dicampur dan dibancuh dengan air kosong ataupun jus
    • Boleh juga dikemam di bawah lidah (cara ini lebih cepat tindak balasnya berbanding dengan bancuh)
    • Minum ketika perut masih lagi kosong
    • Pantangnya adalah dilarang minum minuman berkafien atau bergas semasa mengambil produk ini 
    • Mulakan pengambilan pada minggu pertama 2 (dua) sachet sekaligus setiap hari, 2 (dua) sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur atau boleh dibancuh dengan sedikit air dan minum.  
    • Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja. 

    Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?
    Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.


    PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI!
    BELI DENGAN KAMI CONFIRM 100% ORIGINAL!


    PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI!
    BELI DENGAN KAMI CONFIRM 100% ORIGINAL!



    HARGA:

    SET JIHAN
    RM200 SM / RM210 SS
    (JIMAT RM20!)
    TERMASUK POS
    FREE SOAP
    FREE SERUM
    FREE MIRACLE WATER


    SET DR. HALINA
    RM150 SM / RM160 SS
    (JIMAT RM20!)
    TERMASUK POS
    FREE SOAP

    READY STOCKS!
    100% ORIGINAL!
    SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915


    Testimoni:

















    HARGA:

    SET JIHAN
    RM200 SM / RM210 SS
    (JIMAT RM20!)
    TERMASUK POS
    FREE SOAP
    FREE SERUM
    FREE MIRACLE WATER


    SET DR. HALINA
    RM150 SM / RM160 SS
    (JIMAT RM20!)
    TERMASUK POS
    FREE SOAP

    READY STOCKS!
    100% ORIGINAL!
    SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915