Waktu Operasi Bulan Ramadhan

Waktu Operasi Bulan Ramadhan
▶▶▶▶ Selepas pukul 5pm, kita akan reply pada keesokkannya ya ◀◀◀◀

Tuesday, 7 July 2015

Mask Vietnam Whitehead Dan Blackhead Remover Murah

Assalamualaikum wbt
Hye

Mask Vietnam Whitehead Dan Blackhead Remover Murah


Vietnam blackhead whitehead mask.. Memang hebat gila.. Tak pernah lagi jumpa mask yg boleh tarik blakched whithead dengan banyak dan jayanya! Serius!

Anda WAJIB cuba kalau nak tahu keberkesanan mask vietnam ni!



Mask Vietnam Whitehead Dan Blackhead Remover Murah


CARA GUNA
  • sapu gel di kawasan hidung /dagu
  • tepekkan kertas tisu yg kita bg free tu
  • biarkan 10 minit atau hingga kering
  • tarik bperlahan dr bawah naik keatas
  • basuh muka


Mask Vietnam Whitehead Dan Blackhead Remover Murah


HARGA:
1 BOTOL (20ML)
FREE TISU
RM10
*POS TAMBAH RM6 SM / RM10 SS

BORONG:
10 BOTOL × RM5
60 BOTOL × RM4.50
TIDAK MASUK POS

UNTUK ORDER,
SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915



Friday, 26 June 2015

NENHONG MOONSE KOREA MURAH

Assalamualaikum wbt
Hye

Nenhong Moonse Korea Murah

NENHONG MOONSE KOREA adalah lipgloss untuk menyempurnakan kembali warna bibirmu yang hitam diakibatkan kesan lipstik supaya menjadi merah kembali. Boleh juga memerahkan puting payudara anda yang hitam kerana menyusukan bayi supaya lama kelamaan menjadi pink cerah.

Bibir kembali cantik dan menjadi warna pink soft lembut seperti artis-artis korea. Pemakaian setiap hari dan konsisten dapat membantu membuat bibir berubah warna secara kekal.


Nenhong Moonse Korea Murah


Cara Pakai Nenhong Moonse Korea:-

Bibir
♥ Sapukan sedikit moonse dibibir, biarkan sebentar, maka hasil pink akan terjadi secara semulajadi beberapa minit kemudian. 

Bahagian Lain
♥ Setelah mandi pagi, sapu tepat di puting, areola dan bahagian lain yang ingin dijadikan merah. 
Biasanya hasil dapat dilihat dalam masa 2 minit dari pemakaian. Urut lembut selama lebih kurang 1 minit, merah dan sedikit fenomena mentol yang terbukti memainkan peranan dalam bahan aktif sehingga meningkatkan peredaran darah.


Nenhong Moonse Korea Murah


Kandungan:
Surfactant ingredient arbutin, vitamin E, and activating blood circulation, ice prime VC, Aloe vera, amino acids, rose mallow extract and Europe.


Nenhong Moonse Korea Murah


HARGA:
1 UNIT × RM25
*POS TAMBAH
RM6 SM
RM10 SS


BORONG:
10 UNIT × RM15
60 UNIT × RM14
120 UNIT × RM13
*TIDAK MASUK POS


SMS/WHATSAPP:
+6011.1565.2915

Thursday, 25 June 2015

CALIPH (PEMAKANAN SUNNAH ANAK-ANAK) SUNNAH SUPPLEMENT FOR KIDS

Assalamualaikum wbt
Hye

Caliph (Pemakanan Sunnah Anak-anak) Sunnah Supplement For Kids

Ibu Bapa yang prihatin akan memberikan anak-anak mereka makanan tambahan untuk kecergasan minda dan tumbesaran anak-anak mereka.
Namun, produk yang tidak berkesan dan rasa yang kurang enak tidak digemari anak-anak akan menyebabkan kerugian kemudian hari.
Cubalah Caliph Sunnah Supplements for Kids. InshaAllah, anak-anak anda pasti gemari nya dan akan dapat menikmati 1001 khasiat didalamnya.

Caliph Sunnah Supplements For Kids
Didatangkan dalam bentuk jus. Jus ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..
Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka . Cuba lah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids.

Kandungan yang terdapat di dalam Caliph Sunnah Supplement For Kids:

Mengandungi buah-buahan 'GRED TERBAIK'
Kurma, Kismis, Madu, Delima, Buah Tin, Aprikot, Omega 3, Omega 6







Caliph (Pemakanan Sunnah Anak-anak) Sunnah Supplement For Kids


Soalan Lazim Caliph Sunnah Supplement for Kids:

Apakah Jus Caliph?
Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
Jus Caliph mengandungi ‘GRED TERBAIK’ :
*Kurma
*Kismis
* Madu
* Delima
* Buah Tin
* Aprikot
* Omega 3
* Omega 6


Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?

Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :

** Kesemua kandungan di dalam Caliph Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.
** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.
** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.
** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..

Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?
YA.. Caliph Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai ‘PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR’ kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.

Pengkelasan Makanan Kementerian Kesihatan Malaysia untuk Caliph Sunnah Supplement For Kids.

Anda boleh semak status Caliph Sunnah Supplement di KKM menggunakan Nombor Rujukan 020215/01/249 dan hubungi 03-78835400 (Unit Pengkelasan KKM) 


Produk ini sesuai untuk siapa?
Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.

Adakah produk ini berkesan?
Dengan izin Allah, produk ini baru beberapa minggu dipasaran dan kami telah menerima banyak testimoni yang baik dari pengguna.

Caliph (Pemakanan Sunnah Anak-anak) Sunnah Supplement For Kids


Cara Pengambilan Caliph Sunnah Supplement For Kids : 

  • 1 hingga 3 Tahun: ½ sudu kecil (2.5ml) sebelum sarapan dan sebelum tidur. 
  • 4 hingga 6 Tahun: 1 sudu kecil (5ml) sebelum sarapan dan sebelum tidur. 
  • 6 Tahun ke atas: 1-2 sudu besar (10-20ml) sebelum sarapan dan sebelum tidur. 

Testimoni Caliph Sunnah Supplement For Kids:


 








RAHSIA ANAK BIJAK DAN CERGAS!
KINI TERBONGKAR!



Caliph (Pemakanan Sunnah Anak-anak) Sunnah Supplement For Kids


HARGA ASAL (PASARAN):
RM80 SM
RM85 SS


HARGA PROMOSI KAMI:
RM75 SM
RM80 SS
*TERMASUK POS!

SMS/WHATSAPP:
+6011.1565.2915

Tuesday, 23 June 2015

TABITA SKINCARE DESI DAMAYANTI CV TABITA MURAH DAN ORIGINAL

Assalamualaikum wbt
Hye

Anda pengguna tegar produk Tabita Skincare Desi Damayanti? Mesti anda tahu kehebatan produk ni kan.. Bagi yang baru nak mencuba, boleh cuba.. Pastikan ORIGINAL ya uolls! Mana nak dapatkan yang ORIGINAL? Kami jual! So jangan ragu-ragu ok! 

Ada 2 set Tabita Skincare Desi Damayanti CV Tabita:
  • Set Regular : Boleh tahan 2 hingga 3 bulan
  • Set Exclusive : Boleh tahan 4 hingga 5 bulan
***Apa-apa bergantung pada cara pemakaian uolls ya.

Item dalam setiap sama sahaja yang beza cuma berat krim siang dan krim malam. 


Fungsi:

Facial Soap
Sabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran. Dapat menegangkan kulit muka kita.


Smooth Lotion
Pembersih dan penyegar kulit muka dan leher. Dapat mengurangi jerawat dan menanggalkan kulit yang mati. Kulit kusam kembali bersih, putih dan bersih bercahaya.

Daily Cream
Krim siang dipakai pada pagi hingga petang untuk melindungi kulit wajah kita dari sinar matahari yang menyengat. Menghilangkan Flek-flek hitam dan meremajakan kulit muka.

Nightly Cream
Cream malam dipakai pada malam hari, untuk memutihkan kulit muka dan leher. Dapat menghilangkan kedutan yang ada disekitar muka kita. Dan dapat mengecilkan lubang pori-pori kulit.


Produk2 Tabita yang telah secara sah berdaftar dgn BPOM ( Badan Pengasas Obat dan Makanan) sama seperti Biro Farmaseutikal KKM.. 


 Tabita Skincare Desi Damayanti CV Tabita Murah Dan Original


Tabita Skincare Desi Damayanti CV Tabita Murah Dan Original



HARGA KAMI:

Tabita Skincare Desi Damayanti CV Tabita Murah Dan Original


SET REGULAR
RM240
*pos sila tambah
RM9 SM
RM15 SS


Tabita Skincare Desi Damayanti CV Tabita Murah Dan Original


SET EXCLUSIVE
RM270
*pos sila tambah
RM9 SM
RM15 SS


SMS/WHATSAPP:
+6011.1565.2915


Monday, 22 June 2015

MOIZ SERBUK VITAMIN MURAH DAN ORIGINAL

Assalamualaikum wbt
Hye



"Kak boleh tak kalau saya consume produk A campur dengan produk B? Ada kesan sampingan tak?"

"Kak saya nak consume produk C pastu nak consume sekali dengan produk D sebab saya nak kesan yang cepat"


Ramai customer kami tanya soalan yang sama.. Ok anda semua! BERITA BAIK! Ada produk best yang kita nak suggest kat anda.. Mesti lepas ni, anda akan senyum lebaaaaaarrrr.. Tiada kesan sampingan.. Result pun cepat macam yang anda inginkan!



Moiz Serbuk Vitamin Murah Dan Original


MOIZ SERBUK VITAMIN dapat mengebukan dan mencerahkan keseluruhan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Mengandungi Vitamin E dan Vitamin C semulajadi yang sangat baik untuk kecantikan dan kesihatan.



Moiz Serbuk Vitamin Murah Dan Original


Kelebihan Moiz Serbuk Vitamin
  • Serbuk Vitamin dengan 3X Vitamin E Semulajadi
  • Formula Pencerah Pantas !!
  • VITAMIN BOOSTER Bertindak sebagai Vitamin Booster, sangat baik untuk kulit, kuku, rambut dan kesihatan
  • BOOSTER untuk Produk kecantikan/Supplement
  • Jika nak cepat nampak kesan makan supplement , tambah SERBUK VITAMIN ke dalam supplement anda. Extra Vitamin!
  • Mengandungi Ekstrak Buah Argan. Buah Argan mengandungi Vitamin E semulajadi 3x lebih tinggi dari Buah Zaitun.
  • Sangat bagus untuk memudarkan stretch marks, parut parut diseluruh badan.
  • Vitamin dalam bentuk SERBUK!!
  • Senang nya nak makan, hanya terus kemam atau boleh campur dalam minuman yang saya suka.
  • Mudah untuk nak makan Vitamin!


Kenapa anda perlu dapatkan Serbuk Vitamin?
  • Bertindak sebagai Vitamin Booster, sangat baik untuk kulit, kuku, rambut dan kesihatan
  • Mengandungi Ekstrak Buah Argan. Buah Argan mengandungi Vitamin E semulajadi 3x lebih tinggi dari Buah Zaitun.
  • Merupakan Vitamin C dan Vitamin E dalam bentuk serbuk. Tak perlu susah payah nak telan pil yang besar untuk tambah kandungan Vitamin C dan Vitamin E dalam badan.  Kajian menunjukkan Vitamin C dan Vitamin E sangat bagus untuk kesihatan badan dan dapat mencantikkan kulit,kuku dan rambut.
  • Rasa yang sedap, tak rasa macam ubat
  • Mudah sangat nak makan, hanya perlu kemam atau campur bersama jus atau apa2 minuman kegemaran anda
  • Harga yang berpatutan
  • Boleh di campur bersama produk kecantikan yang lain. Extra Vitamin untuk anda.


Manfaat Moiz – Kesihatan :
  • Badan lebih bertenaga
  • Lebih gembira dan mood lebih stabil
  • Membantu pelancaran sistem perkumuhan supaya lebih lancar
  • Meningkatkan sistem imun badan


Manfaat Moiz  – Kulit :
  • Mencerahkan kulit
  • Menghilangkan jeragat
  • Menghilangkan garisan halus dan mengurangkan kedutan
  • Mengecutkan jeragat
  • Mengurangkan parut dan kesan regangan
  • Mengurangkan lingkaran gelap
  • Mengurangkan rekahan tumit
  • Melembutkan dan menganjalkan kulit
  • Menyerikan kulit
  • Melembapkan kulit kering
  • Mengawal pengeluaran minyak untuk masalah kulit berminyak


Manfaat Moiz  – Kuku :
  • Menjadikan kuku lebih tahan lasak
  • Menjadikan kuku lebih berseri
  • Menjadikan kuku lebih sihat
  • Kebaikan Serbuk Vitamin – Rambut :
  • Menjadikan rambut lebih tahan lasak dan kuat
  • Menjadikan rambut lebih bersinar
  • Menjadikan rambut lebih sihat
  • Mengurangkan kelemumur dan rambut gugur
  • Memulihkan rambut yang rosak akibat pengunaan bahan kimia dalam pengayaan dan pewarna rambut


Moiz Serbuk Vitamin Murah Dan Original


Siapa yang boleh makan Serbuk Vitamin?
  • Lelaki dan Wanita
  • Wanita yang sedang mengandung
  • Wanita yang sedang berpantang
  • Ibu yang menyusu
  • Sesuai untuk 4 tahun keatas


Kandungan Serbuk Vitamin :
Argan Extract (Vitamin E), Pure Collagen, Vitamin C, Pomegranate Extract, Honey Powder, Mixberries Extract

Moiz Serbuk Vitamin Murah Dan Original


Cara Pengambilan :
  • 1 scoop setiap hari
  • Makan semasa perut kosong, samada waktu pagi atau waktu malam
  • Terus dimakan begitu sahaja
  • Boleh dicampur kedalam jus, ice blended,yogurt,ice cream, kek, biskut, roti
  • Boleh dicampur bersama minuman / air detox
  • Boleh dicampur bersama produk kecantikan dan kesihatan yang lain


Serbuk Vitamin mengandungi Ekstrak Argan :
  • Argan sangat baik untuk mengatasi masalah jerawat 
  • Katakan “Selamat Tinggal” kepada kulit berjerawat
  • Masalah jerawat anda akan dapat diatasi secara efektif dengan pengambilan Serbuk Vitamin secara berterusan

Moiz Serbuk Vitamin Murah Dan Original


HARGA ASAL:
RM39.90 SM
RM43.90 SS

HARGA PROMOSI KAMI???
RM35
*pos tambah
RM6 SM
RM10 SS

SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915

Saturday, 20 June 2015

PROMOSI RAMADHAN 2015! ISTIMEWA RAMADHAN 2015! Harga Murah-Murah!

Assalamualaikum wbt
Hye

Promosi Ramadhan 2015!
Istimewa Ramadhan 2015!
Harga Murah-murah!


PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!
RAMADHAN BERMULA! 
20 JUNE 2015 → 8 JULY 2015


"BELI 1 BARANG DENGAN HARGA NANGIS TEPI BUCU KATIL!!!"

  • ALPHA ARBUTIN SOAP = RM7
  • BENEFIT HIGH BEAM = RM10
  • BENEFIT 3 IN 1 (HIGH BEAM + POSIE TINT + BENE TINT) = RM10
  • BENEFIT I'M GLAM THEREFORE I AM MAKE UP KIT = RM40
  • BROW CLASS = RM3
  • BSY NONI BLACK HAIR MAGIC SHAMPOO = RM70
  • EGG WHITE MASK MISTINE = RM7
  • EMILAY WHITENING = RM18
  • ETUDE HOUSE LIQUID EYELINER = RM7
  • ETUDE HOUSE CUSHION BLUSHER = RM12
  • ETUDE HOUSE COLOR LIPS FIT = RM10
  • ETUDE HOUSE PRECIOUS MINERAL MAGIC ANY CUSHION SPF 34 = RM17
  • HONEY SCRUB MISTINE = RM7
  • KISS PROOF LIPSTICK = RM7
  • MATCH MILK HAND WAX (MISS MOTER) = RM17
  • MISS MOTER FACE WAX = RM25
  • MUD MASK MISTINE = RM7
  • OBUSE EYEBROW = RM7
  • OBUSE LIP TINT (KOD 03 OREN) = RM4
  • SUPRA KRAYOLAN 10g = RM17
  • SHISEIDO MASK (*BLACK OR WHITE) = RM0.70
  • VIVA EYEBROW = RM7
  • WOW PEEL OFF LIPSTICK = RM12


***Tidak masuk pos
***Belian ONLINE sahaja

Lekaih order, harga nangis tepi bucu katil ni... Confirm uolls tak mau terlepaskan SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915