Sunday, 21 December 2014

Naked 4 Palette Urban Decay Murah

Assalamualaikum wbt

Anda suka solekan yang natural dan nampak manis? Tak suka warna eyeshadow terlalu terang sampai menarik perhatian? Ok anda patut cuba NAKED PALETTE URBAN DECAY! Warna eyeshadow yang natural dan cantik!

Seperti biasa, kami di NSC in shaa allah bagi harga murah dan mampu milik kepada semua pelanggan kami! 


READY STOCKS!

Naked 4 Palette Urban Decay Murah



HARGA:
RM28
*pos sila tambah RM6 SM / RM10 SS


BORONG:

6 unit = RM22
12 unit = RM20
30 unit = RM19
50 unit = RM18
100 unit = RM17
*tidak termasuk pos


untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915




Saturday, 20 December 2014

YEAR END SALE (ONLINE) 2014

Assalamualaikum

BERITA BAIK!

Year End Sale (online) 2014



20/12/14 sehingga 9/1/15
Utk belian online sahaja
Harga tidak termasuk pos


SENARAI HARGA YEAR END SALE:
Span Air Mata = RM8
 Benefit 3 in 1 = RM15
 Set flawless amyera beauty = RM64
Emilay whitening = RM20
Emilay collagen = RM20
Babies blink 5 in 1 = RM55
Naked 2 palette = RM22
Naked 3 palette = RM22
Naked 4 palette = RM22
Naked 5 palette = RM22
Mistine egg white mask = RM8
Mistine mud mask = RM8
Mistine honey scrub = RM8
Obuse eyebrow = RM8
Viva eyebrow = RM8
Brow class = RM2
Cathy choo shower gel 750ml = RM29
BSY Noni Black Magic Hair = RM75


READY STOCKS!

Untuk order,


SMS/WHATSAPP: 011-15652915

Span/Sponge Air Mata ( Teardrop Blended Sponge ) Murah

Assalamualaikum wbt



Span/Sponge Air Mata ( Teardrop Blended Sponge ) Murah


Sangat sangat popular di negara Europe, Korea, Singapore, Taiwan, sekarang Malaysia !!!


Span/Sponge Air Mata ( Teardrop Blended Sponge ) merupakan shape mata air, bahagian atas yang tajam ni mudah untuk area yang kecil dan dalam manakala bahagian bawah yang "gemuk" ini mudah untuk blend ataupun untuk pakai bronzer yang menguruskan muka anda.


Fungsi Span/Sponge Air Mata ( Teardrop Blended Sponge )  adalah untuk blend kan:
  • Liquid foundation
  • Foundation Cream
  • Shading
  • Concealers
  • Blushers
  • Eye shadows

Makeup anda akan lebih rata dan blend dengan sempurna apabila menggunakan Span/Sponge Air Mata ( Teardrop Blended Sponge ).. Tiada capuk-capuk ke tompok sana tompok sini ke kan.. Hewhewhew.. Tampil lebih yakin gitu..




READY STOCKS!

*warna span bergantung pada stok

*tidak dibenarkan pilih warna span




HARGA:

1 pcs = RM10

*pos sila tambah RM6 SM / RM10 SS




BORONG:

6 pcs = RM8

12 pcs = RM7

50 pcs = RM6

*Tidak termasuk pos




Untuk order,

SMS/WHATSAPP: 011-15652915




Span/Sponge Air Mata ( Teardrop Blended Sponge ) Murah



Kelebihan Span/Sponge Air Mata ( Teardrop Blended Sponge ):

:: Mudah disapu foundation pada wajah
:: Mudah digunakan terutamanya disapu pada bawah mata, tepi hidung, tepi mulut
:: Elakkan wajah cepat berkedut akibat sapuan yang kasar
:: Sponge yang lembut dan berkualiti tinggi
:: Digunakan oleh kebanyakkan makeup professional/makeup artist
:: Boleh digunakan untuk sapuan brozer/blusher/highlight
:: Mudah dicuci dan tidak mudah rosak


Span/Sponge Air Mata ( Teardrop Blended Sponge ) Murah


Cara menggunakan Span/Sponge Air Mata ( Teardrop Blended Sponge ):

Boleh digunakan basah atau kering (Apabila span basah, ia adalah perkara biasa untuk berkembang sedikit dari saiz asal).
✔ Bahagian bawah TEARDROP SPONGE FOUNDATION PUFF/BLENDER boleh digunakan pada pipi atau dahi.
✔ Bahagian atas hujung TEARDROP SPONGE FOUNDATION PUFF/BLENDER untuk hidung dan kelopak mata dan lain-lain.
✔ Basuh selepas digunakan dan letakkan TEARDROP SPONGE FOUNDATION PUFF/BLENDER di tempat yang kering sejuk.


Cara penjagaan atau basuh Span/Sponge Air Mata ( Teardrop Blended Sponge ):





READY STOCKS!

*warna span bergantung pada stok

*tidak dibenarkan pilih warna span




HARGA:

1 pcs = RM10

*pos sila tambah RM6 SM / RM10 SS




BORONG:

6 pcs = RM8

12 pcs = RM7

50 pcs = RM6

*Tidak termasuk pos




Untuk order,

SMS/WHATSAPP: 011-15652915





Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint) Murah

Assalamualaikum wbt



Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint) Murah


Anda suka wajah natural, glowing dan segar walaupun anda bersolek? Haa anda memang wajib ada Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint) dalam beg makeup anda tau! Memang jimat sebab ada 3 barang terus dalam 1 kotak, tak perlu beli asing-asing.. 


Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint) Murah


Fungsi dan kegunaan Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint):

High Beam:
untuk menaikkan tulang pipi. kalau anda tak nak pakai blusher , pakai ni pun boleh. Boleh juga jadikan ia sebagai highlight kat pipi dan hidung.

PosieTint dan BeneTint:
Ada 2 cara kegunaan PosieTint dan BeneTint. Satu sebagai pemerah bibir dan satu lagi sebagai pemerah pipi. Dua dalam satu. It look natural . Macam pipi org korea.


Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint) Murah


Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint) sesuai untuk semua jenis warna kulit.. Tak kiralah anda kulit cerah ke sawo matang ke gelap ke.. Bila anda makeup dengan menggunakan Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint) automatik makeup anda akan nampak lebih menyerlah, shining, glowing dan segar tetapi masih kelihatan natural.. Orang kata natural beauty gitu.. ;)

Nak tahu tak? Bila anda apply Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint) ni, wajah anda akan kelihatan sangat photogenic di dalam gambar! Aaauucchh! Memang best lah! Dah cantik bertambah cantik! 


Cara-cara menggunakan Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint) mengikut cara nayli:

Cara menggunakan High Beam Benefit


Cara menggunakan PosieTint dan BeneTint



Benefit 3 in 1 ( High Beam, PosieTint dan BeneTint) Murah



READY STOCKS!

HARGA:
RM20
*pos sila tambah RM6 SM / RM10 SS


BORONG:

6 kotak = RM14.50
12 kotak = RM13.50
30 kotak = RM12.50
50 kotak = RM11.50
100 kotak = RM10.50
*TIDAK TERMASUK POS


Untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915
atau 



Thursday, 11 December 2014

Terima Kasih Semua Pelanggan Nayli Suhaili Collections!

Assalamualaikum wbt

Hari ni saja nak cerita-cerita.. :) Nayli nak ucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang sudi support dan beli dengan nayli ya..

Hari-hari dapat feedback positif daripada anda semua buatkan hati nayli HAPPY GILA tau! Dari stress terus senyum-senyum.. Hewhewhew.. 

Kali ni nayli nak share antara feedback awesome, cute dan cantik semua lah dengan anda semua.. Ni yang mana nayli sempat screenshot la ye.. Banyak sangat.. Tak larat nak screenshot satu-satu.. (sorry guys! Nayli sayang korang semua sama adil tau ♥)












Terima Kasih Semua Pelanggan Nayli Suhaili Collections


Untuk order produk, SMS/WHATSAPP: 011-15652915



Friday, 5 December 2014

YEAR END SALE (Y.E.S) 2014

Assalamualaikum wbt


YEAR END SALE (Y.E.S) 2014


YEAR END SALE! (3/12/14 - 19/12/14)
PRODUK 200% ORIGINAL TAPI HARGA KAW-KAW MURAH!
Special price kepada semua customer BANGI / KAJANG / SERI KEMBANGAN / SERDANG atau berdekatan yang WALK IN ke butik..

★ SET FLAWLESS FACE & BODY CREAM AMYERA BEAUTY = RM65 !!!

★ BABIES BLINK 5 IN 1 = RM50 !!!

Lain-lain produk yang available di butik:
■ Obuse Eyebrow
■ Viva Eyebrow
■ Brow Class
■ Mistine Egg White Mask
■ Mistine Honey Scrub

Butik kat mana? Butik butik kat mana? Nah kami bagi alamat.. Serbu jangan tak serbu! 


YEAR END SALE (Y.E.S) 2014


BUTIK THE POPULOUS
SEKSYEN 8, SERI BANGI, BANGI
(area: ZAWARA / SENDAYU TINGGI / EDZ / TATEH )

WAKTU OPERASI: 11am - 8pm
HARI: RABU - ISNIN (SELASA TUTUP)

Utk borong & belian online, SMS/WHATSAPP: 011-15652915

Monday, 24 November 2014

NAKED PALETTE URBAN DECAY MURAH

Assalamualaikum wbt

Anda suka solekan yang natural dan nampak manis? Tak suka warna eyeshadow terlalu terang sampai menarik perhatian? Ok anda patut cuba NAKED PALETTE URBAN DECAY! Warna eyeshadow yang natural dan cantik!

Seperti biasa, kami di NSC in shaa allah bagi harga murah dan mampu milik kepada semua pelanggan kami! 


READY STOCKS!


Naked 2 Palette Urban Decay Murah


Naked 3 Palette Urban Decay Murah


Naked 5 Palette Urban Decay Murah



HARGA:

1 unit = RM24
*pos sila tambah RM6 SM / RM10 SS


BORONG:

6 unit = RM19/unit
12 unit = RM18/unit
30 unit = RM17/unit
50 unit = RM14/unit
100 unit = RM13/unit
*tidak termasuk pos








Thursday, 13 November 2014

BSY Noni Black Hair Magic Shampoo Original Murah

Assalamualaikum wbt


BSY Noni Black Hair Magic Shampoo Original Murah


BSY Noni Black Hair Magic adalah satu-satunya shampu herba semulajadi tanpa kandungan bahan kimia yang mempunyai sijil halal bukan bahan pewarna rambut.
Di proses dan diolah dari bahan utama tumbuhan  herba semulajadi.


Kandungan BSY Noni Black Hair Magic Shampoo:
  • Ektrak Noni/Mengkudu
  • Gingseng
  • Polygonum Multiforum
  • Jamur Ganoderma
  • Amino
  • Collagen
  • ZPT (Zinc Pyritione)


Keunggulan BSY NONI Black Hair Magic Shampoo :

1. Tanpa bahan kimia (Uji Lab)
2. 100 % bahan alami herbal
3. Mudah digunakan dan tahan lama
4. Tidak mudah pudar (meski sering keramas)



Kelebihan BSY Noni Black Hair Magic Shampoo:
  • Menghilangkan kelemumur dengan segera
  • Mengembalikan kehitaman rambut
  • Menumbuhkan rambut baru (mengatasi kebotakan)
  • Memberikan Vitamin/Nutrisi pada rambut
  • Mengatasi masalah Stress/Migrain
  • Mengatasi rambut kusam/kusut
  • Membasmi kutu di kepala
  • Menyuburkan akar rambut
  • Mencegah keguguran rambut


Ciri-ciri BSY Noni Black Hair Magic Shampoo Original:
  • Mempunyai 20 sachet / kotak
  • Distributed oleh PT BSY International Group Indonesia
  • Ada BPOM (KKM Indonesia) : NA11121001797 dan Label Halal.
  • Logo Bundar BSY
  • Ada Hologram Bujur
  • Ada tulisan "Global Partner International BUSINESS Federation USA" pada Hologram Bujur
  • Ada tulisan Thailand / Tagalog
  • Cecair shampu berwarna cerah/coklat cair dan Khas aroma Mengkudu
  • Hanya beberapa minit rambut sudah kelihatan Hitam semasa pemakaian






HARGA:
1 kotak = RM100
2 kotak = RM90 / kotak
3 kotak = RM85 / kotak
TERMASUK POS


BORONG:
6 kotak = RM75/kotak
10 kotak = RM60/kotak
50 kotak = RM45/kotak
TIDAK TERMASUK POS


untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915



Sijil-sijil:

sijil halal


sijil FDA



Cara pemakaian BSY Noni Black Hair Magic Shampoo:


1. Memakai sepasang sarung tangan (bahagian akhir kuku anda akan menjadi kelabu oleh bahan aktif tumbuhan semulajadi, tetapi tidak menjejaskan kesihatan sama sekali)



2. Basuh rambut anda yang berminyak & keringkan, kemudian lembapkan sedikit rambut.


3. Ratakan syampu ke seluruh rambut seperti penggunaan syampu biasa dengan membenarkan syampu sampai ke akar rambut. Biarkan selama 7-10 minit.


4. Kemudian, bilas rambut anda sehingga bersih dan sikat rambut seperti biasa. Hasilnya, rambut hitam yang anggun dan wajah tampak muda berseri.


Soalan Lazim BSY Noni Black Hair Magic Shampoo:

  1. Berapa lama rambut putih akan menjadi hitam ?10 minit. Semasa meratakan syampu pun rambut sudah mulai hitam. Jadi, pastikan syampu diratakan dengan baik untuk mendapat rambut hitam berkilat.
  2. Berapa lama tahan rambut hitam tu ?Rambut yang sudah hitam selepas disyampu tidak akan kembali putih seperti sebelumnya. Apabila rambut putih yang baru tumbuh sudah banyak, ulanglah syampu sekali lagi.
  3. Bolehkah rambut tumbuh hitam selepas menggunakan Syampu BSY ini ?Boleh. Selepas penggunaan kerap ( 4 – 7 hari sekali ), selama beberapa bulan kemudiannya, rambut baru akan tumbuh hitam semula. Pakailah Enzim Noni untuk mempercepatkan keberkesanannya.
  4. Adakah Syampu BSY ini seperti dye ?
    Tidak. Syampu ini menyerap masuk ke dalam urat rambut, bukan menyelaputi seperti dye. 
    Maka, ia sah di bawa solat.
  5. Adakah Syampu BSY ini akan luntur pada tudung selepas digunakan ?Tidak. Selepas mensyampu, bilaslah dengan bersih dan lap kering.
  6. Rambut saya gugur teruk, bagaimana cara untuk pakai syampu ini ?
    Semasa mensyampu, pastikan syampu diratakan pada kulit kepala dan urutlah kulit kepala anda. Perap kepala lebih lama sehingga 20 minit. Pasti, akar rambut anda menjadi lebih kuat !
  7. Kanak-kanak boleh pakai ?Boleh. Kanak-kanak yang mempunyai masalah kelemumur, kulit kepala berkeping-keping, adalah digalakkan memakai syampu ini. Titiskan Enzim Noni pada tempat yang bermasalah teruk.
  8. Adakah semua orang sesuai menggunakan syampu ini ?Ya. Anda boleh menguji kesesuaian dengan menyapukan sedikit syampu dibahagian leher selama 10 minit. Jika tiada perubahan, anda boleh terus menggunakan syampu. Ujian ini adalah untuk mengenalpasti adakah anda alah kepada herba.


Testimoni BSY Noni Black Hair Magic Shampoo:






Perubahan kelihatan hanya dalam 10 minit !!! 




HARGA:
1 kotak = RM100
2 kotak = RM90 / kotak
3 kotak = RM85 / kotak
TERMASUK POS


BORONG:
6 kotak = RM75/kotak
10 kotak = RM60/kotak
50 kotak = RM45/kotak
TIDAK TERMASUK POS


untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915