Wednesday, 15 October 2014

Viva Eyebrow Pencil Original Murah

Assalamualaikum wbt


Memperkenalkan Viva Eyebrow Pencil yang sangat-sangat popular di kalangan mak-mak andam dan tukang makeup professional.. Warna sangat natural dan mudah digunakan..




Viva Eyebrow Pencil Original Murah



HARGA:

1 pcs = RM10
*pos sila tambah RM6 SM, RM10 SS


BORONG:

6 pcs = RM8
12 pcs = RM7
50 pcs = RM6
*tidak termasuk pos


untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915



Ciri-ciri Viva Eyebrow Pencil Original:
  • Waterproof
  • Long lasting to 24 hours
  • Warna yang sangat cantik (dark brown)
  • Digunakan oleh kebanyakkan mak andam dan makeup artis professional
  • Mudah digunakan


Cara guna Viva Eyebrow Pencil Original:


Viva Eyebrow Pencil Original



HARGA:

1 pcs = RM10
*pos sila tambah RM6 SM, RM10 SS


BORONG:

6 pcs = RM8
12 pcs = RM7
50 pcs = RM6
*tidak termasuk pos


untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915

Obuse Eyebrow Murah

Assalamualaikum wbt



Obuse Eyebrow Murah


Hanya sapuan ringkas anda tampil dengan penuh cantik & bergaya..Sesuai sangat untuk busy women & student yg rushing nak ke kelas.. ;)

Ciri-ciri Obuse Eyebrow:
  1. Dalam 1 set ada 3 warna
  2.  Jenis powder
  3. Tahan sehingga 8 jam... 
  4. Tidak comot, tidak berhabuk, nampak smooth bila pakai...
  5. Tidak comot, tidak berhabuk, nampak smooth bila pakai...
  6. Mudah dibawa kemana-mana sahaja
  7. Pilihan warna yang sangat cantik
  8. Sesuai digunakan utk aktiviti harian @ special events
  9. Disertakan dengan berus kening yang lembut

Hasil Obuse Eyebrow memang terbaik! 










HARGA:

1 set = RM10

*pos sila tambah RM6 SM, RM 10 SS




BORONG:

6 set = RM8

12 set = RM7

50 set = RM6

*tidak termasuk pos



untuk order,

SMS/WHATSAPP: 011-15652915


Mini Brow Class Murah

Assalamualaikum wbt

Ramai orang silap bahawa kening tu tak penting.. Tahu tak? Kening tu penting sebenarnya.. Boleh tentukan raut wajah seseorang macam garang, innocent, comel etc..

Nak cukur kening? Tak boleh.. Haram! So uolls boleh guna Mini Brow Class ni.. Tak perlu cukur kening tapi uolls boleh bentukkan kening uolls ikut kening idaman uolls.. 1 pack ada 3 pcs bentuk kening yang berbeza.. Just pilih mana bentuk kening yang uolls nak, ikut step dan kening uolls jadi lebih kemas, teratur dan cantik! ;)

Kami di NSC jual murah-murah sajork.. Harga mampu milik dan jualan borong jugak dibuka serendah 6 packs ya.. 



Mini Brow Class Murah



Mini brow class sangat digilai ramai yang membantu uolls untuk mendapatkan kening idaman yang lebih teratur, kelihatan kemas dan sungguh menawan tiga bentuk kening yang berbeza serta sangat mudah dan cepat dengan menggunakan bingkai ini.



HARGA:

1 pack (3pcs) = RM4

*pos sila tambah RM6 SM / RM10 SS



BORONG:

6 packs ke atas = RM2

*tidak termasuk pos




untuk order,

SMS/WHATSAPP: 011-15652915






Cara pakai:





Hasil pakai Mini Brow Class:







HARGA:

1 pack (3pcs) = RM4

*pos sila tambah RM6 SM / RM10 SS



BORONG:

6 packs ke atas = RM2

*tidak termasuk pos



untuk order,

SMS/WHATSAPP: 011-15652915










Sunday, 12 October 2014

Mistine Honey Facial Scrub Cream Murah

Assalamualaikum wbt



Mistine Honey Facil Scrub Cream


MISTINE HONEY FACIAL SCRUB CREAM merupakan krim scrub muka dengan campuran madu, multifruit dan microbeads. Kandungan madu menolong menjadikan kulit sentiasa sihat dan berseri-seri kerana ia mempunyai ciri-ciri antibakteria dan pelembab.



Kelebihan Mistine Honey Facial Scrub Cream : 
Scrub pelembap yang dapat mengelupas kulit SERTA menyuburkan
Bertindak untuk membuang / menyental kotoran pada wajah / masker yang masih melekat tanpa kita sedari
Ianya juga memcuci sehingga ke dalam pori-pori wajah.
Liang roma semakin kecil
Menjadikan kulit semakin lembut & halus
Kulit semakin Segar , Cerah & Tidak Kusam






HARGA:
1 tube = RM10
*pos sila tambah SM RM6, SS RM10


BORONG:
6 tubes = RM8
12 tubes = RM7
50 tubes = RM6
*tidak termasuk pos


untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915
INSTAGRAM: @naylisuhailicollections



Mistine Honey Facil Scrub Cream



Kandungan Mistine Honey Facial Scrub Cream : 1. Polyethylene
2. Microbeads
3. Madu
4. Multifruit BSC



Cara Menggunakan Mistine Honey Facial Scrub Cream : 
  1. Basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada ..
  2. Mistine Honey Facial Scrub Cream nih sangat sesuai di gunakan selepas menggunakan Mistine Egg White Peel Off Mask
  3. Sapukan krim pada muka yang basah dengan mengurut secara perlahan-lahan selama 2-3 minit kemudian bilas dengan air yang bersih. 
  4. Gunakan 1-2 kali seminggu untuk mendapatkan hasil yang lebih berkesan




  • HARGA:
    1 tube = RM10
    *pos sila tambah SM RM6, SS RM10


    BORONG:
    6 tubes = RM8
    12 tubes = RM7
    50 tubes = RM6
    *tidak termasuk pos


    untuk order,
    SMS/WHATSAPP: 011-15652915
    INSTAGRAM: @naylisuhailicollections


Mistine Egg White Peel Off Mask Murah

Assalamualaikum wbt


Mistine Egg White Peel Off Mask
TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN



MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK SANGAT BEST SEBAB :

  • Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah.
  • Senang nak digunakan.
  • Senang nak bawak ke mana-mana.
  • Tiada bau hanyir telur.


Senang betul nak guna dah macam pakai losyen je smooth bagai. Tak melekit pun macam putih telur yang original.



KELEBIHAN MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK :

    • Menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan
    • Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
    • Membantu menghilangkan blackhead & whitehead
    • Memudarkan parut-parut halus
    • Mengecilkan pori-pori kulit muka
    • Mengecutkan jerawat
    • Mengatasi kesan sunburn pada wajah
    • Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
    • Mengurangkan masalah kulit berminyak
    • Juga membantu mencerahkan kulit
    • Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki/wanita



    KANDUNGAN MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK :

      • Albumen (putih telur)
      • Hydrolyzed Elastin
      • Collagen


      Selebriti pun try tau Mistine Egg White Peel Off Mask ni..


      Blogger terkenal NameeRoslan pun dah try Mistine Egg White Peel Off Mask ni..



      HARGA:
      1 tube = RM10
      *pos sila tambah SM RM6, SS RM10


      BORONG:
      6 tubes = RM8
      12 tubes = RM7
      50 tubes = RM6
      *tidak termasuk pos


      untuk order,
      SMS/WHATSAPP: 011-15652915
      INSTAGRAM: @naylisuhailicollections




      CARA PEMAKAIAN MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK :
      1. Basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan
      2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya
      3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan)
      4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas
      5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
      6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum

      TIPS NSC: Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar! Cubalah!



      TESTIMONI PENGGUNA MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK :













                              HARGA:
                              1 tube = RM10
                              *pos sila tambah SM RM6, SS RM10


                              BORONG:
                              6 tubes = RM8
                              12 tubes = RM7
                              50 tubes = RM6
                              *tidak termasuk pos


                              untuk order,
                              SMS/WHATSAPP: 011-15652915
                              INSTAGRAM: @naylisuhailicollections




                              Thursday, 9 October 2014

                              Set Babies Blink 5 in 1 Murah Original

                              Assalamualaikum wbt



                              Set Babies Blink 5 in 1 Murah Original


                              Set Babies Blink 5 in 1 Murah Original

                              1 SET MENGANDUNGI:

                              Glutacol Soap 60g
                              Fungsi:
                              - memudarkan dan menghilangkan bintik2 hitam
                              - membantutkan pertumbuhan jerawat
                              - digunakan 2 kali sehari pagi dan malam sebelum menggunakan Day/Night cream

                              Antibiotic Day Cream 20g
                              Fungsi:
                              - mencegah pertumbuhan jerawat baru dan membantutkan pertumbuhan jerawat
                              - mengawal rembesan minyak dan menjadikan kulit tidak berminyak
                              - mengecilkan pori-pori kulit
                              - menjadikan kulit lebih segar dan berseri
                              - mengawal sinaran UV dan digunakan sebagai ‘sunblock’

                              Magic Night Cream 20g
                              Fungsi:
                              - menghilangkan jewarat dan membantutkan pertumbuhan jerawat
                              - membantu memudarkan parut dan jeragat atau bintik2 hitam di muka
                              - melicinkan tekstur kulit
                              - menganjalkan kulit dan menjadikan kulit lebih pinkish seperti bayi
                              - mengecilkan pori-pori kulit

                              Whitening Serum 10ml
                              Fungsi:
                              - mencerahkan kulit dan menghilangkan jeragat
                              - mengecilkan pori kulit
                              - menjadikan muka lebih glowing dan melembabkan kulit


                              Toner whitening Glow
                              Fungsi:
                              - membuang segala kotoran 100% dak dan kotoran pada muka serta badan.
                              - mencerahkan 5x ganda daripada bahan pemutih yang lain
                              - menyeimbangkan lebihan minyak di wajah.
                              - menghadiahkan kulit bersinar seawal 1 minit.
                              - mengecilkan pori-pori terbuka dan dan mencegah terjadinya jerawat.


                              Set Babies Blink 5 in 1 Murah Original


                              KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK 5 in 1 MURAH ORIGINAL:

                              - Mengecilkan pori2 wajah
                              - Pencerahan 5x ganda dari agent pemutih
                              - Menjadikan kulit cerah dan pinkish
                              - Melicinkan kulit secara maximum
                              - Membantutkan kenaikan jerawat
                              - Menghilangkan jeragat dalam masa 5 hari bergantung pada jenis jeragat
                              - Melembapkan kulit
                              - Mengimbangkan minyak berlebihan





                              HARGA 1 SET:

                              RM65 SM / RM70 SS

                              *termasuk pos 1 Malaysia




                              BORONG:


                              6 set = RM48/set
                              10 set = RM45/set
                              30 set = RM43/set
                              50 set = RM40/set
                              100 set = RM37/set
                              *tidak termasuk pos


                              untuk order,
                              SMS/WHATSAPP: 011-15652915
                              INSTAGRAM: @naylisuhailicollections




                              Pengesahan KKM
                              Set Babies Blink 5 in 1 Murah Original


                              * Satu Set Babies Blink boleh digunakan selama 1 hingga 2 bulan tergantung kepada penggunaan.
                              * Jangan risau produk ni tiada kesan sampingan dan tiada pengelupasan!
                              * 200% ORIGINAL PRODUCT GUARANTEED jika beli dengan kami! 


                              CARA PAKAI SET BABIES BLINK 5 in 1 MURAH ORIGINAL:

                              Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan

                              Siang
                              Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)

                              Malam
                              Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.
                              Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata.

                              TESTIMONI PENGGUNA SET BABIES BLINK 5 in 1 MURAH ORIGINAL:















                              HARGA 1 SET:

                              RM65 SM / RM70 SS

                              *termasuk pos 1 Malaysia




                              BORONG:

                              6 set = RM48/set
                              10 set = RM45/set
                              30 set = RM43/set
                              50 set = RM40/set
                              100 set = RM37/set
                              *tidak termasuk pos


                              untuk order,
                              SMS/WHATSAPP: 011-15652915
                              INSTAGRAM: @naylisuhailicollections






                              HARGA 1 SET:

                              RM65 SM / RM70 SS

                              *termasuk pos 1 Malaysia




                              BORONG:

                              6 set = RM48/set
                              10 set = RM45/set
                              30 set = RM43/set
                              50 set = RM40/set
                              100 set = RM37/set
                              *tidak termasuk pos


                              untuk order,
                              SMS/WHATSAPP: 011-15652915
                              INSTAGRAM: @naylisuhailicollections