Sunday, 12 June 2016

FELINNA BOUTIQUE TERBAIK!

Assalamualaikum wbt
Hye!! 

Letih! Tak larat nak berjalan.. nak bersesak dengan orang ramai semata-mata nak shopping raya kan kan kan.. Tak pa jangan susah hati.. Mari shopping kat FELINNA BOUTIQUE.. Macam-macam ada uolls.. Khimar? Kurta? Baju kurung up to date? Jubah? Haih.. Jangan risau.. Semua ada..

Eh uolls perasan tak.. Tahun 2016 ni trend fashion pakaian muslimah adalah khimar? Pada pendapat kami, ini satu trend fashion yang bagus dan positif.. Sebab mengajak muslimah di luar sana berpakaian mengikut syariat dan menutup aurat dengan sempurna.. 

Oh ok.. Siapa suka khimar.. Angkat tangan!!! Sep sikit!!! Sekarang kita boleh geng.. Tapi susahkan nak cari khimar kan kan kan.. Kalau jumpa pun, mahal gila harga khimar.. Fiuh! So kita mampu tengok dan sambil telan air liur aje la ye.. Hahaha

Well.. Sekarang uolls tak perlu susah hati.. atau sekadar cuci mata tengok gambar khimar lepas tu mimpi pakai khimar.. Puncanya tak tahu nak beli khimar kat mana dengan harga berpatutan.. Ni nak share dengan uolls, FELINNA BOUTIQUE ada jual weh.. Cantik-cantik khimar dorang.. Flowy.. Menutup aurat (of course lah kan!).. Yang penting harga pun tak mahal.. mampu milik! Dengan material kain yang cantik dan berkualiti.. Eh pokok pangkalnya puas hati lah!






Ni contoh khimar yang FELINNA BOUTIQUE jual.. Cantik gila kan? Hahahaha.. Wajib le iolls rembat khimar tahun ni.. hewhewhew.. 

Hermm uolls yang tak minat dengan khimar ni.. FELINNA BOUTIQUE ada jual baju kurung jugak tau.. Potongan modern, simple dan up to date tapi masih ikut syariat ye.. Jangan risau.. Uolls masih menutup aurat dengan sempurna.. Bergaya dalam keadaan selamat dan tidak tabarruj gittuw.. Nah contoh baju kurung dorang.. Cantik kan kan kan..





Jubah mana jubah? FELINNA BOUTIQUE bukan ke selalu jual jubah? Mesti lah jubah ada uolls.. Sentuhan dorang memang tak pernah mengecewakan.. Jubah yang trendy ikut peredaran semasa.. Uolls yang berniqab, berpurdah pun boleh pakai jubah ni.. Tak dak hal lah orang kata! Kadang perasan tak? Ada potongan jubah yang ikut badan dan melekat  pulak kat badan kan? Sangat lah tak selesa.. Betul tak? Haaa jubah dorang, in shaa allah.. segala masalah tu tak ada! Cikedot contoh jubah dorang.. 




Tahun ni FELINNA BOUTIQUE ada keluarkan kurta, khas untuk kaum lelaki.. Memang terbaik tau.. Design kurta pun simple je.. Yang penting selesa.. Nak tengok design kurta dorang? Nah.. Cantikkan?





Tahun ni.. Tak ada la kes macam tahun-tahun lepas.. Isteri pakai warna oren, suami pakai warna kelabu kan? Sebab susah nak cari baju raya sama warna.. Paham sangat! Sekarang semua selesai dalam 1 bumbung aje, uolls shopping  semua baju  kat FELINNA BOUTIQUE ..  

Lagi bertambah senang, sebab shopping online aje.. Klik, klik, klik.. Pilih, pilih, pilih.. Bayar.. Deal.. Lepas tu tunggu la depan pintu rumah, abang kurier hantar.. Tak buang masa uolls.. Semua dihujung jari sahaja!

Ni nak tambah lagi, baju-baju kat FELINNA BOUTIQUE semua cantik-cantik.. material kain memang berkualiti.. yang penting dapat berpakaian mengikut syariat.. terutama yang perempuan macam kita-kita ni, dapat menutup aurat dengan sempurna , tidak tabarruj walaupun bergaya sakan.. 

Duk bebel panjang-panjang pun tak guna.. Nah link website official dorang.. Uolls boleh shopping sakan kat sana ok.. Cikedot!






Terima kasih kerana sudi membaca post kami.. Sayang uolls sangat-sangat! Muahciked!



Tuesday, 31 May 2016

Susu Kambing Kurma Madu (SKKM)

Assalamualaikum wbt
Hye


Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) 


KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU :
❤ Tidak hanyir dan rasa sedap sangat
 Mencerahkan kulit satu badan.
 Kulit menjadi halus
 ❤ Membantu merawat penyakit kulit
 Merawat penyakit gastrik
 ❤ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
 Kaya dengan protein
 Memulihkan tenaga
 Baik untuk kesihatan
 Sesuai untuk ibu hamil
 ❤ Sesuai untuk seisi keluarga


Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) 



CARA MINUM SUSU KAMBING KURMA MADU :

❤ Bancuh dengan 150ml air minuman
❤ Boleh diminum sebelum sarapan @ sebelum tidur


SIAPAKAH YANG SESUAI SUSU KAMBING KURMA MADU NI?
❤ Sesuai untuk semua peringkat umur
❤ Bagus untuk ibu mengandung


TESTIMONI PENGGUNA SUSU KAMBING KURMA MADU :













SUSU KAMBING KURMA MADU
SEKARANG TENGAH TOP MELETOP DI KELANTAN!!!




Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) 




HARGA:
1 KOTAK (20 SACHET)
RM40
*pos SM RM10 / SS RM16



BORONG SUSU KAMBING KURMA MADU:
5 KOTAK = RM40 satu
10 KOTAK = RM35 satu
50 KOTAK = RM30 satu
*pos kena tambah



WHATSAPP: +6011-15652915



Sunday, 29 May 2016

Miss V Perfume Mollys Beauty Original

Assalamualaikum wbt
Hye



 Miss V Perfume Mollys Beauty



MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY

LULUS KKM : NOT151205506K


Miss V Perfume Mollys Beauty di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja. 


Miss V Perfume Mollys Beauty


FUNGSI & KELEBIHAN MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY:
  • 100% organik dengan ekstrak manjakani, sireh dan strawberry.
  • Hanya spray sahaja tanpa perlu dibilas, mudah dan cepat.
  • Menghilangkan kegatalan dan ketidakselesaan.
  • Membunuh bakteria dan kulat.
  • Merawat keputihan.
  • Mengetatkan faraj.
  • Memulihkan luka selepas bersalin.
  • Memberi haruman sepanjang hari.
  • Mencegah bau yang kurang enak.
  • Boleh digunakan semua wanita (anak dara, wanita hamil juga dalam pantang).
  • Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi.


KANDUNGAN BAHAN MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY:
  • Aqua,
  • Ekstrak Manjakani,
  • Ekstrak Strawberry,
  • Sireh,
  • Yogurt,
  • Pengawet, Pewarna dan 
  • Pewangi yang dibenarkan.



Miss V Perfume Mollys Beauty



CARA PENGGUNAAN MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY:

1. Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu.
2. Kemudian semburkan Miss V spray pada jarak 15cm, seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung.
3. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. 
4. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yang anda mahu.
5. Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.



Stok kami yang BARU ye.. BERHOLOGRAM.. 

100% ORIGINAL!!!





Miss V Perfume Mollys Beauty




MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY 

1 BOTOL (120ml)

RM55

*pos SM RM7 / SS RM11






BORONG MISS V PERFUME

MOLLYS BEAUTY:


5 BOTOL RM45 satu

10 BOTOL RM40 satu

50 BOTOL RM35 satu

*pos kena tambah ye





WHATSAPP: +6011-15652915



Terrarossa Collagen Original Murah (JIMAT RM70)

Assalamualaikum wbt
Hye



Terrarossa Collagen


TERRAROSSA COLLAGEN bertindak dengan lebih pantas lagi kerana terdapat teknologi nano (molekul yang sangat halus) yang memudahkan ia diserap bersama enzim air liur terus ke dalam urat saraf di bawah lidah. Ini mengurangkan proses penyerapan berbanding produk yang memerlukan kita shake minum dan menelan pil.
Menyerap tanpa melalui 4 proses seperti pencernaan, penghadaman, penyerapan dan perkumuhan.


Terrarossa Collagen


Khasiat Terrarossa Collagen:

Beri Acai
Ia bukan sahaja antioksidan, ianya juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A,B1 dan E.

Beri Biru ( Blueberry)
Penggunaan untuk anti penuaan, kencing manis, keletihan mata, menentangkan serserviks/payu dara, perlindungan system jantung, peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran air kencing dan juga pengurangan kolestrol dalam badan.



Terrarossa Collagen


Siapakah yang memerlukan pengambilan Terrarossa Collagen ni?

1. Orang yang mementingkan kesihatan.
2. Orang yang sentiasa sibuk
3. Orang yang sayang kepada keluarga
4. Orang yang mahukan kulit yang cantik dan awet muda
5. Orang yang lemah dan berpenyakit seperti :
  • Gout
  • Diabetes
  • Darah Tinggi
  • Lemah Tenaga Batin
  • Anemia
  • Kulit Sensitif
  • Sistem Penghadaman lemah
  • Demam Selsema
  • Mudah Letih
  • Tekanan atau Stress
  • Masalah Prostate
  • Kolestrol Tinggi
  • Badan Lemah
  • Sakit Sendi & Saraf


Kandungan Terrarossa Collagen


Terrarossa Collagen kejaiban terserlah cuma dalam satu schet sahaja ! Membantu anda untuk memiliki kulit putih dan halus satu badan ,menghilangkan parut , mencantikkan kulit hanya dengan "Koyak dan kemam" mengandungi bahan-bahan aktif yang bertindak sejuta kali ganda daripada supplement biasa :
✔Extra stemm cell A+++
✔Vitamin c
✔Cranberry
✔Antioksidan


Terrarossa Collagen


Terrarossa Collagen 1jam berkesan!!!

✔Memudarkan parut
✔memutihkan & mem"pinkishkan" kulit satu badan
✔menghilangkan rasa penat dan lesu badan
✔Mensekatakan tona kulit
✔Mencegah kolestrol
✔Menguatkan kuku & rambut
✔Merawat masalah lekuk di muka




Harga Asal: RM150



Harga Promosi kami:

1 kotak RM80

*pos kena tambah RM7 SM / RM11 SS


(JIMAT RM70!!!)




Borong Terrarossa Collagen:

5 kotak RM60 satu

10 kotak RM55 satu

50 kotak RM50 satu

*pos kena tambah yep





WHATSAPP: +6011-15652915




MOEDER MILK BOOSTER : MOEDER GENIUS PREGNANCY FORMULA ORIGINAL MURAH (JIMAT RM24)

Assalamualaikum wbt
Hye!


MOEDER MILK BOOSTER : MOEDER GENIUS PREGNANCY FORMULA
SUPPLEMEN UNTUK IBU MENGANDUNG DAN BAYI


Moeder Untuk Kesihatan Ibu Mengandung Dan Menyusukan Anak
Semasa mengandung, susu adalah salah satu makanan tambahan buat baby dalam kandungan.
Bila tak mampu nak telan nasi, memang cari susu.
Susu adalah pelengkap nutrisi bagi ibu hamil kerana kandungan nutrisi yang ada dalam susu mampu memenuhi keperluan kalsium tambahan untuk pertumbuhan tulang dan otak bayi. Kalsium juga penting untuk ibu yang mengandung.


MOEDER MILK BOOSTER : MOEDER GENIUS PREGNANCY FORMULA
SUPPLEMEN UNTUK IBU MENGANDUNG DAN BAYI


Moeder juga merupakan salah satu perangsang susu badan dimana kebanyakan ibu-ibu di Malaysia mengalami masalah kurang susu badan, letih, sakit-sakit badan, kulit kendur selepas bersalin, payudara kendur dan masalah kulit.

Khasiat buat Ibu hamil :
  • Mencerahkan Kulit.
  • Mengatasi masalah rabun malam
  • Meningkatkan daya tubuh dan stamina  serta tenaga semasa hamil
  • Mengurangkan Risiko tekanan darah tinggi dan rendah ketika Hamil.
  • Mengatasi masalah depresi (Stress)
  • Menguatkan sistem penghadaman dan daya tahan terhadap keracunan makanan.
  • Mengelakkan Sembelit bagi ibu Hamil
  • Menguatkan Pernafasan (mengurangkan asma dan lelah bg ibu hamil)
  • Membanyakkan darah (pengganti kerang seperti tradisional)
  • Meningkatkan produksi susu ibu (Banyakkan susu ibu)
  • Melembabkan kulit
  • Mengurangkan kesan selulit pada perut
  • Mencegah osteoporosis
  • Mencegah sakit pinggang dan tulang belakang ketika hamil kerana membawa kandungan
  • Menguatkan kandungan bagi ibu baru hamil
  • Memberi lebih tenaga ketika proses bersalin
  • Mengatasi masalah mual.
  • Menormalkan metabolisme
  • Mencegah kegemukan selepas bersalin
  • Rasa Vanila berlemak tanpa menyebabkan rasa loya.

MOEDER MILK BOOSTER : MOEDER GENIUS PREGNANCY FORMULA
SUPPLEMEN UNTUK IBU MENGANDUNG DAN BAYI


Khasiat buat Kandungan atau bayi :
  • Mengurangkan Risiko demam kuning
  • Meningkatkan daya tahan tubuh bayi (selsema demam)
  • Melebatkan rambut
  • Menghitamkan rambut dan bersinar terhadap bayi
  • Memutih dan melicinkan kulit bayi
  • Membantu menguatkan sistem paru-paru bayi.
  • Mencegah asma dan lelah
  • Mencegah Rabun ketika besar
  • Membantu pembentukan otak, saraf, plasma darah, dan organ pembiakan.
  • Membantu kecergasan otak bayi (Anak Pintar)
  • Membantu sistem pencernaan bayi yg menyusu badan ibu yang mengamalkan Moeder

MOEDER MILK BOOSTER : MOEDER GENIUS PREGNANCY FORMULA
SUPPLEMEN UNTUK IBU MENGANDUNG DAN BAYI


Khasiat buat Ibu selepas hamil atau menyusu bayi atau bayi menyusu  :
  • Membanyak dan memekatkan produksi susu
  • Mencegah kegemukan
  • Mencerahkan & Melembab kulit
  • Membantu hilangkan selulit ketika hamil
  • Membantu merawat luka dalaman semasa deliver (bersalin) dengan cepat.
  • Memberi tenaga terutama ketika berpuasa tetapi meyusukan bayi.
  • Mengurangkan stress
  • Mengatasi atau mencegah rabun.
  • Mengenyangkan bayi dan atasi masalah sedu
  • Menguatkan sistem pernafasan bayi.
  • Membantu daya ingatan bayi

MOEDER MILK BOOSTER : MOEDER GENIUS PREGNANCY FORMULA
SUPPLEMEN UNTUK IBU MENGANDUNG DAN BAYI


Kandungan Moeder Milk Booster :
Susu kambing. Ekstrak Tomato. Habbatussauda. Madu. Ekstrak Anggur. Lutein. Bird nest. Kurma. Manna. Bilberry. Aloe vera. Lobak merah. Brokoli . Omega 3. Betik. Stevia. Vanilla. Non diary creamer

Cara Minum Moeder Milk Booster :
Bancuh menggunakan air suam ( 200ml ) 1 scoop . 1 scoop siang dan juga 1 scoop malam sebelum tidur. Elakkan makan kaffein.

Testimoni Moeder Milk Booster :












Stok Moeder Milk Booster kami :

*PACKAGING BARU MOEDER MILK BOOSTER

MOEDER MILK BOOSTER : MOEDER GENIUS PREGNANCY FORMULA
SUPPLEMEN UNTUK IBU MENGANDUNG DAN BAYI


HARGA PASARAN : 
1 BOTOL = RM159


HARGA PROMOSI KAMI :

1 BOTOL = RM135

POS PERCUMA 1 MALAYSIA!

(JIMAT RM24)



BORONG MOEDER MILK BOOSTER :

5 BOTOL = RM90 satu
10 BOTOL = RM85 satu
50 BOTOL = RM80 satu

*POS KENA TAMBAH YE


WHATSAPP: +6011-15652915