Saturday, 6 August 2016

PEAH QUEEN SERBUK MUTIARA BY ABAM PEAH : CANTIK PUTIH GEBU PERSIS GADIS KOREA!

Assalamualaikum wbt
Hye!



Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!


Kini semua orang mampu Cantik Putih Gebu dalam masa 30 hari

✔ Pantang jumpa sachetnya asyik nak makan sebab terlalu sedap!
✔ Kesan cepat seawal 3 hingga 7 hari
✔ 100% asli dan selamat
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan


Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!


Peah Queen merupakan produk pencerahan kulit yang diformulasikan dari serbuk mutiara yang terkenal dengan fungsi menjadikan kulit anda kekal cerah dan awet muda.

Peah Queen juga menggunakan ramuan semulajadi yang bermutu tinggi dan terbaik untuk memberi kesan yang optimum kepada anda.

Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!


Peah Queen Merupakan makanan tambahan

✔ Membantu warna kulit lebih sekata
✔ Kulit lebih gebu bak kata orang FLAWLESS!


Apa yang terkandung dalam Peah Queen ?

Semestinya ramuan terpilih yang terbaik dan bermutu tinggi seperti :
+ Serbuk mutiara 
+ Kolagen ikan salmon
+ Asid hyaluronik gred A
+ Vitamin E


Fungsi dan Kelebihan Peah Queen :
* Antikedutan dan awet muda.
* Menyembuhkan ruam dan ekzema .
* Mencerahkan kulit .
* Perlindungan matahari .
* Menggalakkan pertumbuhan kulit baru .
* Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit 
* Jerawat kecut .
* Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam .
* Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi .
* Menguatkan folikal rambut .


Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!


Kehebatan Peah Queen :
~1 HARI UNTUK RASA KULIT SEMAKIN LEMBAP
~3 HARI UNTUK LIHAT JERAWAT KECUT
~7 HARI KULIT SEMAKIN GLOW DAN PUTIH BERSERI
~14 HARI PARUT SEMAKIN PUDAR DAN KULIT SEMAKIN GEBU
~28 HARI LAHIR KULIT BABY TERPANCAR SELURUH BADAN

 
Siapakah yang sesuai dan boleh amalkan Peah Queen?
  • Ibu mengandung 6 BULAN KE ATAS BOLEH MAKAN DENGAN NASIHAT DOKTOR
  • Minimum umur bermula dari 12 TAHUN KE ATAS boleh amalkan Peah Queen
  • Lelaki dan perempuan sesuai amalkan Peah Queen
  • Ibu menyusukan bayi juga boleh amalkan Peah Queen


Pantang larang dalam pengambilan Peah Queen :
  • Period (*datang bulan) TIDAK BOLEH amalkan kerana boleh menganggu hormon dan mempercepatkan proses menopause
  • Tidak boleh campur dengan supplement atau kolagen yang lain KECUALI vitamin C sahaja kerana tidak menggemukkan


Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!


Cara Makan Peah Queen :
  1. Koyakkan 1 sachet Peah Queen dan terus kemam
  2. 1 hari cuma 1 sachet sahaja
  3. Sebelum sarapan atau sebelum tidur
  4. Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter 1 hari


Testimoni Pengguna Peah Queen :















"Amalkan Peah Queen secara konsisten dapat membantu menyelesaikan masalah anda"


Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!




HARGA PEAH QUEEN :
1 KOTAK (30 sachet = 1 bulan)
RM55
*pos tambah RM7 SM / RM11 SS


PROMOSI PEAH QUEEN :

ANDA JIMAT RM5 !
ANDA JIMAT RM5 !
ANDA JIMAT RM5 !

3 KOTAK = RM150
*pos tambah RM16 SM / RM20 SS
(*1 kotak hanya RM50)


BORONG PEAH QUEEN :
6 KOTAK x RM45
12 KOTAK x RM40
50 KOTAK x RM35
*pos kena tambah


READY STOCKS!!!


WHATSAPP: +6011-15652915
WHATSAPP: +6011-15652915
WHATSAPP: +6011-15652915








Sunday, 12 June 2016

FELINNA BOUTIQUE TERBAIK!

Assalamualaikum wbt
Hye!! 

Letih! Tak larat nak berjalan.. nak bersesak dengan orang ramai semata-mata nak shopping raya kan kan kan.. Tak pa jangan susah hati.. Mari shopping kat FELINNA BOUTIQUE.. Macam-macam ada uolls.. Khimar? Kurta? Baju kurung up to date? Jubah? Haih.. Jangan risau.. Semua ada..

Eh uolls perasan tak.. Tahun 2016 ni trend fashion pakaian muslimah adalah khimar? Pada pendapat kami, ini satu trend fashion yang bagus dan positif.. Sebab mengajak muslimah di luar sana berpakaian mengikut syariat dan menutup aurat dengan sempurna.. 

Oh ok.. Siapa suka khimar.. Angkat tangan!!! Sep sikit!!! Sekarang kita boleh geng.. Tapi susahkan nak cari khimar kan kan kan.. Kalau jumpa pun, mahal gila harga khimar.. Fiuh! So kita mampu tengok dan sambil telan air liur aje la ye.. Hahaha

Well.. Sekarang uolls tak perlu susah hati.. atau sekadar cuci mata tengok gambar khimar lepas tu mimpi pakai khimar.. Puncanya tak tahu nak beli khimar kat mana dengan harga berpatutan.. Ni nak share dengan uolls, FELINNA BOUTIQUE ada jual weh.. Cantik-cantik khimar dorang.. Flowy.. Menutup aurat (of course lah kan!).. Yang penting harga pun tak mahal.. mampu milik! Dengan material kain yang cantik dan berkualiti.. Eh pokok pangkalnya puas hati lah!






Ni contoh khimar yang FELINNA BOUTIQUE jual.. Cantik gila kan? Hahahaha.. Wajib le iolls rembat khimar tahun ni.. hewhewhew.. 

Hermm uolls yang tak minat dengan khimar ni.. FELINNA BOUTIQUE ada jual baju kurung jugak tau.. Potongan modern, simple dan up to date tapi masih ikut syariat ye.. Jangan risau.. Uolls masih menutup aurat dengan sempurna.. Bergaya dalam keadaan selamat dan tidak tabarruj gittuw.. Nah contoh baju kurung dorang.. Cantik kan kan kan..





Jubah mana jubah? FELINNA BOUTIQUE bukan ke selalu jual jubah? Mesti lah jubah ada uolls.. Sentuhan dorang memang tak pernah mengecewakan.. Jubah yang trendy ikut peredaran semasa.. Uolls yang berniqab, berpurdah pun boleh pakai jubah ni.. Tak dak hal lah orang kata! Kadang perasan tak? Ada potongan jubah yang ikut badan dan melekat  pulak kat badan kan? Sangat lah tak selesa.. Betul tak? Haaa jubah dorang, in shaa allah.. segala masalah tu tak ada! Cikedot contoh jubah dorang.. 




Tahun ni FELINNA BOUTIQUE ada keluarkan kurta, khas untuk kaum lelaki.. Memang terbaik tau.. Design kurta pun simple je.. Yang penting selesa.. Nak tengok design kurta dorang? Nah.. Cantikkan?





Tahun ni.. Tak ada la kes macam tahun-tahun lepas.. Isteri pakai warna oren, suami pakai warna kelabu kan? Sebab susah nak cari baju raya sama warna.. Paham sangat! Sekarang semua selesai dalam 1 bumbung aje, uolls shopping  semua baju  kat FELINNA BOUTIQUE ..  

Lagi bertambah senang, sebab shopping online aje.. Klik, klik, klik.. Pilih, pilih, pilih.. Bayar.. Deal.. Lepas tu tunggu la depan pintu rumah, abang kurier hantar.. Tak buang masa uolls.. Semua dihujung jari sahaja!

Ni nak tambah lagi, baju-baju kat FELINNA BOUTIQUE semua cantik-cantik.. material kain memang berkualiti.. yang penting dapat berpakaian mengikut syariat.. terutama yang perempuan macam kita-kita ni, dapat menutup aurat dengan sempurna , tidak tabarruj walaupun bergaya sakan.. 

Duk bebel panjang-panjang pun tak guna.. Nah link website official dorang.. Uolls boleh shopping sakan kat sana ok.. Cikedot!






Terima kasih kerana sudi membaca post kami.. Sayang uolls sangat-sangat! Muahciked!



Tuesday, 31 May 2016

Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) By Wawa Irfan

Assalamualaikum wbt
Hye


Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) 


KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU :
❤ Tidak hanyir dan rasa sedap sangat
 Mencerahkan kulit satu badan.
 Kulit menjadi halus
 ❤ Membantu merawat penyakit kulit
 Merawat penyakit gastrik
 ❤ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
 Kaya dengan protein
 Memulihkan tenaga
 Baik untuk kesihatan
 Sesuai untuk ibu hamil
 ❤ Sesuai untuk seisi keluarga


Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) 



CARA MINUM SUSU KAMBING KURMA MADU :

❤ Bancuh dengan 150ml air minuman
❤ Boleh diminum sebelum sarapan @ sebelum tidur


SIAPAKAH YANG SESUAI SUSU KAMBING KURMA MADU NI?
❤ Sesuai untuk semua peringkat umur
❤ Bagus untuk ibu mengandung


TESTIMONI PENGGUNA SUSU KAMBING KURMA MADU :
( *testimoni sebenar daripada pelanggan kami sendiri.. terima kasih kepada anda yang sudi kongsi feedback dengan kami.. semoga anda dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik.. amin )






TESTIMONI PENGGUNA SUSU KAMBING KURMA MADU :














SUSU KAMBING KURMA MADU
SEKARANG TENGAH TOP MELETOP DI KELANTAN!!!




Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) 




HARGA:
1 KOTAK (20 SACHET)
RM45
*pos SM RM10 / SS RM16



BORONG SUSU KAMBING KURMA MADU:
5 KOTAK = RM40 satu
10 KOTAK = RM35 satu
50 KOTAK = RM30 satu
*pos kena tambah



WHATSAPP: +6011-15652915



Sunday, 29 May 2016

Miss V Perfume Mollys Beauty Original

Assalamualaikum wbt
Hye



 Miss V Perfume Mollys Beauty



MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY

LULUS KKM : NOT151205506K


Miss V Perfume Mollys Beauty di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja. 


Miss V Perfume Mollys Beauty


FUNGSI & KELEBIHAN MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY:
  • 100% organik dengan ekstrak manjakani, sireh dan strawberry.
  • Hanya spray sahaja tanpa perlu dibilas, mudah dan cepat.
  • Menghilangkan kegatalan dan ketidakselesaan.
  • Membunuh bakteria dan kulat.
  • Merawat keputihan.
  • Mengetatkan faraj.
  • Memulihkan luka selepas bersalin.
  • Memberi haruman sepanjang hari.
  • Mencegah bau yang kurang enak.
  • Boleh digunakan semua wanita (anak dara, wanita hamil juga dalam pantang).
  • Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi.


KANDUNGAN BAHAN MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY:
  • Aqua,
  • Ekstrak Manjakani,
  • Ekstrak Strawberry,
  • Sireh,
  • Yogurt,
  • Pengawet, Pewarna dan 
  • Pewangi yang dibenarkan.



Miss V Perfume Mollys Beauty



CARA PENGGUNAAN MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY:

1. Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu.
2. Kemudian semburkan Miss V spray pada jarak 15cm, seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung.
3. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. 
4. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yang anda mahu.
5. Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.



Stok kami yang BARU ye.. BERHOLOGRAM.. 

100% ORIGINAL!!!





Miss V Perfume Mollys Beauty




MISS V PERFUME MOLLYS BEAUTY 

1 BOTOL (120ml)

RM55

*pos SM RM7 / SS RM11






BORONG MISS V PERFUME

MOLLYS BEAUTY:


5 BOTOL RM45 satu

10 BOTOL RM40 satu

50 BOTOL RM35 satu

*pos kena tambah ye





WHATSAPP: +6011-15652915