Sunday, 19 July 2015

Perfume Dior 5 in 1 Murah

Assalamualaikum wbt
Hye



Perfume Dior 5 in 1


Anda seorang..
* Kurang budget untuk beli original
* Penggemar perfume dan selalu bertukar2 jenis perfume mengikut majlis
* Sentiasa suka sembur perfume dan suka membawa perfume kemana-mana
* Suka hadiahkan perfume kepada rakan-rakan dan orang tersayang (guarantee mereka happy )
* Pengumpul botol dan koleksi perfume


Perfume Dior 5 in 1 Murah


Jadi anda WAJIB ada set PERFUME DIOR 5 IN 1 ni.. Sebab tersangatlah wangi.. Boleh tahan 4 hingga 8 jam.. Saiz mini, 5ml sebotol.. Tersangatlah muat masuk dalam handbag anda dan senang gila nak bawa pergi mana-mana.. Tak berat dan tak makan ruang kalau simpan dalam handbag anda!


1 kotak ada 5 jenis perfume Dior:

Perfume Miss Dior

Bau yang Sangat Feminine & Sensuous. Miss Dior dinamakan semula (2011) versi baru / Miss Dior Cherie.. Masa yang Paling BEST pakai adalah di Waktu Petang.. So memang akan Rasa FRESH aje.. Miss Dior telah dicipta oleh Francois Demachy.


Perfume Dior Dolce Vita

Bau yang Sangat Warm.. Bau Floral yang akan menyegarkan.. Masa yang sesuai adalah pada Siang Hari coz akan Segarkan Hari anda.. Dior Dolce Vita ini dicipta oleh Pierre Bourdon dan Maurice Roger .

Perfume Dior J'Adore

Kalau anda nak tahu.. Dior J’adore bau bunga yang sangat Segar.. Dia ada bau Bunga Melati lagi.. For me, Pada yang suka bau yang agak Strong a.k.a Kuat, Serta Pada yang Suka bau bunga memang Sangat Sesuai tau.. Dior J’adore dicipta oleh Calice Becker .

Perfume Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle

Wangi tau Bau Hypnotic Poison Eau Sensuelle nih.. Dia bau Oriental Floral Fragrance.. Dia bau Vanilla yang Sweet sangat.. Hypnotic Poison Eau Sensuelle dicipta oleh Francois Demachy.


Perfume Dior Addict To Life

Dior Addict To Life..  Suka bau Bunga & Fruity.. Bau Dior Addict nih memang Best sangat-sangat.. Dior Addict To Life dicipta oleh Francois Demachy, the in-house perfumer of Dior.

Kandungan:
Perfume Dior 5 in 1 Murah



LAKU KERAS!
HOT HOT HOT!
TERLAJAK LARIS!



HARGA:
RM40 SM
RM45 SS
TERMASUK POS


BORONG DIBUKA!


SMS/WHATSAPP:
+6011.1565.2915






Aurora SX Whitening Therapy Original Murah

Assalamualaikum wbt
Hye!

Aurora SX Whiening Therapy Original Murah
Sehari sebiji pun dah cantik!
Mudahnya!


Kenapa Anda Wajib Mencuba Aurora SX Whitening Therapy?

Kalau Uols nak tau Aurora SX ni adalah produk yg dirumus khas dari pakar estetik ye. Bukannye orang sembarangan atau biase2 yang ada banyak duit kemudian buat produk ala kadar sahaja.

Bila dah melalui kajian pakar memang produk itu terbukti bagus sebab mereka lebih berkemahiran & tahu ape yang bagus untuk kulit kita. Betul tak Uols??

Bahan2 dalam Aurora SX Whitening Therapy DIJAMIN akan menghasilkan perubahan yg sangat2 positif.

Aurora SX Whitening Therapy adalah 100% Original & bukan produk yang di repackage dan direbrand semula (Macam yang kita tau trend produk2 baru sekarang di pasaran online...Produk sama sahaja.. yang bezanya cuma packaging)


Aurora SX Whiening Therapy Original Murah
Sehari sebiji pun dah cantik!
Mudahnya!


AURORA SX Whitening Therapy

Gabungan hebat Pure Glutathione, Idebenone, serta Vitamin C!

Satu botol sudah cukup untuk mengembalikan kegebuan & kecantikan asli wajah anda.

Ucapkan selamat tinggal pada parut, tiada lagi jerawat dan kulit berminyak kini bukan masalah anda

Aurora SX Whitening Therapy satu-satunya produk di Malaysia yg ada kandungan IDEBENONE tidak seperti produk2 pemutihan lain yg hampir kebanyakannya mengandungi kolagen.

Ia juga merupakan Supplement pencerahan kulit yang sudah diuji keberkesanannya serta terbukti tiada bahan kimia & racun yang berbahaya

Aurora SX juga tak mendatangkan sebarang kesan sampingan negatif...

Antara Kesan positif Aurora SX dapat membesar & memantapkan payudara untuk wanita.
lelaki juga boleh consume tak ada problem sbb hormon tak sama lelaki n perempuan. tak akan nye tiba-tiba ada payudara….kesan IDEBENONE

Consume lah tanpa ragu dan was-was!


2 INGREDIENT YANG SANGAT BERKESAN DALAM AURORA SX WHITENING


PURE GLUTHATHIONE
 Pure Gluthathione ialah salah 1 ramuan struktur paling penting dalam sel2 badan manusia

 Pure Gluthathione dikenali sebagai Master Anti Oxidant yg bermanfaat untuk menyingkirkan toksik dari dalam badan

 Ia mampu meningkatkan kesihatan badan. Most Gluthathione tak berkesan disebabkan campuran bahan2 didalamnya.

 Glutathione yg baik ia tak mempunyai bahan campuran lain contohnya seperti pure glutathione

 Disamping itu dengan pengambilan glutathione, ia berupaya menghalang enzyme tirosinase sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit/pigmen kemerah merahan.

 Hasilnya, kulit gebu dan putih akan telihat kesannya!


IDEBENONE

 Ia merupakan kategori yang sama seperti enzyme Q10

 Idebenone turut banyak digunakan oleh negara2 barat untuk menghasilkan kosmetik & pil

 Idebenone tak berbahaya dan juga merupakan anti penuaan

 Idebenone berfungsi melindungi kulit dari UVA & UVB

 Selain itu, Idebenone berupaya mempercepatkan penghasilan kolagen tanpa anda perlu mengambilnya

 Hasilnya, kedutan di kulit semakin berkurangan, kulit jadi tegang & licin. Malah Bukan itu sahaja, idebenone mengaktifkan penghasilan hormone yang membuatkan payudara lebih tegang, besar dan anjal


Aurora SX Whiening Therapy Original Murah
Sehari sebiji pun dah cantik!
Mudahnya!


FUNGSI AURORA SX WHITENING..

 Membuatkan kulit menjadi lembap & segar dalam masa 24 jam
 Kulit wajah kelihatan semakin flawless, gebu n glowing seolah-olah anda memakai makeup & sangat lembut bila disentuh
 Kulit menjadi putih n pinkish secara semulajadi dalam tempoh yang singkat
 Jeragat dimuka semakin pudar, kesan pemudaran dirasai seawal pengambilan 1 biji AURORA SX WHITENING
 Jerawat mengecut & muka tidak lagi sering berminyak
 Parut jerawat dikulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan hilang
 Mengecilkan liang pori-pori dan muka semakin clear dari blackhead
 Kulit menjadi awet muda, semakin tegang & cantik secara natural
 Lulus KKM serta tiada kesan sampingan negative coz AURORA SX WHITENING tiada racun merbahaya dan lulus hasil kajian makmal drpd USM
 Halal dimakan serta ada pengiktirafan halal daripada Pakistan
 Tidak perlu apa-apa pantang termasuk kafein


APA KEHEBATAN AURORA SX WHITENING?

 Kulit lembap dalam 1 hari
 Jerawat kecut dalam 3 hari
 Kulit makin glowing & putih bersinar dalam 7 hari
 Parut makin pudar serta kulit menjadi gebu dalam 14 hari
 Kulit baby terpancar seluruh tubuh dalam 28 hari


Aurora SX Whiening Therapy Original Murah
Sehari sebiji pun dah cantik!
Mudahnya!



Betulkah Aurora SX Whitening Therapy Tidak mengandungi Collagen ?


Jawapannya... YA!!
Aurora SX sememangnya tak mengandungi kolagen...

Anda Nak tahu kenapa ?
Kami tak masukkan kolagen sebab kebanyakan kolagen yang dikeluarkan oleh pengilang adalah Tak Tulen kerana dah dicampur dgn Steroid...

dan kalau ada yg perasan… Ada sesetengah bila consume kolagen, Berat Badan makin naik bagai dipam-pam atau lain kata, semakin gemuk... Disamping itu, ada yang kulit jadi gatal2 & mengalami resdung...

Haaaaaa..... Simptom2 diatas ni adalah akibat ada Steroid dalam kolagen...

Jelas kan?... Sebab itulah bahan dalam Aurora SX Whitening Therapy tiada Collagen...
Kepada yg allergic collagen atau tak mahu ambil produk yg mengandungi collagen,

JANGAN RISAU!

Kesimpulannya, Kami tidak mahu letak collagen atas sebab2 dibawah :-

Kolagen menambahkan berat badan
Kolagen boleh membuatkan alahan resdung
Kolagen mengganggu hormone dalam badan
Sesetengah kolagen dicampurkan dengan dadah steroid yg merbahaya


Gelatin Kapsul Aurora ni betul ke Halal?


Kapsul AURORA adalah dirumus dari Gelatin Halal, 100% bebas dari TBE/BSE .

Kapsul Halal Aurora dibuat dari tulang lembu yg telah disembelih berpandukan Hukum Islam, dijamin Halal dan memperoleh pengiktirafan dari Jamiah Markas Ulum Islam Mansoora, Pakistan, Badan ini juga telah diiktiraf dan disahkan oleh JAKIM (Jabatan Kemajuan Islam Malaysia)
  
Aurora SX Whitening Therapy dilulus & diiktirafkan bebas racun oleh makmal USM serta setiap kualiti bahan untuk penghasilan Aurora SX dipantau dari masa ke semasa temasuk jumlah kuantiti setiap ramuan bagi mengelakkan TOKSIK dalam badan !


Cara Consume Aurora SX Whitening Therapy


Hanya Makan sebiji sahaja sehari, sebelum breakfast (semasa perut kosong)

Kalau boleh jangan terlebih dos ye uolls sebab ia untuk mengelakkan toksik terkumpul dalam badan disamping menjaga kesihatan!! Remember, apa2 yg terlebih is not healthy for u…

Pastikan anda mengambil air masak sebanyak 2-3 liter sehari untuk Effect yang lebih pantas !

P/s : Untuk kesan yang Maksimum adalah digalakkan untuk ambil selama 3 Bulan n uolls akan dapat rasakan kulit Lebih Cerah dan Flawless dari sebelum ni..


Testimoni:









HARGA KAMI:
1 BOTOL 
(Harga Pasaran = RM120)
RM90 SM
RM95 SS
TERMASUK POS


SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915
100% ORIGINAL!



Monday, 13 July 2015

SPECIAL OFFER! BEST PRICE! MURAH DAN ORIGINAL! LEBIH JIMAT DARI BIASA!

Assalamualaikum wbt
Hye





LEBIH JIMAT DARI BIASA! 100% ORIGINAL!
PRE-ORDER BERMULA
13/7/15 HINGGA 26/7/15

AURORA SX = RM70
AURORA KAPSUL MUTIARA = RM60
AURAWHITE COLLAGEN = RM95
AURAWHITE STEMCELL = RM150
AZ COSMETIC = RM70
AZANIS SERUM = RM45
BABIES BLINK 5 IN 1 (2015) = RM30
7 DAYS WHITENING LYANAZ BEAUTY = RM60
BABIES BLINK COFFEE = RM25
BABIES BLINK CHOCOLATE = RM25
BVR COLLAGEN = RM40
BSY NONI BLACK HAIR MAGIC SHAMPOO = RM70
CALIPH = RM65
DIANZ VITAMIN C = RM65
FLAWLESS FACE & BEAUTY CREAM AMYERA BEAUTY = RM70
GLUTACAPS = RM125
IPCD = RM50
IZEARA SERUM = RM60
JUWITA FOUNDATION = RM40
KORAGEN AMYERA BEAUTY = RM45
KCOLLY SWEET 17 = RM95
MOIZ SERBUK VITAMIN = RM35
NIKKO PLACENTA WHITE = RM60
PERLA COFFEE = RM40
PERLA CHOCOLATE = RM40
SABUN AL-RAZI = RM40
SATIN SKINZ = RM115
SERUM VIT C NN = RM40
SYMA ADVANCED = RM65
TABITA REGULAR = RM235
TABITA EKSLUSIF = RM265
VITAMIN C PAHANG PHARMA = RM50

*TIDAK MASUK POS
LAST PAYMENT: 26/7/15 
POS: 28/7/15
SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915

Wednesday, 8 July 2015

Vitamin C 1000mg Pahang Pharma Murah Dan Original

Assalamualaikum Wbt
Hye


Vitamin C 1000mg Pahang Pharma Murah Dan Original


Vitamin C 1000mg keluaran Pahang Pharmacy Sdn. Bhd. adalah 100% asid ascorbic 1000 mg tanpa perisa atau pewarna tambahan dan tidak melekit.

Vitamin C mampu mencerahkan kulit wajah serta mencantikkan kulit seluruh badan. Hanya makan sehari 1 hingga 2 biji dalam masa 3 hingga 4 minggu boleh nampak kulit semakin cantik, tiada cela, jerawat mula mengecut, parut-parut jerawat, jerawat di belakang badan juga turut hilang.


Vitamin C 1000mg Pahang Pharma Murah Dan Original


FUNGSI VITAMIN C 1000MG dari keluaran PAHANG PHARMA (NO KKM :MAL06051404X):
  • Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
  • Megecilkan pori2 kulit
  • Menaikkan seri muka
  • Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
  • Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
  • Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
  • Merawat jerawat di wajah & badan
  • Mengurangkan jeragat pada muka
  • Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
  • Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
  • Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
  • Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
  • Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
  • Meningkatkan penglihatan
  • Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
  • Membantu sistem peghadaman
  • Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
  • Ibu mengandung juga boleh amalkan.
  • Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak


KEBAIKAN VITAMIN C:
  • Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
  • Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
  • Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
  • Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
  • Anti penuaan dan anti kedut
  • Mengatasi masalah resdung dan alahan
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti

Vitamin C 1000mg Pahang Pharma Murah Dan Original


Vitamin C 1000mg Pahang Pharma
NO KKM :MAL06051404X

1 tablet vitamin C = 1000mg = 14 biji buah oren segar. 


KANDUNGAN SETIAP TABLET:
Sodium ascorbate = 563mg
Calcium ascorbate = 605mg
Vitamin c = 1000mg
Zinc = 5 mg
Citrus bioflavonoids standardized extract = 100mg
Hesperidin = 30mg
Rutin = 50mg
Grape seed extract = 5 mg
Rosehip fruit extract = 5mg


BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH:
1) Masalah resdung
2) Jerawat batu serta gatal2 pada kulit 
3) Kulit kering, tidak sekata atau disebabkan penuaan 
4) Parut lama yang hitam-hitam di badan 
5) Masalah alahan 
6) Kulit yg kusam dan tidak berseri 
7) Parut hitam, operation scar di perut bekas melahirkan anak akan pudar dalam beberapa hari sahaja 
*sesuai untuk kaum lelaki & perempuan ,ibu mengandung,breastfeed (membentuk susu ibu lebih banyak dah sihat utk bayi)
8) Membantu dlm membetulkan kitaran haid. 
9) Mencantikkan , mencerah serta melembutkan kulit. 
10) Anti kedutan


SANGAT SESUAI UNTUK :
* Wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
* Ibu mengandung
* Ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
* Boleh diambil ketika haid
* Mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
* Mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
* Perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*Mangsa kemalangan yang cedera/ pembedahan, melecur


The Most Powerful Vitamin C:
1. Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic)
2. Selamat dimakan (ada no sijil KKM – NO KKM :MAL06051404X )
3. Bersifat larut air (terlebih dos pun tiada masalah kerana ia akan keluar dengan semulajadinya melalui urin dan peluh.
4. Vitamin C ni memang tak ada kesan sampingan yang negatif.


CARA PEMAKANAN:

1 biji sehari dengan air masak (pagi @ malam)

Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

Pengambilan 1 biji sehari. Sangat berkesan! Disyorkan oleh Doktor Pakar.

Elak makan bersama dengan Udang


JANGAN KUNYAH KERANA TIADA PERISA TAMBAHAN


PERINGATAN:
- Jaga pemakanan
- Elakkan stress
- Dapatkan rehat yang cukup
- Minum air kosong dengan kuantiti yang banyak (2.5 – 3 liter sehari) utk detox atau buang toksin dalam tubuh
- Elakkan minum bersama teh/kopi kerana khasiat vitamin tidak akan diserap oleh tubuh


Testimoni Pengguna:












HARGA:
1 BOTOL 
RM60 SM
RM65 SS
TERMASUK POS


SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915