Thursday, 26 June 2014

Jualan Combo Murah Raya 2014 Pasti Jimat - Sah sehingga 20 Julai 2014

Assalamualaikum wbt



Jualan COMBO RAYA dibuka

(SAH sehingga 20 July 2014)



RAYA 1 - RM130
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty

RAYA 2 - RM90
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay Whitening

RAYA 3 - RM110
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation (*baru)

RAYA 4 - RM175
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation

RAYA 5 - RM135
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay Whitening
Mollys BB Doll Cream Foundation


RAYA 6 - RM75
Mollys BB Doll Cream Foundation

Relian Mascara



SMS/WHATSAPP: 011-15652915 










Jualan COMBO RAYA dibuka


(SAH sehingga 20 July 2014)



RAYA 1 - RM130
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty

RAYA 2 - RM90
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay Whitening

RAYA 3 - RM110
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation (*baru)

RAYA 4 - RM175
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation

RAYA 5 - RM135
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay WhiteningMollys BB Doll Cream Foundation

RAYA 6 - RM75
Mollys BB Doll Cream Foundation

Relian Mascara



SMS/WHATSAPP: 011-15652915 








Jualan COMBO RAYA dibuka

(SAH sehingga 20 July 2014)



RAYA 1 - RM130
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty

RAYA 2 - RM90
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay Whitening

RAYA 3 - RM110
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation (*baru)

RAYA 4 - RM175
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation

RAYA 5 - RM135
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay Whitening
Mollys BB Doll Cream Foundation

RAYA 6 - RM75
Mollys BB Doll Cream Foundation

Relian Mascara



SMS/WHATSAPP: 011-15652915 







Thursday, 19 June 2014

Mollys BB Doll Cream Foundation Formulasi Baru

Assalamualaikum wbt..


Dah guna bermacam-macam jenis bb cream tapi tak tahan lama? Berminyak? Mudah cair dan merekah? Dengan Mollys BB Doll Cream Foundation anda tidak perlu risau lagi, dengan formulasi baru iaitu pertambahan collagen dan almond oil serta mempunyai SPF50++ dapat membantu anda menyelesaikan masalah kulit anda. Ia bukan sahaja menegangkan kulit, malah menjaga kulit dari sinaran uv yang boleh merosakkan kulit yang menyebabkan kusam,berminyak,tidak sekata, tompok hitam serta berjerawat. Ianya sesuai digunakan oleh pelbagai jenis kulit termasuk kulit sensetif. Struktur cream yg padat, dapat memberi kesan solekan yg tahan lama serta menutup hampir seluruh cela. Ianya bukan sekadar cream biasa yg hanya utk solekan semata-mata, ia sesuai utk kegunaan harian serta tahan sehingga 18jam dan mampu merawat kulit secara konsisten. Satu bekas tahan sehingga 3 hingga 4 bulan mengikut kekerapan guna. Ia juga mempunyai dua pilihan warna iaitu utk kulit cerah serta gelap. Jadi anda tak perlu ragu-ragu utk menggunakannya.






Kelebihan Mollys BB Doll Cream Foundation:
• Tidak berminyak
• Tahan sehingga 18 jam.
• Anti rekahan dan anti penuaan
• Mempunyai spf50 sebagai pelindung UV
• Tidak perlu guna bedak utk kesan glowing
• Merawat jerawat,parut,jeragat,kulit kusam
• Mempunyai collagen utk menegangkan kulit
• Menutup cela hampir 100% (jeragat,parut,pori)
• Sesuai utk kegunaan harian serta solekan pengantin


Mengandungi bahan tambahan istimewa iaitu SWEET ALMOND OIL


Kelebihan almond oil (minyak badam):
1. Moisturizing
Badam mempunyai cara utk memerangkap kelembapan pada kulit dan mengekalkan kelembapan pada setiap masa. 
2. Anti- radang
Minyak ini juga telah terbukti mempunyai kesan pada orang yg mempunyai alahan kulit dan keradangan. Ia mempunyai kedua-dua keupayaan untuk melegakan serta merawat alahan kulit . Luka-luka kecil , kulit luka, dan jangkitan kulit lain juga boleh dirawat dengan menggunakan minyak badam.
3. Mengurangkan Kedutan dan menghilangkan eye bag.
Minyak badam mengandungi vitamin yang membantu ia melambatkan kemunculan kedut dan merawat kesan hitam bawah mata.
4. Perlindungan dari matahari
Sinar ultraungu yang berbahaya menyebabkan kedutan , selaran matahari , penuaan dan kanser kulit. Minyak badam boleh membantu membaiki kerosakan disebabkan oleh pendedahan matahari .



HARGA:
1 unit = RM55 sm, RM60 ss
TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)

SMS/WHATSAPP: 011-15652915



Kandungan bahan:
-Sunblock SPF50++,Collagen,Sweet Almond Oil,Titanium Dioxide, Alumina, Triethoxycaprylylysiline, Diisostearyl Malate, Petrolatum, Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Cocyl Adipic Acid/Trimethylolpropane Copolymer, Phenylpropyl-Dimethylsiloxysilicate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, CI 77492, Simethicone, Mica, Aminopropyl Dimethicone, Triacontanyl PVP, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Silica, Iron Oxides, Talc, Microcrystalline Wax, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Beeswax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ozokerite Wax, Butyl Methoxydibenzoylmethane, CI 77499, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, BHT, Gold, Methylparaben, Propylparaben.

Cara penggunaan:
Sapu bb doll cream pada dahi, pipi, dagu, leher dan bawah mata. Basahkan span dan lembapkan lalu ratakan seluruh wajah.Untuk kesan glow tidak perlu guna bedak, untuk kesan gebu sila guna bersama bedak dgn cara basahkan span bedak, sapu sedikit bedak dan dap dap kan pada wajah.


Mollys BB Doll Cream Foundation
ada 2 kod warna pilihan


Siapa yg boleh menggunakan bb doll cream?
-Remaja dan dewasa.kanak-kanak berumur 12tahun ke bawah tidak di galakkan kerana faktor kulit yg masih muda. 
-Jurusolek pengantin atau apa-apa sahaja yg berkenaan dengan solekan. Selain dapat mencantikkan wajah ia juga memberi perlindungan kepada kulit.
- Orang yang mempunyai masalah penuaan, jerawat, jeragat, kulit kusam, parut dan pori terbuka. Formula di dalam bb doll cream dapat membantu mengatasi masalah tersebut.

Bolehkan bb doll cream di pakai bersama cream lain?
-Ya boleh, jika anda ada menggunakan sebarang skincare,toner atau sebagainya boleh di pakai bersama bb doll cream. Caranya: sila guna cream/skincare/toner anda terlebih dahulu, selepas 3 minit baru anda apply bb doll cream.

Boleh tak jika digunakan oleh seorang yg bekerja di bawah pancaran matahari?
-Ya boleh, kerana bb doll cream mempunyai spf50 yang bertindak sebagai pelindung UV dan dapat mengelakkan kulit anda sunburn. Selain itu, terbaru kami kami telah menformulasikan dgn bahan yg baik iaitu glutathione iaitu untuk mencerahkan kulit wajah. Selain di gunakan utk solekan, ia juga bertindak sebagai perawatan.

Boleh di guna ketika solat?
-Seeloknya cuci sebersihnya kerana dalam solat kita perlu bersih dari sebarang cream.

Waktu yg sesuai utk guna bb doll cream:
-Bila-bila masa d mana jua kecuali waktu tidur. Kerana bb cream lebih sesuai di guna utk solekan.

Bagaimana cara nak cuci?
-Sebaiknya gunakan makeup remover atau tisu basah kerana bb cream mempunyai tekstur yg agak pekat, jadi anda boleh menanggalkannya seperti yang di nyatakan.

Ada berapa color bb doll cream dan kulit yg macam mana sesuai utk guna?
- Bb doll cream mempunyai 2 color iaitu 1 untuk kulit cerah dan 1 lagi utk kulit gelap. Jika anda berkulit cerah spt cina, kulit sawo matang, kuning langsat serta sederhana anda boleh gunakan soft light. Jika anda mempunyai kulit sawo matang atau gelap boleh gunakan sweet beige.
- Kulit yg kering/berminyak/sensetif boleh menggunakannya.



Mollys BB Doll Cream Foundation


ada 2 kod warna pilihan





HARGA:

1 unit = RM55 sm, RM60 ss

TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)



SMS/WHATSAPP: 011-15652915





Testimoni Pengguna Mollys BB Doll Cream Foundation Formulasi Baru:












HARGA:

1 unit = RM55 sm, RM60 ss
TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)



SMS/WHATSAPP: 011-15652915

FB: Nayli Suhaili Collections




Mollys BB Doll Cream Foundation ada KKM YA :) Boleh guna tanpa was-was!




HARGA:
1 unit = RM55 sm, RM60 ss

TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)



SMS/WHATSAPP: 011-15652915

Thursday, 12 June 2014

Cathy Choo Shower 24K Active Gold Fragrance Shower Gel (750ml)

Assalamualaikum wbt


CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE
SHOWER GEL (750ml)
Gel Mandian Pencerah Kulit Dalam Masa 18 Hari


CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE
SHOWER GEL (750ml)
Gel Mandian Pencerah Kulit Dalam Masa 18 Hari

Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 

Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: Ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. 


ORIGINAL KARMART STICKER

CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE
SHOWER GEL (750ml)
Gel Mandian Pencerah Kulit Dalam Masa 18 Hari


Cathy Choo 24K Active Gold Fragrance Shower Gel (750ml) mengandungi 3 bahan utama yang penting untuk kulit:

* 24 K GOLD = Anti penuaan dan awet muda
GLUTHATHIONE = Gluta ni memutihkan kulit
PLACENTA = Melembab, menganjal dan  melicinkan kulit dan  membantu peredaran darah dengan  baik


Kelebihan Cathy Choo 24K Active Gold Fragrance Shower Gel (750ml):
* Memulihkan kulit kusam dan kasar..mencantik dan melembutkan kulit kasar pada sekitar siku, lutut, celah paha dan pelipat
* Menjadikan kulit lebih licin, lembab dan cerah
* Membantu peredaran darah dengan baik
* Packaging yang sangat cantik dan menarik




CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE
SHOWER GEL (750ml)
Gel Mandian Pencerah Kulit Dalam Masa 18 Hari

HARGA:
1 botol = RM50 sm, RM55 ss
TERMASUK POS 

BORONG:
6 botol = RM35
10 botol ke atas = RM30
TIDAK TERMASUK POS

SMS/WHATSAPP: 011-15652915


Testimoni pengguna:








CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE
SHOWER GEL (750ml)
Gel Mandian Pencerah Kulit Dalam Masa 18 Hari

HARGA:
1 botol = RM50 sm, RM55 ss
TERMASUK POS 

BORONG:
6 botol = RM35
10 botol ke atas = RM30
TIDAK TERMASUK POS

SMS/WHATSAPP: 011-15652915

Thursday, 5 June 2014

Pengedar Produk Mollys Beauty Bagi Setiap Kawasan Diperlukan!

Assalamualaikum wbt



DAFTAR SEKARANG!

SEBELUM QUOTA PENUH!





Disebabkan permintaan produk keluaran Mollys Beauty terlalu tinggi, maka kami memerlukan pengedar bagi setiap kawasan yang akan berada dibawah pemantauan kami Nayli Suhaili Collections.

Sertai kami sekarang sebagai PENGEDAR SAH MOLLYS BEAUTY di KAWASAN ANDA dengan MODAL yang RENDAH!

Bagi yang betul-betul SERIUS ingin menjadikan ini sebagai sumber pendapatan adalah dialu-alukan. Kami ada sediakan pilihan pakej untuk anda:


PAKEJ 1: Modal RM390 sm, RM395 ss  (Termasuk pos)
  • 10 pcs Mollys BB Doll Foundation Mollys Beauty

PAKEJ 2: Modal RM600  (Termasuk pos)
  • 10 jar Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty

PAKEJ 3: Modal RM990 sm, RM995 ss  (Termasuk pos)
  • 10 pcs Mollys BB Doll Foundation Mollys Beauty
  • 10 pcs Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty

Jika berminat, anda boleh daftar di:-
Email: naylisuhaili@yahoo.com
Subject: pengedar mollys beauty



DAFTAR SEKARANG!

SEBELUM QUOTA PENUH!

Flea Market Metro Point Kajang Setiap Ahad Sahaja - Tingkat Satu

Assalamualaikum wbt

Hye! Ramai customers NSC tanya, 

"Tak boleh walk in ke?"
"Tak nak pos-pos.. Leceh la pos.. I selalu tak ada dirumah.."
"Poslaju jauh la nak pergi ambil barang.."
"Leceh la nak pergi bank.. I tak ada online transfer.."
"I tak suka tunggu-tunggu barang.. Nak dapat by hand terus.."


Gittew permintaan customers kami.. Orait! In shaa allah kami akan berada di FLEA MARKET METRO POINT KAJANG SETIAP AHAD - TINGKAT SATU ^^ HARGA LEBIH MURAH DARI PASARAN ONLINE KHAS KEPADA WALK IN SAHAJA! Jam 10.00 pagi sehingga 6.00 petang..

Ni kami senaraikan produk yang in shaa allah *AVAILABLE di booth nanti ye:

  • Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty = RM65  (NP = RM80)
  • Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty = RM65 (NP = RM85)
  • Mollys BB Doll Foundation/Cream Mollys Beauty = RM35 (NP = RM50)
  • Himax5 Jus Alkali = RM50 (NP = RM60)
  • Relian Maskara = RM25 (NP = RM35)
  • Red Pomegranate Whitening Cleanser = RM10 (NP = RM15)
  • L-Glutathione Whitening Lotion (Red Pomegranate Set) = RM10 (NP = RM15)
  • Mistine Egg White Peel Off Mask = RM15 (NP = RM18)
  • Shiseido Mask 25pcs (Hitam/Putih) = RM15 (NP = RM25)
  • Obuse Lip Tint = RM5 (NP = RM6)
*AVAILABLE: Senarai produk akan di"update" dari semasa ke semasa jika ada penambahan/pengurangan produk



Kawasan yang berdekatan seperti KAJANG / BANGI / SERDANG / SERI KEMBANGAN / BALAKONG / SUNGAI BESI / PUTRAJAYA / CYBERJAYA / SEMENYIH / BERANANG / NILAI / PAJAM / MANTIN jom jom datang ke booth kami di FLEA MARKET METRO POINT KAJANG SETIAP AHAD - TINGKAT SATU ^^ HARGA LEBIH MURAH DARI PASARAN ONLINE KHAS KEPADA WALK IN SAHAJA! Jam 10.00 pagi sehingga 6.00 petang..

Ni kami senaraikan produk yang in shaa allah *AVAILABLE di booth nanti ye:
  • Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty = RM65  (NP = RM80)
  • Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty = RM65 (NP = RM85)
  • Mollys BB Doll Foundation/Cream Mollys Beauty = RM35 (NP = RM50)
  • Himax5 Jus Alkali = RM50 (NP = RM60)
  • Relian Maskara = RM25 (NP = RM35)
  • Red Pomegranate Whitening Cleanser = RM10 (NP = RM15)
  • L-Glutathione Whitening Lotion (Red Pomegranate Set) = RM10 (NP = RM15)
  • Mistine Egg White Peel Off Mask = RM15 (NP = RM18)
  • Shiseido Mask 25pcs (Hitam/Putih) = RM15 (NP = RM25)
  • Obuse Lip Tint = RM5 (NP = RM6)
*AVAILABLE: Senarai produk akan di"update" dari semasa ke semasa jika ada penambahan/pengurangan produk


Yay! NSC di FLEA MARKET METRO POINT KAJANG SETIAP AHAD
TINGKAT SATU


Jom WALK IN untuk dapatkan produk anda! 

TEMPAT: METRO POINT KAJANG TINGKAT SATU
HARI: SETIAP AHAD
WAKTU: 10.00 pagi sehingga 6.00 petang

Kawasan yang berdekatan seperti KAJANG / BANGI / SERDANG / SERI KEMBANGAN / BALAKONG / SUNGAI BESI / PUTRAJAYA / CYBERJAYA / SEMENYIH / BERANANG / NILAI / PAJAM / MANTIN jom jom datang ke booth kami di FLEA MARKET METRO POINT KAJANG SETIAP AHAD - TINGKAT SATU ^^ HARGA LEBIH MURAH DARI PASARAN ONLINE KHAS KEPADA WALK IN SAHAJA! Jam 10.00 pagi sehingga 6.00 petang..

Ni kami senaraikan produk yang in shaa allah *AVAILABLE di booth nanti ye:
  • Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty = RM65  (NP = RM80)
  • Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty = RM65 (NP = RM85)
  • Mollys BB Doll Foundation/Cream Mollys Beauty = RM35 (NP = RM50)
  • Himax5 Jus Alkali = RM50 (NP = RM60)
  • Relian Maskara = RM25 (NP = RM35)
  • Red Pomegranate Whitening Cleanser = RM10 (NP = RM15)
  • L-Glutathione Whitening Lotion (Red Pomegranate Set) = RM10 (NP = RM15)
  • Mistine Egg White Peel Off Mask = RM15 (NP = RM18)
  • Shiseido Mask 25pcs (Hitam/Putih) = RM15 (NP = RM25)
  • Obuse Lip Tint = RM5 (NP = RM6)
*AVAILABLE: Senarai produk akan di"update" dari semasa ke semasa jika ada penambahan/pengurangan produk





SMS/WHATSAPP: 011-15652915