Thursday, 23 April 2015

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (SSWKC) ORIGINAL DAN MURAH

Assalamualaikum wbt
Hye


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (SSWKC) ORIGINAL DAN MURAH



HARGA:

SET JIHAN
RM200 SM / RM210 SS
(JIMAT RM20!)
TERMASUK POS
FREE SOAP
FREE SERUM
FREE MIRACLE WATER


SET DR. HALINA
RM150 SM / RM160 SS
(JIMAT RM20!)
TERMASUK POS
FREE SOAP

READY STOCKS!
100% ORIGINAL!
SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915




SUPPLEMENT PEMUTIH KULIT
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk Kesihatan & Kecantikan anda
Rahsia kulit cantik kini terbongkar!



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (SSWKC) ORIGINAL DAN MURAH



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ( jar hijau)
  • jerawat di hidung dan dagu dah mengecut/hilang
  • parut jerawat makin pudar
  • tiada lagi masalah kulit berminyak
  • tona kulit lebih cerah & berseri
  • Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari
  • Kulit Lembap dalam masa 1 hari
  • Kulit Halus dalam masa 1 hari
  • Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari
  • Jerawat Kecut dalam masa 3 hari
  • Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari
  • Parut Pudar dalam masa 7 hari


KANDUNGAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract


Bahan-bahan utama:
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon



KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk KULIT :

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk KESIHATAN:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan




KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para IBU/IBU MENGANDUNG 4 bulan keatas:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (SSWKC) ORIGINAL DAN MURAH


KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dicipta untuk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.

Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.









  • LULUS HALAL JAKIM
  • LULUS KKM
  • 100% kilang muslim halalan toyyiban
  • gunakan tanpa ragu-ragu




  • Cara Pengambilan:
    • 1 sachet sehari sebelum tidur
    • Boleh dicampur dan dibancuh dengan air kosong ataupun jus
    • Boleh juga dikemam di bawah lidah (cara ini lebih cepat tindak balasnya berbanding dengan bancuh)
    • Minum ketika perut masih lagi kosong
    • Pantangnya adalah dilarang minum minuman berkafien atau bergas semasa mengambil produk ini 
    • Mulakan pengambilan pada minggu pertama 2 (dua) sachet sekaligus setiap hari, 2 (dua) sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur atau boleh dibancuh dengan sedikit air dan minum.  
    • Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja. 

    Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?
    Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.


    PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI!
    BELI DENGAN KAMI CONFIRM 100% ORIGINAL!


    PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI!
    BELI DENGAN KAMI CONFIRM 100% ORIGINAL!



    HARGA:

    SET JIHAN
    RM200 SM / RM210 SS
    (JIMAT RM20!)
    TERMASUK POS
    FREE SOAP
    FREE SERUM
    FREE MIRACLE WATER


    SET DR. HALINA
    RM150 SM / RM160 SS
    (JIMAT RM20!)
    TERMASUK POS
    FREE SOAP

    READY STOCKS!
    100% ORIGINAL!
    SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915


    Testimoni:

















    HARGA:

    SET JIHAN
    RM200 SM / RM210 SS
    (JIMAT RM20!)
    TERMASUK POS
    FREE SOAP
    FREE SERUM
    FREE MIRACLE WATER


    SET DR. HALINA
    RM150 SM / RM160 SS
    (JIMAT RM20!)
    TERMASUK POS
    FREE SOAP

    READY STOCKS!
    100% ORIGINAL!
    SMS/WHATSAPP: +6011.1565.2915

    Wednesday, 15 April 2015

    BUTTER COOKIES (BISKUT BUTTER) MURAH DAN SEDAP RM10

    Assalamualaikum wbt

    Hye!


    Siapa suka makan biskut butter/butter cookies? Kami ada jual! Harga kami murah-murah sahaja dan yang penting sedap, rangup dan cair dimulut..



    BUTTER COOKIES (BISKUT BUTTER) MURAH DAN SEDAP RM10




    1 balang (25 biji) = RM10
    pos sila tambah
    RM6 SM
    RM10 SS

    SMS/WHATSAPP: 011-15652915





    Kami juga membuka peluang kepada anda diluar sana untuk jadi ejen DROPSHIP kami.. 


    Syarat dropship:
    --> TIADA YURAN AHLI
    --> JUJUR
    --> RAJIN BERUSAHA



    Jika berminat, anda boleh SMS/WHATSAPP kami details anda seperti dibawah (copy dan paste):


    DROPSHIP COOKIES
    Nama:
    Alamat:
    Ic:
    Hp:
    *details yang lengkap sahaja akan kami terima sebagai dropship




    Bagi yang berminat nak BORONG, kami buka SERENDAH 6 balang sahaja.. 



    COD (cash on delivery):
    Negeri Sembilan
    Nilai - Pajam - Mantin
    Minimum order, 3 balang



    Selangor
    Saujana Impian - Kajang - Bangi
    Minimum order, 12 balang
    *SMS/WHATSAPP kami dahulu utk temujanji




    Jom order biskut butter/butter cookies kami! SMS/WHATSAPP: 011-15652915

    Monday, 6 April 2015

    Red Velvet Cookies (Biskut Red Velvet)

    Assalamualaikum wbt
    Hye!

    Anda suka makan cookies atau biskut? Lepas tu boring la asyik makan cookies yang sama je.. Sekali sekala nak jugak rasa kelainan kan? 

    Jadi anda wajib cuba cookies kami! Sebab apa? Sebab cookies kami memang berbeza dan lain dari yang lain.. Kami hanya menggunakan bahan-bahan yang berkualiti dan terpilih sahaja ya.. Keluaran kami, 100% HALAL, bersih, suci dan bumiputera..

    Siapa nak cuba Red Velvet Cookies (Biskut Red Velvet)? Cepat angkat tangan! Rasanya mewah dan harga kami sangat-sangat berpatutan dan mampu milik.. 


    Red Velvet Cookies
    Biskut Red Velvet


    HARGA:
    25 biji = RM18
    50 biji = RM28
    pos sila tambah
    RM6 SM
    RM10 SS

    BORONG DIBUKA!
    SMS/WHATSAPP: 011-15652915



    Kepada anda yang berminat nak jana pendapatan dengan menjual cookies sebagai dropship cookies (dc), kami sangat-sangat mengalu-alukan! ✌ Anda rajin, anda untung bersih berlipat ganda.. FREE, tiada yuran.. Memang peluang terbaik ni, lagi-lagi nak raya ni kan? Selain tu, boleh jugak membantu kewangan keluarga anda�� Apa lagi? Hantar maklumat berikut kepada kami sekarang!


    Dropship Cookies (dc)
    Nama:
    Alamat:
    Ic num:
    Hp:

    SMS/WHATSAPP: 011-15652915



    Red Velvet Cookies
    Biskut Red Velvet


    HARGA:
    25 biji = RM18
    50 biji = RM28
    pos sila tambah
    RM6 SM
    RM10 SS

    BORONG DIBUKA!
    SMS/WHATSAPP: 011-15652915











    Tuesday, 31 March 2015

    ANNIVERSARY SUPER SALE 2015!

    Assalamualaikum wbt
    Hye


    Anniversary Super Sale The Populous


    Siapa orang-orang BANGI, KAJANG, SERI KEMBANGAN dan SERDANG atau area berdekatan.. Butik The Populous akan buat ANNIVERSARY SUPER SALE pada 3 APRIL sehingga 5 ARPIL 2015 ni!

    Haaa kami sebagai vendor butik, akan bagi POTONGAN HARGA ISTIMEWA kepada anda semua yang walk in ke butik.. Seronok ke tidok? So jangan buang masa.. Jangan rugi.. Jangan lepaskan peluang anda semua.. Nanti serbu butik ok! Shopping kat slot kami sampai uolls pengsan.. Hewhewhew..

    Alamat:
    Butik The Populous
    Seksyen 8, Seri Bangi, Bangi, Selangor

    Waktu: 11am - 8pm
    Tarikh: 3/4/15 - 5/4/15

    Potongan Harga Istimewa:
    Set Flawless Face & Body Cream = RM75  RM70
    Obuse Eyebrow = RM10  RM8
    Viva Eyebrow = RM10  RM8
    Naked 1 Eyeshadow = RM20  RM15
    Naked 2 Eyeshadow = RM20  RM15
    Naked 3 Eyeshadow = RM20  RM15

    Lain-lain produk yang available di butik:
    Koragen Amyera Beauty = RM50
    Brow class = RM4
    Benefit 3 in 1 = RM18
    Egg mask = RM10
    Honey scrub = RM10

    Untuk belian borong,
    SMS/WHATSAPP: 011-15652915 




    Thursday, 19 March 2015

    KORAGEN BY AMYERA BEAUTY ORIGINAL

    Assalamualaikum wbt

    Yay! Amyera Beauty ada keluarkan satu supplement kecantikan yang baru.. SUPER DUPER HOT uolls! Sekarang tengah meletop-letop kat instagram ok.. Excited tak nak tahu supplement apa? Haaa tadaaaa! Memang terbaik!



    KORAGEN
    ADVANCED BEAUTY TABLET
    BY AMYERA BEAUTY


    Koragen Advance Beauty Tablet By Amyera Beauty

    Kebaikan : 
    • Mencantikan & Menggebukan kulit Mencerahkan kulit secara sekata
    • Pencerahan secara semulajadi Kulit akan bertambah anjal
    • Membentuk kolagen Anti penuaan & Anti kedut
    • Memudarkan parut di muka & badan
    • Membasmi bakteria jerawat
    • Membantu masalah kulit berminyak
    • Membantu mengatasi masalah panau
    • Membantu mengatasi masalah exzema
    • Kulit akan tampak lebih sihat & glowing
    • Mengatasi masalah resdung
    • Melindungi sel tubuh 
    • Meningkatkan imuniti
    • Mampu merawat masalah radang kulit
    • Mencerahkan bahagian ketiak & miss v
    • Melembabkan kulit
    • Memperbaiki struktur kulit
    • Menambahkan tenaga
    • Mampu merawat masalah sunburn



    KORAGEN
    ADVANCED BEAUTY TABLET
    BY AMYERA BEAUTY


    Sesuai untuk :
    • Wanita & lelaki 
    • 15 tahun keatas
    • Ibu mengandung (Kandungan mestilah melebihi 4 bulan ke atas)
    • Ibu yang menyusukan bayi
    • Boleh diambil ketika haid


    Cara pengambilan :
    Kunyah 1 atau 2 biji koragen whitening tablet setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur. Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2 liter sehari) Supaya melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan tablet ini secara optimum oleh badan. 


    Kandungan bahan aktif :
    COLLAGEN
    VITAMIN C
    VITAMIN E
    GRAPE SEED ESTRAK
    RASPBERRY ESTRAK
    HONEY
    TREN ACID 8
    MIX STEAMCELL
    ASTHAXANTHIN
    ARBUTIN ESTRAK


    Testimoni berjaya :







    Dan i nak kongsi satu cerita dengan uolls semua.. Artis terkenal pun consume KORAGEN ADVANCED BEAUTY TABLET BY AMYERA BEAUTY ni tau!




    Siapa tak kenal Juliana Evans? Dia juga salah seorang pengguna KORAGEN BY AMYERA BEAUTY!
    Juliana Evans ada share feedback pasal KORAGEN BY AMYERA BEAUTY kat instagram dia! Jom baca 

    "Hey boys and girls! Ok hari ni Jue nak berkongsi rahsia sikit  Ok ini lah rahsia Jue... ‪#‎koragen‬ by amyerabeauty sangat bagus ok.. Ia dapat mencerahkan kulit secara sekata. So Jue kalau pergi shooting outdoor mmg takda masalah..kalau rasa kulit gelap yang tak balance tu jgn risau #koragen 
    ni boleh membantu. Serious dia rasa sedap, nak makan pon senang mcm makan gula2 kunyah jer.. Tapi kena make sure minum air banyak2, baru boleh berkesan! Now that you know my secret, what's yours? "

    Weehoo bestkan? Harga pun murah aje.. Senang uolls nak maintain setiap bulan.. 
    READY STOCKS!


    HARGA:


    1 botol (30biji)

    RM50

    POS SILA TAMBAH

    RM6 SM

    RM10 SS




    BORONG:

    6 botol = RM45 sebotol

    12 botol = RM42 sebotol

    30 botol = RM40 sebotol

    60 botol = RM35 sebotol

    TIDAK TERMASUK POS




    SMS/WHATSAPP:

    011-15652915



    PM FACEBOOK: