Thursday, 13 November 2014

BSY Noni Black Hair Magic Shampoo Original Murah

Assalamualaikum wbt


BSY Noni Black Hair Magic Shampoo Original Murah


BSY Noni Black Hair Magic adalah satu-satunya shampu herba semulajadi tanpa kandungan bahan kimia yang mempunyai sijil halal bukan bahan pewarna rambut.
Di proses dan diolah dari bahan utama tumbuhan  herba semulajadi.


Kandungan BSY Noni Black Hair Magic Shampoo:
  • Ektrak Noni/Mengkudu
  • Gingseng
  • Polygonum Multiforum
  • Jamur Ganoderma
  • Amino
  • Collagen
  • ZPT (Zinc Pyritione)


Keunggulan BSY NONI Black Hair Magic Shampoo :

1. Tanpa bahan kimia (Uji Lab)
2. 100 % bahan alami herbal
3. Mudah digunakan dan tahan lama
4. Tidak mudah pudar (meski sering keramas)



Kelebihan BSY Noni Black Hair Magic Shampoo:
  • Menghilangkan kelemumur dengan segera
  • Mengembalikan kehitaman rambut
  • Menumbuhkan rambut baru (mengatasi kebotakan)
  • Memberikan Vitamin/Nutrisi pada rambut
  • Mengatasi masalah Stress/Migrain
  • Mengatasi rambut kusam/kusut
  • Membasmi kutu di kepala
  • Menyuburkan akar rambut
  • Mencegah keguguran rambut


Ciri-ciri BSY Noni Black Hair Magic Shampoo Original:
  • Mempunyai 20 sachet / kotak
  • Distributed oleh PT BSY International Group Indonesia
  • Ada BPOM (KKM Indonesia) : NA11121001797 dan Label Halal.
  • Logo Bundar BSY
  • Ada Hologram Bujur
  • Ada tulisan "Global Partner International BUSINESS Federation USA" pada Hologram Bujur
  • Ada tulisan Thailand / Tagalog
  • Cecair shampu berwarna cerah/coklat cair dan Khas aroma Mengkudu
  • Hanya beberapa minit rambut sudah kelihatan Hitam semasa pemakaian






HARGA:
1 kotak = RM100
2 kotak = RM90 / kotak
3 kotak = RM85 / kotak
TERMASUK POS


BORONG:
6 kotak = RM75/kotak
10 kotak = RM60/kotak
50 kotak = RM45/kotak
TIDAK TERMASUK POS


untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915



Sijil-sijil:

sijil halal


sijil FDA



Cara pemakaian BSY Noni Black Hair Magic Shampoo:


1. Memakai sepasang sarung tangan (bahagian akhir kuku anda akan menjadi kelabu oleh bahan aktif tumbuhan semulajadi, tetapi tidak menjejaskan kesihatan sama sekali)



2. Basuh rambut anda yang berminyak & keringkan, kemudian lembapkan sedikit rambut.


3. Ratakan syampu ke seluruh rambut seperti penggunaan syampu biasa dengan membenarkan syampu sampai ke akar rambut. Biarkan selama 7-10 minit.


4. Kemudian, bilas rambut anda sehingga bersih dan sikat rambut seperti biasa. Hasilnya, rambut hitam yang anggun dan wajah tampak muda berseri.


Soalan Lazim BSY Noni Black Hair Magic Shampoo:

  1. Berapa lama rambut putih akan menjadi hitam ?10 minit. Semasa meratakan syampu pun rambut sudah mulai hitam. Jadi, pastikan syampu diratakan dengan baik untuk mendapat rambut hitam berkilat.
  2. Berapa lama tahan rambut hitam tu ?Rambut yang sudah hitam selepas disyampu tidak akan kembali putih seperti sebelumnya. Apabila rambut putih yang baru tumbuh sudah banyak, ulanglah syampu sekali lagi.
  3. Bolehkah rambut tumbuh hitam selepas menggunakan Syampu BSY ini ?Boleh. Selepas penggunaan kerap ( 4 – 7 hari sekali ), selama beberapa bulan kemudiannya, rambut baru akan tumbuh hitam semula. Pakailah Enzim Noni untuk mempercepatkan keberkesanannya.
  4. Adakah Syampu BSY ini seperti dye ?
    Tidak. Syampu ini menyerap masuk ke dalam urat rambut, bukan menyelaputi seperti dye. 
    Maka, ia sah di bawa solat.
  5. Adakah Syampu BSY ini akan luntur pada tudung selepas digunakan ?Tidak. Selepas mensyampu, bilaslah dengan bersih dan lap kering.
  6. Rambut saya gugur teruk, bagaimana cara untuk pakai syampu ini ?
    Semasa mensyampu, pastikan syampu diratakan pada kulit kepala dan urutlah kulit kepala anda. Perap kepala lebih lama sehingga 20 minit. Pasti, akar rambut anda menjadi lebih kuat !
  7. Kanak-kanak boleh pakai ?Boleh. Kanak-kanak yang mempunyai masalah kelemumur, kulit kepala berkeping-keping, adalah digalakkan memakai syampu ini. Titiskan Enzim Noni pada tempat yang bermasalah teruk.
  8. Adakah semua orang sesuai menggunakan syampu ini ?Ya. Anda boleh menguji kesesuaian dengan menyapukan sedikit syampu dibahagian leher selama 10 minit. Jika tiada perubahan, anda boleh terus menggunakan syampu. Ujian ini adalah untuk mengenalpasti adakah anda alah kepada herba.


Testimoni BSY Noni Black Hair Magic Shampoo:






Perubahan kelihatan hanya dalam 10 minit !!! 




HARGA:
1 kotak = RM100
2 kotak = RM90 / kotak
3 kotak = RM85 / kotak
TERMASUK POS


BORONG:
6 kotak = RM75/kotak
10 kotak = RM60/kotak
50 kotak = RM45/kotak
TIDAK TERMASUK POS


untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915












Wednesday, 15 October 2014

Viva Eyebrow Pencil Original Murah

Assalamualaikum wbt


Memperkenalkan Viva Eyebrow Pencil yang sangat-sangat popular di kalangan mak-mak andam dan tukang makeup professional.. Warna sangat natural dan mudah digunakan..




Viva Eyebrow Pencil Original Murah



HARGA:

1 pcs = RM10
*pos sila tambah RM6 SM, RM10 SS


BORONG:

6 pcs = RM8
12 pcs = RM7
50 pcs = RM6
*tidak termasuk pos



COMBO:
VIVA EYEBROW PENCIL + MINI BROW CLASS
RM12
*pos sila tambah RM6 SM, RM10 SS


untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915



Ciri-ciri Viva Eyebrow Pencil Original:
  • Waterproof
  • Long lasting to 24 hours
  • Warna yang sangat cantik (dark brown)
  • Digunakan oleh kebanyakkan mak andam dan makeup artis professional
  • Mudah digunakan


Cara guna Viva Eyebrow Pencil Original:


Viva Eyebrow Pencil Original



HARGA:

1 pcs = RM10
*pos sila tambah RM6 SM, RM10 SS


BORONG:

6 pcs = RM8
12 pcs = RM7
50 pcs = RM6
*tidak termasuk pos


COMBO:
VIVA EYEBROW PENCIL + MINI BROW CLASS
RM12
*pos sila tambah RM6 SM, RM10 SS



untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915

Obuse Eyebrow Murah

Assalamualaikum wbt



Obuse Eyebrow Murah


Hanya sapuan ringkas anda tampil dengan penuh cantik & bergaya..Sesuai sangat untuk busy women & student yg rushing nak ke kelas.. ;)

Ciri-ciri Obuse Eyebrow:
  1. Dalam 1 set ada 3 warna
  2.  Jenis powder
  3. Tahan sehingga 8 jam... 
  4. Tidak comot, tidak berhabuk, nampak smooth bila pakai...
  5. Tidak comot, tidak berhabuk, nampak smooth bila pakai...
  6. Mudah dibawa kemana-mana sahaja
  7. Pilihan warna yang sangat cantik
  8. Sesuai digunakan utk aktiviti harian @ special events
  9. Disertakan dengan berus kening yang lembut

Hasil Obuse Eyebrow memang terbaik! 










HARGA:

1 set = RM10

*pos sila tambah RM6 SM, RM 10 SS




BORONG:

6 set = RM8

12 set = RM7

50 set = RM6

*tidak termasuk pos




COMBO:
OBUSE EYEBROW + MINI BROW CLASS
RM12
*pos sila tambah RM6 SM, RM10 SS



untuk order,

SMS/WHATSAPP: 011-15652915


Mini Brow Class Murah

Assalamualaikum wbt

Ramai orang silap bahawa kening tu tak penting.. Tahu tak? Kening tu penting sebenarnya.. Boleh tentukan raut wajah seseorang macam garang, innocent, comel etc..

Nak cukur kening? Tak boleh.. Haram! So uolls boleh guna Mini Brow Class ni.. Tak perlu cukur kening tapi uolls boleh bentukkan kening uolls ikut kening idaman uolls.. 1 pack ada 3 pcs bentuk kening yang berbeza.. Just pilih mana bentuk kening yang uolls nak, ikut step dan kening uolls jadi lebih kemas, teratur dan cantik! ;)

Kami di NSC jual murah-murah sajork.. Harga mampu milik dan jualan borong jugak dibuka serendah 6 packs ya.. 



Mini Brow Class Murah



Mini brow class sangat digilai ramai yang membantu uolls untuk mendapatkan kening idaman yang lebih teratur, kelihatan kemas dan sungguh menawan tiga bentuk kening yang berbeza serta sangat mudah dan cepat dengan menggunakan bingkai ini.



HARGA:

1 pack (3pcs) = RM4

*pos sila tambah RM6 SM / RM10 SS



BORONG:

6 packs ke atas = RM2

*tidak termasuk pos




untuk order,

SMS/WHATSAPP: 011-15652915






Cara pakai:





Hasil pakai Mini Brow Class:







HARGA:

1 pack (3pcs) = RM4

*pos sila tambah RM6 SM / RM10 SS



BORONG:

6 packs ke atas = RM2

*tidak termasuk pos



untuk order,

SMS/WHATSAPP: 011-15652915










Sunday, 12 October 2014

Mistine Honey Facial Scrub Cream Murah

Assalamualaikum wbt



Mistine Honey Facil Scrub Cream


MISTINE HONEY FACIAL SCRUB CREAM merupakan krim scrub muka dengan campuran madu, multifruit dan microbeads. Kandungan madu menolong menjadikan kulit sentiasa sihat dan berseri-seri kerana ia mempunyai ciri-ciri antibakteria dan pelembab.



Kelebihan Mistine Honey Facial Scrub Cream : 
Scrub pelembap yang dapat mengelupas kulit SERTA menyuburkan
Bertindak untuk membuang / menyental kotoran pada wajah / masker yang masih melekat tanpa kita sedari
Ianya juga memcuci sehingga ke dalam pori-pori wajah.
Liang roma semakin kecil
Menjadikan kulit semakin lembut & halus
Kulit semakin Segar , Cerah & Tidak Kusam






HARGA:
1 tube = RM10
*pos sila tambah SM RM6, SS RM10


BORONG:
6 tubes = RM8
12 tubes = RM7
50 tubes = RM6
*tidak termasuk pos


untuk order,
SMS/WHATSAPP: 011-15652915
INSTAGRAM: @naylisuhailicollections



Mistine Honey Facil Scrub Cream



Kandungan Mistine Honey Facial Scrub Cream : 1. Polyethylene
2. Microbeads
3. Madu
4. Multifruit BSC



Cara Menggunakan Mistine Honey Facial Scrub Cream : 
  1. Basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada ..
  2. Mistine Honey Facial Scrub Cream nih sangat sesuai di gunakan selepas menggunakan Mistine Egg White Peel Off Mask
  3. Sapukan krim pada muka yang basah dengan mengurut secara perlahan-lahan selama 2-3 minit kemudian bilas dengan air yang bersih. 
  4. Gunakan 1-2 kali seminggu untuk mendapatkan hasil yang lebih berkesan




  • HARGA:
    1 tube = RM10
    *pos sila tambah SM RM6, SS RM10


    BORONG:
    6 tubes = RM8
    12 tubes = RM7
    50 tubes = RM6
    *tidak termasuk pos


    untuk order,
    SMS/WHATSAPP: 011-15652915
    INSTAGRAM: @naylisuhailicollections