Thursday, 1 September 2016

FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME ORIGINAL MURAH

Assalamualaikum wbt
Hye!


Flushy Panties Intimate Perfume Original Murah



FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME,

BUAT SUAMI SENTIASA RINDU!



- Anda wanita yang sudah berkahwin?
- Hubungan intim kian hambar tidak seperti dulu?
- Suami kurang beri perhatian atau diri sendiri hilang keghairahan?
- Jom tawan kembali kebahagiaan rumahtangga anda dengan Flushy Panties Intimate Perfume!
- Pastinya suami memuji dan mahukan lebih lagi!
- Setiap malam pastinya yang terindah buat anda sebagai isteri




Flushy Panties Intimate Perfume Original Murah


KEGUNAAN & KEBAIKAN FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME :
- Krim yang betindak sebagai pewangi miss-V tanpa perlu dibilas
- Menggunakan bahan terbaik dan organik yang bebas kesan sampingan
- Haruman segar merangsang keghairahan pasangan anda!
- Wangian bertahan hingga 24 jam!
- Menghapuskan bau kurang menyenangkan
- Merawat masalah keputihan dan kegatalan miss-V
- Antibakteria, mencegah pertumbuhan / pembiakan kuman juga kulat
- Mengetat, menganjal dan menggebukan miss-V persis dara semula
- Mencerahkan bibir miss-V agar kekal pinkish dan sexy
- Juga membantu menambahkan pelincir bagi isteri yang 'dingin'


BAHAN KANDUNGAN FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME :
Manjakani, Serapat, Pati Bunga Orkid, Multivitamin, Pelembap


CARA GUNA FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME :
Calitkan krim dan sapu pada keseluruhan bibir miss-V


TESTIMONI FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME :








SAYA JUAL 100% ORIGINAL
FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME!!!



Flushy Panties Intimate Perfume Original Murah



HARGA:

1 KOTAK x RM45
3 KOTAK x RM43
**TIDAK MASUK POS



BORONG:

6 KOTAK x RM40
12 KOTAK x RM35
50 KOTAK x RM30
**TIDAK MASUK POS


READY STOCKS!

WHATSAPP: +6011-15652915






BE FIT BY FAZZ BEAUTY ORIGINAL MURAH

Assalamualaikum wbt
Hye!


Be Fit By Fazz Beauty


Be Fit Ekstrak Garcinia Cambogia (Asam Gelugur / Asam Keping) ialah supplement penurunan berat yang berkesan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HCA) yang membantu merawat obesiti.

HCA dalam Be Fit garcinia amat berkesan untuk menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman di samping merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi. 

Asam Gelugur berkerja dalam dua cara iaitu Dengan cara menyekat selera dan dengan cara menghalang pembentukan lemak asid (lipid synthesis). Herba ini mampu mengawal
selera makan selama beberapa jam lamanya.

Khasiat Be Fit Ekstrak Garcinia Cambogia membantu mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal. Setiap orang menginginkan tubuh badah yang ideal khusus kaum hawa yang ingin sentiasa kelihatan menarik, menawan dan sebagainya.Kunci jawapan ialah dengan mengamalkan produk Be Fit Ekstrak Garcinia Cambogia!


Be Fit By Fazz Beauty


KHASIAT BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA:

✔ Membantu mengawal selera makan anda.
✔ Membantu memberi ketahanan badan agar tidak mudah lapar & kenyang sampai ke petang.
✔ Membaiki sistem penghadaman dengan baik.
✔ Membantu menurunkan berat badan.
✔ Mengatasi masalah perut buncit dan mengempiskan perut serta merta.
✔ Tiada kesan negatif yang boleh memudaratkan kesihatan.
✔ Membakar lemak berlebihan.
✔ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu membakar lemak secara semulajadi.
✔ Membuang toksin dalam badan.
✔ Tiada masalah kulit menggelebeh
✔ Badan terasa lebih ringan, cergas & bertenaga dari biasa.
✔ Mengekalkan berat badan yang ideal.


Be Fit By Fazz Beauty


CARA PENGAMBILAN BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA:

1. Ambil 1 biji 30 minit sebelum sarapan pagi.
2. Untuk kesan yang lebih cepat ambil 1 biji lagi sebelum tidur.

Disyorkan mengambil produk ini untuk jangka masa panjang agar mendapat kesan yang optimum.

Tips: Wajib minum 1-3 liter air kosong sehari untuk mempercepatkan proses detoks badan.


Be Fit By Fazz Beauty




HARGA:

1 BOTOL (30 BIJI) x RM50
3 BOTOL x RM40
**TIDAK MASUK POS



BORONG:

6 BOTOL x RM35
12 BOTOL x RM30
50 BOTOL x RM25
**TIDAK MASUK POS


100% ORIGINAL!!!

WHATSAPP: +6011-15652915








Saturday, 6 August 2016

PEAH QUEEN SERBUK MUTIARA BY ABAM PEAH : CANTIK PUTIH GEBU PERSIS GADIS KOREA!

Assalamualaikum wbt
Hye!



Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!


Kini semua orang mampu Cantik Putih Gebu dalam masa 30 hari

✔ Pantang jumpa sachetnya asyik nak makan sebab terlalu sedap!
✔ Kesan cepat seawal 3 hingga 7 hari
✔ 100% asli dan selamat
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan


Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!


Peah Queen merupakan produk pencerahan kulit yang diformulasikan dari serbuk mutiara yang terkenal dengan fungsi menjadikan kulit anda kekal cerah dan awet muda.

Peah Queen juga menggunakan ramuan semulajadi yang bermutu tinggi dan terbaik untuk memberi kesan yang optimum kepada anda.

Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!


Peah Queen Merupakan makanan tambahan

✔ Membantu warna kulit lebih sekata
✔ Kulit lebih gebu bak kata orang FLAWLESS!


Apa yang terkandung dalam Peah Queen ?

Semestinya ramuan terpilih yang terbaik dan bermutu tinggi seperti :
+ Serbuk mutiara 
+ Kolagen ikan salmon
+ Asid hyaluronik gred A
+ Vitamin E


Fungsi dan Kelebihan Peah Queen :
* Antikedutan dan awet muda.
* Menyembuhkan ruam dan ekzema .
* Mencerahkan kulit .
* Perlindungan matahari .
* Menggalakkan pertumbuhan kulit baru .
* Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit 
* Jerawat kecut .
* Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam .
* Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi .
* Menguatkan folikal rambut .


Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!


Kehebatan Peah Queen :
~1 HARI UNTUK RASA KULIT SEMAKIN LEMBAP
~3 HARI UNTUK LIHAT JERAWAT KECUT
~7 HARI KULIT SEMAKIN GLOW DAN PUTIH BERSERI
~14 HARI PARUT SEMAKIN PUDAR DAN KULIT SEMAKIN GEBU
~28 HARI LAHIR KULIT BABY TERPANCAR SELURUH BADAN

 
Siapakah yang sesuai dan boleh amalkan Peah Queen?
  • Ibu mengandung 6 BULAN KE ATAS BOLEH MAKAN DENGAN NASIHAT DOKTOR
  • Minimum umur bermula dari 12 TAHUN KE ATAS boleh amalkan Peah Queen
  • Lelaki dan perempuan sesuai amalkan Peah Queen
  • Ibu menyusukan bayi juga boleh amalkan Peah Queen


Pantang larang dalam pengambilan Peah Queen :
  • Period (*datang bulan) TIDAK BOLEH amalkan kerana boleh menganggu hormon dan mempercepatkan proses menopause
  • Tidak boleh campur dengan supplement atau kolagen yang lain KECUALI vitamin C sahaja kerana tidak menggemukkan


Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!


Cara Makan Peah Queen :
  1. Koyakkan 1 sachet Peah Queen dan terus kemam
  2. 1 hari cuma 1 sachet sahaja
  3. Sebelum sarapan atau sebelum tidur
  4. Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter 1 hari


Testimoni Pengguna Peah Queen :















"Amalkan Peah Queen secara konsisten dapat membantu menyelesaikan masalah anda"


Peah Queen Serbuk Mutiara By Abam Peah : Cantik Putih Gebu Persis Gadis Korea!




HARGA PEAH QUEEN :
1 KOTAK (30 sachet = 1 bulan)
RM55
*pos tambah RM7 SM / RM11 SS


PROMOSI PEAH QUEEN :

ANDA JIMAT RM5 !
ANDA JIMAT RM5 !
ANDA JIMAT RM5 !

3 KOTAK = RM150
*pos tambah RM16 SM / RM20 SS
(*1 kotak hanya RM50)


BORONG PEAH QUEEN :
6 KOTAK x RM45
12 KOTAK x RM40
50 KOTAK x RM35
*pos kena tambah


READY STOCKS!!!


WHATSAPP: +6011-15652915
WHATSAPP: +6011-15652915
WHATSAPP: +6011-15652915








Sunday, 12 June 2016

FELINNA BOUTIQUE TERBAIK!

Assalamualaikum wbt
Hye!! 

Letih! Tak larat nak berjalan.. nak bersesak dengan orang ramai semata-mata nak shopping raya kan kan kan.. Tak pa jangan susah hati.. Mari shopping kat FELINNA BOUTIQUE.. Macam-macam ada uolls.. Khimar? Kurta? Baju kurung up to date? Jubah? Haih.. Jangan risau.. Semua ada..

Eh uolls perasan tak.. Tahun 2016 ni trend fashion pakaian muslimah adalah khimar? Pada pendapat kami, ini satu trend fashion yang bagus dan positif.. Sebab mengajak muslimah di luar sana berpakaian mengikut syariat dan menutup aurat dengan sempurna.. 

Oh ok.. Siapa suka khimar.. Angkat tangan!!! Sep sikit!!! Sekarang kita boleh geng.. Tapi susahkan nak cari khimar kan kan kan.. Kalau jumpa pun, mahal gila harga khimar.. Fiuh! So kita mampu tengok dan sambil telan air liur aje la ye.. Hahaha

Well.. Sekarang uolls tak perlu susah hati.. atau sekadar cuci mata tengok gambar khimar lepas tu mimpi pakai khimar.. Puncanya tak tahu nak beli khimar kat mana dengan harga berpatutan.. Ni nak share dengan uolls, FELINNA BOUTIQUE ada jual weh.. Cantik-cantik khimar dorang.. Flowy.. Menutup aurat (of course lah kan!).. Yang penting harga pun tak mahal.. mampu milik! Dengan material kain yang cantik dan berkualiti.. Eh pokok pangkalnya puas hati lah!






Ni contoh khimar yang FELINNA BOUTIQUE jual.. Cantik gila kan? Hahahaha.. Wajib le iolls rembat khimar tahun ni.. hewhewhew.. 

Hermm uolls yang tak minat dengan khimar ni.. FELINNA BOUTIQUE ada jual baju kurung jugak tau.. Potongan modern, simple dan up to date tapi masih ikut syariat ye.. Jangan risau.. Uolls masih menutup aurat dengan sempurna.. Bergaya dalam keadaan selamat dan tidak tabarruj gittuw.. Nah contoh baju kurung dorang.. Cantik kan kan kan..





Jubah mana jubah? FELINNA BOUTIQUE bukan ke selalu jual jubah? Mesti lah jubah ada uolls.. Sentuhan dorang memang tak pernah mengecewakan.. Jubah yang trendy ikut peredaran semasa.. Uolls yang berniqab, berpurdah pun boleh pakai jubah ni.. Tak dak hal lah orang kata! Kadang perasan tak? Ada potongan jubah yang ikut badan dan melekat  pulak kat badan kan? Sangat lah tak selesa.. Betul tak? Haaa jubah dorang, in shaa allah.. segala masalah tu tak ada! Cikedot contoh jubah dorang.. 




Tahun ni FELINNA BOUTIQUE ada keluarkan kurta, khas untuk kaum lelaki.. Memang terbaik tau.. Design kurta pun simple je.. Yang penting selesa.. Nak tengok design kurta dorang? Nah.. Cantikkan?





Tahun ni.. Tak ada la kes macam tahun-tahun lepas.. Isteri pakai warna oren, suami pakai warna kelabu kan? Sebab susah nak cari baju raya sama warna.. Paham sangat! Sekarang semua selesai dalam 1 bumbung aje, uolls shopping  semua baju  kat FELINNA BOUTIQUE ..  

Lagi bertambah senang, sebab shopping online aje.. Klik, klik, klik.. Pilih, pilih, pilih.. Bayar.. Deal.. Lepas tu tunggu la depan pintu rumah, abang kurier hantar.. Tak buang masa uolls.. Semua dihujung jari sahaja!

Ni nak tambah lagi, baju-baju kat FELINNA BOUTIQUE semua cantik-cantik.. material kain memang berkualiti.. yang penting dapat berpakaian mengikut syariat.. terutama yang perempuan macam kita-kita ni, dapat menutup aurat dengan sempurna , tidak tabarruj walaupun bergaya sakan.. 

Duk bebel panjang-panjang pun tak guna.. Nah link website official dorang.. Uolls boleh shopping sakan kat sana ok.. Cikedot!






Terima kasih kerana sudi membaca post kami.. Sayang uolls sangat-sangat! Muahciked!



Tuesday, 31 May 2016

Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) By Wawa Irfan

Assalamualaikum wbt
Hye


Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) 


KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU :
❤ Tidak hanyir dan rasa sedap sangat
 Mencerahkan kulit satu badan.
 Kulit menjadi halus
 ❤ Membantu merawat penyakit kulit
 Merawat penyakit gastrik
 ❤ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
 Kaya dengan protein
 Memulihkan tenaga
 Baik untuk kesihatan
 Sesuai untuk ibu hamil
 ❤ Sesuai untuk seisi keluarga


Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) 



CARA MINUM SUSU KAMBING KURMA MADU :

❤ Bancuh dengan 150ml air minuman
❤ Boleh diminum sebelum sarapan @ sebelum tidur


SIAPAKAH YANG SESUAI SUSU KAMBING KURMA MADU NI?
❤ Sesuai untuk semua peringkat umur
❤ Bagus untuk ibu mengandung


TESTIMONI PENGGUNA SUSU KAMBING KURMA MADU :
( *testimoni sebenar daripada pelanggan kami sendiri.. terima kasih kepada anda yang sudi kongsi feedback dengan kami.. semoga anda dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik.. amin )






TESTIMONI PENGGUNA SUSU KAMBING KURMA MADU :














SUSU KAMBING KURMA MADU
SEKARANG TENGAH TOP MELETOP DI KELANTAN!!!




Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) 




HARGA:
1 KOTAK (20 SACHET)
RM45
*pos SM RM10 / SS RM16



BORONG SUSU KAMBING KURMA MADU:
5 KOTAK = RM40 satu
10 KOTAK = RM35 satu
50 KOTAK = RM30 satu
*pos kena tambah



WHATSAPP: +6011-15652915