Thursday, 21 August 2014

Jualan Lelong.. Harga Rugi

Assalamualaikum wbt



"JUALAN LELONG.. HARGA RUGI
JUALAN LELONG.. HARGA RUGI
JUALAN LELONG.. HARGA RUGI"



JUALAN LELONG.. HARGA RUGI

Kami nak clearkan stok produk keluaran Mollys Beauty
Produk 100% Original 
.
● Triple Beauty Powder (TBP)
>> 1 jar = RM60 + pos SM RM6, SS RM10
>> 6 jar = RM330 + pos SM RM10, SS RM15
.
● Mollys BB Doll Cream Foundation (kod 02 = natural/beige)
>> 1 pcs = RM35 + pos SM RM6, SS RM10
>> 6 pcs = RM180 + pos SM RM6, SS RM10
.
Borong & retail dibuka.. Ready stocks!
SMS/WHATSAPP: 011-15652915 @ PM PAGE: Nayli Suhaili Collections


Monday, 18 August 2014

Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty Original

Assalamualaikum wbt

Hye korang! Nak inform ni, tak lama lagi (in shaa allah hujung bulan 8 ni) HQ Amyera Beauty akan keluarkan NEW PACKAGING untuk SET FLAWLESS FACE & BODY CREAM.. Bukan setakat packaging baru, tapi ingredients/formula pun baru! 

Haaaa teruja ke idok? Best memang best! So kami di Nayli Suhaili Collections (NSC) agent SAH Amyera Beauty (ID: AM058) nak open PRE-ORDER untuk set baru ni.. Memang macam pisang goreng panas chuolls! Dah ramai yang booked ok! Bukan main-main lagi ni.. So takkan korang nak tengok je kan.. Nanti melepas pulak.. ;) 

Jom kita secara berjemaah booking (*with payment eh) dengan kami.. Confirm 100% ORIGINAL eh.. Kami tolak tiruan tau! Hewhewhew.. Kami open untuk borong dan runcit jugak.. Nak borong, minimum order 6 kotak je.. Harga memang terbaik iolls bagi..


Set Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
(sabun, night cream & day cream)


Harga Pasaran:
RM80 SM, RM85 SS
termasuk pos

Harga Pre-Order:
RM75 SM, RM80 SS
termasuk pos


Last payment untuk pre-order pada 29/08/2014 - Jumaat


SMS/WHATSAPP: 011-15652915
INSTAGRAM (IG) : @naylisuhailicollections


Friday, 15 August 2014

Sumbangan Ikhlas Aman Palestin

Assalamualaikum wbt..
.
Syukur dengan rezeki hari ni dan sepanjang minggu ni.. Dihari jumaat ni, Kami nak share something dengan kesayangan NSC semua.. Niat bukan nak menunjuk apatah lagi riak.. Jauh-jauhkan lah allahuakbar.. Kami cuma nak share ke mana wang anda pergi bila setiap kali membuat pembelian dengan kami.. :)
.
In shaa allah, setiap minggu kami salurkan sumbangan anda semua ke tabung Amal Palestin ya.. Kita sama-sama buat saham akhirat.. Ya selama anda membeli dengan kami, kami tidak pernah menjanjikan wang anda akan disumbangkan ke mana mana, berapa amount etc.. Sebab? Kami tidak suka berjanji nanti termakan janji.. :) Amanah tu tanggungjawabnya berat.. Takut tak terpikul nanti.. Allah..
.
Setiap minggu (usually hari jumaat) kami akan salurkan sumbangan bagi setiap pembelian.. Sikit ke banyak ke amount nya (bergantung pada sale minggu tu) kami tetap akan salurkan.. Niat kami, bukan kami sahaja buat saham akhirat.. Anda juga dapat buat saham akhirat.. Bagi customer kami yang bukan beragama islam, terima kasih kerana sudi membeli dengan kami.. Kami sentiasa doakan kesejahteraan untuk anda..
.
Hari ni saja-saja nak berkongsi cerita dengan kesayangan NSC semua, apa aktiviti kami.. Kita sembang-sembang petang.. ;) Sebab kami tak pernah nak sembang-sembang dengan hampa.. Bukan sombong tapi tak dak masa.. Sorry na! hewhewhew..
.
So hari ni, alhamdulillah.. Sale sepanjang minggu ni, kami dah masukkan tadi.. Minggu ni sahaja kami update pasai ni na.. Kami takkan update setiap minggu.. Sebab nak elakkan fitnah/salah sangka etc.. Ingat tau! Actually hari ni saja ja.. Rasa nak karang ayat panjang-panjang skit.. Terlebih rajin.. Hewhewhew..
.
Thanks kerana sudi support, berurusan dan mempercayai perkhidmatan kami.. Segala kekurangan tu harap maafkan.. Kami cuba buat yang terbaik untuk semua customer kami.. in shaa allah..
.
.


.
Anda semua yang berminat untuk mengikut perkembangan bumi palestin, boleh ke facebook Aman Palestin :) Harap dapat membantu ya.. Terima kasih!
.
.
.
SMS/WHATSAPP: 011-15652915

Thursday, 26 June 2014

Jualan Combo Murah Raya 2014 Pasti Jimat - Sah sehingga 20 Julai 2014

Assalamualaikum wbt



Jualan COMBO RAYA dibuka

(SAH sehingga 20 July 2014)



RAYA 1 - RM130
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty

RAYA 2 - RM90
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay Whitening

RAYA 3 - RM110
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation (*baru)

RAYA 4 - RM175
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation

RAYA 5 - RM135
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay Whitening
Mollys BB Doll Cream Foundation


RAYA 6 - RM75
Mollys BB Doll Cream Foundation

Relian Mascara



SMS/WHATSAPP: 011-15652915 










Jualan COMBO RAYA dibuka


(SAH sehingga 20 July 2014)



RAYA 1 - RM130
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty

RAYA 2 - RM90
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay Whitening

RAYA 3 - RM110
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation (*baru)

RAYA 4 - RM175
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation

RAYA 5 - RM135
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay WhiteningMollys BB Doll Cream Foundation

RAYA 6 - RM75
Mollys BB Doll Cream Foundation

Relian Mascara



SMS/WHATSAPP: 011-15652915 








Jualan COMBO RAYA dibuka

(SAH sehingga 20 July 2014)



RAYA 1 - RM130
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty

RAYA 2 - RM90
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay Whitening

RAYA 3 - RM110
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation (*baru)

RAYA 4 - RM175
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Triple Beauty Powder (TBP) Mollys Beauty
Mollys BB Doll Cream Foundation

RAYA 5 - RM135
Flawless Face & Body Cream Amyera Beauty
Emilay Whitening
Mollys BB Doll Cream Foundation

RAYA 6 - RM75
Mollys BB Doll Cream Foundation

Relian Mascara



SMS/WHATSAPP: 011-15652915 







Thursday, 19 June 2014

Mollys BB Doll Cream Foundation Formulasi Baru

Assalamualaikum wbt..


Dah guna bermacam-macam jenis bb cream tapi tak tahan lama? Berminyak? Mudah cair dan merekah? Dengan Mollys BB Doll Cream Foundation anda tidak perlu risau lagi, dengan formulasi baru iaitu pertambahan collagen dan almond oil serta mempunyai SPF50++ dapat membantu anda menyelesaikan masalah kulit anda. Ia bukan sahaja menegangkan kulit, malah menjaga kulit dari sinaran uv yang boleh merosakkan kulit yang menyebabkan kusam,berminyak,tidak sekata, tompok hitam serta berjerawat. Ianya sesuai digunakan oleh pelbagai jenis kulit termasuk kulit sensetif. Struktur cream yg padat, dapat memberi kesan solekan yg tahan lama serta menutup hampir seluruh cela. Ianya bukan sekadar cream biasa yg hanya utk solekan semata-mata, ia sesuai utk kegunaan harian serta tahan sehingga 18jam dan mampu merawat kulit secara konsisten. Satu bekas tahan sehingga 3 hingga 4 bulan mengikut kekerapan guna. Ia juga mempunyai dua pilihan warna iaitu utk kulit cerah serta gelap. Jadi anda tak perlu ragu-ragu utk menggunakannya.






Kelebihan Mollys BB Doll Cream Foundation:
• Tidak berminyak
• Tahan sehingga 18 jam.
• Anti rekahan dan anti penuaan
• Mempunyai spf50 sebagai pelindung UV
• Tidak perlu guna bedak utk kesan glowing
• Merawat jerawat,parut,jeragat,kulit kusam
• Mempunyai collagen utk menegangkan kulit
• Menutup cela hampir 100% (jeragat,parut,pori)
• Sesuai utk kegunaan harian serta solekan pengantin


Mengandungi bahan tambahan istimewa iaitu SWEET ALMOND OIL


Kelebihan almond oil (minyak badam):
1. Moisturizing
Badam mempunyai cara utk memerangkap kelembapan pada kulit dan mengekalkan kelembapan pada setiap masa. 
2. Anti- radang
Minyak ini juga telah terbukti mempunyai kesan pada orang yg mempunyai alahan kulit dan keradangan. Ia mempunyai kedua-dua keupayaan untuk melegakan serta merawat alahan kulit . Luka-luka kecil , kulit luka, dan jangkitan kulit lain juga boleh dirawat dengan menggunakan minyak badam.
3. Mengurangkan Kedutan dan menghilangkan eye bag.
Minyak badam mengandungi vitamin yang membantu ia melambatkan kemunculan kedut dan merawat kesan hitam bawah mata.
4. Perlindungan dari matahari
Sinar ultraungu yang berbahaya menyebabkan kedutan , selaran matahari , penuaan dan kanser kulit. Minyak badam boleh membantu membaiki kerosakan disebabkan oleh pendedahan matahari .



HARGA:
1 unit = RM55 sm, RM60 ss
TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)

SMS/WHATSAPP: 011-15652915



Kandungan bahan:
-Sunblock SPF50++,Collagen,Sweet Almond Oil,Titanium Dioxide, Alumina, Triethoxycaprylylysiline, Diisostearyl Malate, Petrolatum, Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Cocyl Adipic Acid/Trimethylolpropane Copolymer, Phenylpropyl-Dimethylsiloxysilicate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, CI 77492, Simethicone, Mica, Aminopropyl Dimethicone, Triacontanyl PVP, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Silica, Iron Oxides, Talc, Microcrystalline Wax, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Beeswax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ozokerite Wax, Butyl Methoxydibenzoylmethane, CI 77499, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, BHT, Gold, Methylparaben, Propylparaben.

Cara penggunaan:
Sapu bb doll cream pada dahi, pipi, dagu, leher dan bawah mata. Basahkan span dan lembapkan lalu ratakan seluruh wajah.Untuk kesan glow tidak perlu guna bedak, untuk kesan gebu sila guna bersama bedak dgn cara basahkan span bedak, sapu sedikit bedak dan dap dap kan pada wajah.


Mollys BB Doll Cream Foundation
ada 2 kod warna pilihan


Siapa yg boleh menggunakan bb doll cream?
-Remaja dan dewasa.kanak-kanak berumur 12tahun ke bawah tidak di galakkan kerana faktor kulit yg masih muda. 
-Jurusolek pengantin atau apa-apa sahaja yg berkenaan dengan solekan. Selain dapat mencantikkan wajah ia juga memberi perlindungan kepada kulit.
- Orang yang mempunyai masalah penuaan, jerawat, jeragat, kulit kusam, parut dan pori terbuka. Formula di dalam bb doll cream dapat membantu mengatasi masalah tersebut.

Bolehkan bb doll cream di pakai bersama cream lain?
-Ya boleh, jika anda ada menggunakan sebarang skincare,toner atau sebagainya boleh di pakai bersama bb doll cream. Caranya: sila guna cream/skincare/toner anda terlebih dahulu, selepas 3 minit baru anda apply bb doll cream.

Boleh tak jika digunakan oleh seorang yg bekerja di bawah pancaran matahari?
-Ya boleh, kerana bb doll cream mempunyai spf50 yang bertindak sebagai pelindung UV dan dapat mengelakkan kulit anda sunburn. Selain itu, terbaru kami kami telah menformulasikan dgn bahan yg baik iaitu glutathione iaitu untuk mencerahkan kulit wajah. Selain di gunakan utk solekan, ia juga bertindak sebagai perawatan.

Boleh di guna ketika solat?
-Seeloknya cuci sebersihnya kerana dalam solat kita perlu bersih dari sebarang cream.

Waktu yg sesuai utk guna bb doll cream:
-Bila-bila masa d mana jua kecuali waktu tidur. Kerana bb cream lebih sesuai di guna utk solekan.

Bagaimana cara nak cuci?
-Sebaiknya gunakan makeup remover atau tisu basah kerana bb cream mempunyai tekstur yg agak pekat, jadi anda boleh menanggalkannya seperti yang di nyatakan.

Ada berapa color bb doll cream dan kulit yg macam mana sesuai utk guna?
- Bb doll cream mempunyai 2 color iaitu 1 untuk kulit cerah dan 1 lagi utk kulit gelap. Jika anda berkulit cerah spt cina, kulit sawo matang, kuning langsat serta sederhana anda boleh gunakan soft light. Jika anda mempunyai kulit sawo matang atau gelap boleh gunakan sweet beige.
- Kulit yg kering/berminyak/sensetif boleh menggunakannya.



Mollys BB Doll Cream Foundation


ada 2 kod warna pilihan





HARGA:

1 unit = RM55 sm, RM60 ss

TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)



SMS/WHATSAPP: 011-15652915





Testimoni Pengguna Mollys BB Doll Cream Foundation Formulasi Baru:












HARGA:

1 unit = RM55 sm, RM60 ss
TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)



SMS/WHATSAPP: 011-15652915

FB: Nayli Suhaili Collections




Mollys BB Doll Cream Foundation ada KKM YA :) Boleh guna tanpa was-was!




HARGA:
1 unit = RM55 sm, RM60 ss

TERMASUK POS DAN FREE 1 SPAN

BORONG: 
6 unit = RM250
10 unit = RM390
20 unit = RM760 sm, RM765 ss
30 unit = RM1140 sm, RM1145 ss
50 unit = RM1800
100 unit = RM3300
TERMASUK POS
*SPAN dijual secara berasingan.. Jika berminat boleh add on :)



SMS/WHATSAPP: 011-15652915

Thursday, 12 June 2014

Cathy Choo Shower 24K Active Gold Fragrance Shower Gel (750ml)

Assalamualaikum wbt


CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE
SHOWER GEL (750ml)
Gel Mandian Pencerah Kulit Dalam Masa 18 Hari


CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE
SHOWER GEL (750ml)
Gel Mandian Pencerah Kulit Dalam Masa 18 Hari

Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 

Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: Ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. 


ORIGINAL KARMART STICKER

CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE
SHOWER GEL (750ml)
Gel Mandian Pencerah Kulit Dalam Masa 18 Hari


Cathy Choo 24K Active Gold Fragrance Shower Gel (750ml) mengandungi 3 bahan utama yang penting untuk kulit:

* 24 K GOLD = Anti penuaan dan awet muda
GLUTHATHIONE = Gluta ni memutihkan kulit
PLACENTA = Melembab, menganjal dan  melicinkan kulit dan  membantu peredaran darah dengan  baik


Kelebihan Cathy Choo 24K Active Gold Fragrance Shower Gel (750ml):
* Memulihkan kulit kusam dan kasar..mencantik dan melembutkan kulit kasar pada sekitar siku, lutut, celah paha dan pelipat
* Menjadikan kulit lebih licin, lembab dan cerah
* Membantu peredaran darah dengan baik
* Packaging yang sangat cantik dan menarik




CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE
SHOWER GEL (750ml)
Gel Mandian Pencerah Kulit Dalam Masa 18 Hari

HARGA:
1 botol = RM50 sm, RM55 ss
TERMASUK POS 

BORONG:
6 botol = RM35
10 botol ke atas = RM30
TIDAK TERMASUK POS

SMS/WHATSAPP: 011-15652915


Testimoni pengguna:








CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE
SHOWER GEL (750ml)
Gel Mandian Pencerah Kulit Dalam Masa 18 Hari

HARGA:
1 botol = RM50 sm, RM55 ss
TERMASUK POS 

BORONG:
6 botol = RM35
10 botol ke atas = RM30
TIDAK TERMASUK POS

SMS/WHATSAPP: 011-15652915