Sunday, 17 April 2016

DMS360 : Dermax Superskin 360 Original (Set Asas)

Assalamualaikum wbt
Hye


DMS360 : Dermax Superskin 360 Original (Set Asas)


DMS 360 @ Dermax Superskin 360 Untuk yang Idamkan Kulit Super Flawless!


DMS 360 DERMAX SUPERSKIN telah dihasilkan untuk membantu mengatasi masalah kulit wajah anda secara natural dalam waktu yang singkat

Dalam masa 7 – 14 hari sahaja menggunakan DMS 360 Dermax Superskin, dijamin anda akan nampak effect yang ketara  yaitu kulit anda akan tampak lebih PUTIH, LEMBUT, HALUS dan GLOWING


Kenapa Anda Perlu Memilih DMS 360 Dermax Superskin?
  • Disahkan Halal
  • Mendapat pengiktirafan dari KKM, GMP & BPFK
  • 100% TIADA Mercury
  • Mempunyai SPF25
  • TIADA Hidroquinone
  • Tanpa pengelupasan
  • Tiada kesan sampingan
  • Sesuai untuk lelaki & wanita

KKM DMS360 : Dermax Superskin 360 Original (Set Asas)


Sesuai untuk semua jenis kulit wajah:
  • Kulit kering / menggelupas
  • Liang Pori besar dan berminyak
  • Kulit Kusam
  • Sensitif matahari
  • Jerawat / jeragat
  • Tona wajah tidak sekata
  • Kulit wajah lebih gelap dari kulit badan
  • Dan lain-lain


Kandungan DERMAX SUPERSKIN 360 @ DMS 360

1) SABUN CLEANSER EXTRACT HONEYDEW + COLLAGEN + ALGAE (30G) 
Sabun Dermax Superskin Sarat dengan Vitamin E & C dari Extract Honeydew dan Kolagen yang berkesan memperbaharui kulit dari lapisan dalam. Tembikai susu amat kaya dgn Vitamin A, B Complex & vitamin C yg merupakan elemen penting dalam penjagaan kesihatan kulit dan saraf. Amalan penggunaan bahan yang mengandungi khasiat tembikai susu pada setiap hari akan menghasilkan kulit yang bersih & sentiasa sihat berseri.
  
2) Krim Siang Dermax SuperSkin 360 (20G) 
Day Cream DMS 360 Menggunakan bahan asas dari air & Collagen pati sarang burung. Bahan ini ternyata berkesan membantu menghalang radikal bebas dari terkena kulit serta berkesan mengembalikan keanjalan  kulit. Collagen yang terkandung dalam Dermax superskin juga efektif dalam penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus. Selain membekalkan kecantikan pada kulit, sarang burung dapat memulihkan kulit dalaman si pemakai.
  
3) Krim Malam Dermax SuperSkin 360 (20G) 
Night Cream DMS 360 Menggunakan glutathione & air sebagai agen memulihkan kulit yang rosak DUA KALI GANDA lebih efektif serta mencerahkan kulit wajah.


DMS360 : Dermax Superskin 360 Original (Set Asas)


GLUTATHIONE dalam Dermax Superskin 360 NI APA PULAK? 

GLUTATHIONE ni ada tiga fungsi utk kecantikan wajah uolls. Haa...Jgn guna je produk tapi tak ambik tau, fungsi bahan2 ni penting sangat!!

First, Glutathione dalam DMS 360 merupakan Agen pemutihan kulit. Maksudnya, ianya akan mengubah Eumelanine (pigmen / tompok hitam) menjadi Phaeomelanin (pigmen cerah). Eumelanin ni laa yang selama ni membuatkan kulit kita jadi kusam dan gelap ye uolls.

Secondly, Glutathione bertindak sebagai Agen Anti-Penuaan. Pernah tak uolls nampak org yg kelihatan tua padahal umur masih muda? Itu disebabkan kerana banyak sel-sel yang telah mati kerana glutathione tak cukup dalam badan. Jadi, amat penting untuk kita menggunakan bahan yg ada Glutathione sejak dari remaja lagi.

Lastly, Glutathione juga berfungsi sebagai Agen Penyahtoksin. Bila kita selalu terdedah dgn cuaca panas and udara yg kotor, byk kuman dan radikal bebas yang akan melekat pada kulit, walaupun kita tak nampak. Dengan adanya bahan Glutathione dalam Dermax Superskin 360, kita dapat lindung kulit kita dari dalam.


Apakah perubahan yang dapat dilihat selepas penggunaan DMS 360 @ DERMAX SUPERSKIN 360?
  • Kulit kurang berminyak
  • Tona kulit sekata
  • Wajah semakin cerah berseri secara semulajadi
  • Kedutan dan garisan halus berkurangan
  • Kekal awet muda
  • Kulit anjal dan tegang
  • Blackhead & Whitehead hilang
  • Pigmentasi teruk (tompokan hitam) serta jeragat mulai pudar
  • Liang pori mengecil
  • Jerawat mengecut dan parut jerawat hilang
  • Kulit menjadi gebu dan kemerahan
  • Kulit kelihatan lebih muda dan segar
  • Kulit lebih lembut dan halus

SELAIN TERDAPAT PEMBAHARUAN PADA LUARAN, SECARA TAK SEDAR DALAMAN UOLLS JUGAK AKAN MENGALAMI PERUBAHAN YANG POSITIF!

  • Kadar pH kulit menjadi seimbang
  • Memperbaharui dan mengaktifkan sel yg telah rosak
  • Menghapuskan sel kulit mati
  • Wajah terasa nyaman dan ringan
  • Tidak lagi gatal-gatal
  • Membantu penghasilan kulit baru


Cara Guna DMS 360 Dermax Superskin
1. Cuci Muka anda dengan bersih menggunakan Sabun Collagen DMS 360
2. Sapukan Day Cream Secara nipis & rata pada muka. Dipakai pada waktu siang
3. Pada Waktu malam, Cuci muka kemudian sapukan night cream Dermax superskin sebelum tidur


1 SET DMS 360 @ DERMAX SUPERSKIN 360 tahan berapa lama?
Ianya bergantung kepada jumlah penggunaan. Jika normal, boleh digunakan sehingga 2-3 bulan.. Jimatkan?


Kami hanya MENJUAL DMS 360 @ DERMAX SUPERSKIN 360 ORIGINAL okies!
Tak percaya? Nah kami scan untuk uolls.. 

DMS360 : Dermax Superskin 360 Original (Set Asas)


Testimoni Berjaya DMS 360 @ DERMAX SUPERSKIN 360

















READY STOCKS!


HARGA:
1 SET = RM120
POS PERCUMA


BORONG:
3 SET = RM95 satu
6 SET = RM90 satu
12 SET = RM85 satu
POS KENA TAMBAH


HARGA DROPSHIP:
1 SET = RM95 satu
POS KENA TAMBAH


Terma dan Syarat Dropship:
Yuran komitmen RM50 sekali seumur hidup
Nombor ID akan diberikan

Berminat? Jom whatsapp cammy:
+6011-15652915

Sertakan details lengkap (*wajib) uolls okies:
Nama Penuh:
Alamat:
Nombor Kad Pengenalan:
Hp:



WHATSAPP: +6011-15652915











Sunday, 20 March 2016

Olicandy Premium : Special Edition Original Murah

Assalamualaikum wbt
Hye



Olicandy Premium : Special Edition


BARU ! BARU ! BARU !
Olicandy dah upgrade dengan formulasi yang lebih hebat!

Olicandy Premium ada penambahan PITERA YANG BERKUALITI TINGGI
memang diakui keberkesanan PITERA dalam industri kecantikan


Olicandy Premium : Special Edition


Kelebihan Olicandy Premium sama macam Olicandy biasa..
Boleh klik link ni untuk info Olicandy biasa

TAPI

Olicandy Premium LEBIH POWER !
Kesan pencerahan 5x ganda !





Kita hanya jual
Olicandy Premium Original sahaja



1 BOTOL
RM50
*pos kena tambah RM7 SM / RM11 SS


BORONG
5 BOTOL = RM40 satu
10 BOTOL = RM35 satu
50 BOTOL = RM30 satu
*pos kena tambah



WHATSAPP: +6011-15652915


Thursday, 17 March 2016

Emma Beautskin 5 in 1 Original Murah

Assalamualaikum wbt
Hye

Emma Beautskin 5 in 1


Nak kulit cantik gebu flawless sekarang tak perlu berbelanja mahal

Memperkenalkan Emma Beautskin 5 in 1 formulasi terkini untuk membantu para wanita diluar sana tampil cantik anggun dan berseri


Emma Beautskin 5 in 1


Formula dari bahan-bahan terpilih sesuai digunakan untuk semua jenis kulit

JERAWAT
JERAGAT
KULIT KUSAM
KULIT KERING
KULIT GELAP
PARUT
BEKAS JERAWAT
JERAGAT

Kesan positif penggunaan sepantas 3 HARI bergantung kepada jenis kulit


Emma Beautskin 5 in 1


Apa yang ada dalam Emma Beautskin 5 in 1?
1) EMMA BEAUTSKIN FACIAL SOAP 70G
✅Berfungsi untuk membersihkan kulit wajah dari kotoran
✅ Menjadikan kulit wajah bertambah gebu & lembut dan mulus
✅Penggunaan secara konsisten membantu memudarkan jeragat & parut jerawat
✅Membersih jauh ke liang2 roma untuk membuang sel kulit mati diwajah
✅mengurangkan penghasilan minyak dan melamin supaya kulit cerah berseri

CARA GUNA
Cuci muka 2x sehari (pagi dan 
malam)


2) EMMA BEAUTSKIN (DAY CREAM) 10 GRAM
✅Dirumus dengan bahan-bahan terpilih dan semulajadi
✅Berfungsi untuk mencerahkan kulit, perlindungan khusus UVA + UVB membuatkan kulit wajah lebih lembut, glowing, mulus, gebu & cerah secara natural
✅ Berfungsi sebagai bedak alas
✅Membantu membaiki struktur kulit wajah
✅Sesuai untuk semua jenis kulit

CARA GUNA
Calit sedikit krim dan ratakan keseluruh wajah atau bahagian yang perlu pada waktu siang (pagi dan petang)


3) EMMA BEAUTSKI NIGHT CREAM 10 GRAM
✅Sangat membantu untuk memudarkan & membunuh jerawat serta jeragat. Ia juga bertindak sebagai anti penuaan
✅Membantu mengatasi masalah pori terbuka dengan mengecilkan liang pori, menghilangkan blackhead, whitehead serta cela di muka
✅Menghilangkan garis2 halus, kulit kusam & tak rata, tompok-tompok gelap

CARA GUNA
Sapukan krim secara nipis pada kulit muka dan leher (malam sahaja)


4) EMMA BEAUTSKIN COLLOGEN TONER
✅Membantu menyingkirkan bintik hitam disamping menyegar & menghaluskan kuit muka, ia juga dirumus utk mengecilkan liang pori serta mendinginkan kulit wajah
✅Toner collogen membantu membersihkan kulit wajah daripada kotoran dan meresap jauh ke dalam epidermis kulit utk merawat dan mengembalikan kelembapan pada kulit wajah.

CARA GUNA
Titiskan pada kapas dan sapu pada keseluruhan kulit wajah selepas mencuci muka dengan EMMA BEAUTSKIN 5 IN 1& ratakan dengan pada wajahsebelum mengunakan Night cream EMMA BEAUTSKIN 5 IN 1


5) EMMA BEAUTSKIN VITAMIN C SERUM
✅Berkesan mengatasi masalah radang pada kulit muka akibat tersalah pakai skincare
✅Memberikan natural vitamin C pada kulit kusam & tak bermaya
✅Kulit muka bakal menjadi lebih anjal, tegang dan lembap, bebas dari garis-garis halus serta kedutan (agen anti penuaan yg efektif tanpa perlu suntikan)

CARA GUNA
Titiskan sedikit pada tapak tangan kemudian sapukan pada seluruh wajah dan leher. Biarkan selama beberapa saat sampai meresap sepenuhnya. Boleh digunakan bila masa sebagai rawatan vitamin pada wajah!


TESTIMONI EMMA BEAUTSKIN 5 IN 1






Kesan yang hebat
Harga murah!




WAJIB dapatkan EMMA BEAUTSKIN 5 IN 1
hari ni!


HARGA:
1 SET
RM 70
*pos kena tambah RM7 SM | RM11 SS


BORONG:
5 SET = RM55 satu
10 SET = RM50 satu
50 SET = RM45 satu
*pos kena tambah


WHATSAPP: +6011-15652915 




Saturday, 5 March 2016

Belleza Collagen By Sofieya Beauty Original Murah

Assalamualaikum wbt
Hye


Belleza Collagen By Sofieya Beauty


Kulit muka cerah tapi badan gelap? Kulit kusam dan tidak berseri? Tona kulit tak sekata? Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?

Atasinya segera dengan produk terkini dalam pasaran iaitu Belleza by Sofieya Beauty yang diakui berkesan oleh pengguna!


Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh.


Belleza Collagen By Sofieya Beauty


Apa Kelebihan Belleza By Sofieya Beauty Ni?
  • - Menjadikan kulit putih kemerah-merahan.
  • - Menjadikan kulit glowing secara natural.
  • - Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit.
  • - Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri.
  • - Mengecilkan liang roma.
  • - Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit.
  • - Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan.
  • - Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat.
  • - Memantapkan bentuk payudara dan punggung.
  • - Mengetatkan faraj dan merawat keputihan.
  • - Menghalang jangkitan pada vagina.
  • - Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat.
  • - Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah.
  • - Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous.

Belleza Collagen By Sofieya Beauty

Kenapa Belleza dikatakan High Grade Quality?

Belleza by Sofieya Beauty dirumuskan khas dari bahan-bahan aktif yang berkualiti tinggi atau boleh dikatakan dari kelas A dan sebab itulah produk Belleza ini mempunyai harga yang agak tinggi dari produk murahan yang lain kerana kadar serapan bahan aktif didalam setiap sachet Belleza memang berbeza jika nak dibandingkan dengan bahan aktif yang ditaraf kelas B, C, dan D.. 

Jadi berhati-hati jika hendak memilih produk kerana yang murah itu biasanya diproseskan dengan bahan aktif yang kurang kadar serapannya dan akan mengakibatkan proses untuk pembaikkan tidak menjadi atau mempunyai jangka masa yang agak lama untuk berkesan mungkin sampai kena beli 5,6 kotak..

Kenapa produk Belleza mampu mencerahkan dan membantu mengembalikan susuk badan wanita dalam masa yang singkat? Sebab didalam Belleza mempunyai pelbagai bahan aktif dan herba yang khas untuk membantu mereka yang mempunyai masalah seperti kulit gelap, mempunyai payudara yang kecil dan pelbagai lagi. Teruskan membaca dan anda akan jumpa apa yang ada dalam setiap sachet Belleza ni..


Belleza Collagen By Sofieya Beauty


Macam Mana Rasanya Belleza Ni?
Belleza ialah sejenis serbuk yang sedap dikemam begitu sahaja, sambil tengok tv pun boleh makan, sambil buat kerja dekat ofis pun boleh makan, dalam kereta pun boleh makan.Tak perlu dibancuh pun sebenarnya, tapi kalau rasa nak bancuh boleh je.

Rasa Belleza ni masam-masam manis macam Lot 100 Fruit Gummy. Pernah makan tak gula-gula tu? Biasanya kalau dah rasa sekali mesti nak buka sachets satu lagi sebab rasanya yang sedap, tapi saya sarankan anda consume satu (1) sachet sahaja untuk sehari tetapi kalau nak kesan yang cepat anda dibolehkan untuk mengamalkannya dengan 2 – 3 kali sehari.

Belleza sangat senang untuk diamalkan, hanya koyak sachet dan kemam. Mesti kebanyakkan dari kita terasa malas nak bancuh dengan air kan? Ramai je menurut kajian kami penggunalebih suka jimatkan masa mereka denganhanya kemam serbuk ini ditambah pula rasanya yang sedap dan tidak terasa aneh bila berada didalam mulut.


Kandungan Didalamnya



  • ► Collagen
  • ► Pueraria Mirifica
  • ► Astaxantin
  • ► Tomato
  • ► Vanilla
  • ► Vitamin C
  • ► Glutathione
  • ► Carrot
  • ► Peach
  • ► Pomegranate
  • ► Mango
  • ► Strawberry
  • ► Oligo
  • ► Caramel
  • ► Yoghurt


Fakta Ringkas Mengenai Belleza by Sofieya Beauty

KELUARAN MUSLIM

        Produk ini diformulasi dan dihasikan oleh kilang orang islam dengan menjaga rapi semua aspek penting.

100%  BAHAN AKTIF BERKUALITI

        Produk ini menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya amat sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A.

MENGANDUNGI 20 SACHETS

        Produk ini mempunyai 20 sachets untuk diambil 1 sachets setiap hari iaitu sebelum tidur atau sebelum sarapan pagi.

TANPA KESAN SAMPINGAN

        Pengguna produk ini tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang kelas A.

KESAN YANG PANTAS

        Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan cepat.

MAJORITI BERANSUR PULIH

        Majoriti yang menggunakan produk ini sudah beransur pulih dari masalah kulit gelap. Insyallah.


TESTIMONI









HARGA

RM 129 SM / RM139 SS

RM 100
*pos tambah RM10 SM / RM16 SS



BORONG

5 kotak = RM85 satu
10 kotak = RM80 satu
50 kotak = RM75 satu
*tidak masuk pos



WHATSAPP
+6011-15652915